Şimdi Ara

Ta8215 Entegreyi yakamadım:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ta8215 2x18watt bir ampli çipi. Pioneer marka eski bir teybin çıkış katı bununla yapılmış.
    sogutucusunu soktum son sesi açtım bir çıkışa 4ohhluk 5wat direnç diger çıkışa hoparlor. yarım saate yakın çalıştırdım parmagımı tukurukleyip entegreye surdugumde çişt sesi geliyordu
    Bu da yetmez miş gibi çıkışları son seste gnd ile birleştirdim gene yanmadı sonra + ile birleştirdim yine yanmadı nasıl oluyor bu?
    Bi kaçkez yanlışlıkla çıkış yakmıştım ama bunu bilerek bozamıyorum.

• firma size madalya vermeli
  • sana karşı koruması vardır belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 10 Eylül 2008; 11:58:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadircitak

sana karşı koruması vardır belki.

water-proof gibi mahruti-proof Gazlı kaynak makinasıyla dene bakalım ne olacak.
  • Alttaki resimde görünen türde bir çekiçle olabildiğince kuvvetli vur.
    İşe yarayacaktır.

• Şaka bir yana.. Niye yakmaya çalışıyorsun ki. Şimdi kullandığım ampliyi üç yıl kadar önce ta8210 ile yapmıştım ve çok memnunum. Dursun bir kenarda ne olacak ki.
  • Sevmiyorsan hor görme bari

Niye yakmaya çalışıyon hala anlam veremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• termal, kısa devre gibi korumaları var diyor datasında. yakman biraz zor ama yanlışlıkla bozdum dediklerin beni düşündürüyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahruti

Ta8215 2x18watt bir ampli çipi. Pioneer marka eski bir teybin çıkış katı bununla yapılmış.
    sogutucusunu soktum son sesi açtım bir çıkışa 4ohhluk 5wat direnç diger çıkışa hoparlor. yarım saate yakın çalıştırdım parmagımı tukurukleyip entegreye surdugumde çişt sesi geliyordu
    Bu da yetmez miş gibi çıkışları son seste gnd ile birleştirdim gene yanmadı sonra + ile birleştirdim yine yanmadı nasıl oluyor bu?
    Bi kaçkez yanlışlıkla çıkış yakmıştım ama bunu bilerek bozamıyorum.

piskopat....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtelektro -- 10 Eylül 2008; 17:53:44 >

• ben de tda 1554 ü yakamadım. 1 Çıkışı bozuktu yenisini monte etmeden önce bozmayı denedim ama olmadı.
  • ne ile besliyorsun bilmiyorum ama ben aynı devreyi küçük bir trafo ile besliyordum birşey olmuyordu sonra birde aküyle denedim yanlışlıkla kısa devre oldu arabanın döşemeyi yakıyorduk kablolar eridi entegre çatladı sende öyle bi dene belki yakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.