Şimdi Ara

T50 şarj sorunu ve diğer sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, T50 kullanıyorum bazı sorunlarından bahsetmek istiyorum.Yardımcı olursanız mutlu olurum..

Telefonumda şarj sorunu var, şarkı çok çabuk bitiyor. Geceleri telefonu masanın üstüne koyuyorum sabah kalkıyorum telefon kapanmış :(Hızlı şarj özelliğini nasıl aktif hale geliyor?

Telefonu açarken biraz uzun sürüyor ve hemen uygulama açamıyorum donuyor

Telefonun şebeke sorunu var genellikle 1 ya da 2 diş çekiyor (Elazığ Merkezde yaşıyorum)

En büyük sorunu şarj benim için. Neler yapabilirm daha uzun gitmesi için.. Whatsapp, facebook sık kullanıyorum birde candy crush oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zeynep.tuba

Merhaba arkadaşlar, T50 kullanıyorum bazı sorunlarından bahsetmek istiyorum.Yardımcı olursanız mutlu olurum..

Telefonumda şarj sorunu var, şarkı çok çabuk bitiyor. Geceleri telefonu masanın üstüne koyuyorum sabah kalkıyorum telefon kapanmış :(Hızlı şarj özelliğini nasıl aktif hale geliyor?

Telefonu açarken biraz uzun sürüyor ve hemen uygulama açamıyorum donuyor

Telefonun şebeke sorunu var genellikle 1 ya da 2 diş çekiyor (Elazığ Merkezde yaşıyorum)

En büyük sorunu şarj benim için. Neler yapabilirm daha uzun gitmesi için.. Whatsapp, facebook sık kullanıyorum birde candy crush oynuyorum

kardeş satabilirsen t50 yi sat,zenfone 5 al aynı fiyata bence.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.