Şimdi Ara

T5 45W ve 35W balast ve duy hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akvaryum için 45w 35w flo aldım. Bunları iki ayrı yere takıcam iki ayrıda balast aldım. Biri 35w biri 49w. 45Watt olanı 49Watt a bağlayınca yanma, ömründe yüksek bir düşüş vs olmaz değilmi? Olduda yanlış bağladım (ki birisi tek flo için balast bağlantı şeması atarsa (starter olmadan) çok mutlu olurum) düzgün bağlayınca yanmaya devam eder mi? Patlama gibi bişi olmaz. Starterın balastta olmasına gerek yok diye okudum bi kaç yerde . Elektronik balastlar aynı işi yapıyormuş sanırım. Önceki akvaryumlarımda yoktu starter. Şartmı olması? T8 T5 balastı fark ediyormu? Öyle kategorilendiriliyormu T8 balastı T5 i çalıştırırmı?
    Son olarak T5 ve T8 duy farkı varmı? Bugün elektrikçi dededen aldım t5 duy. Ama bir iki teknik soru sorunca biraz kaçındı cevaplamadan. Standart onlar dedi. Bir sorun olurmu ki yanlış duy alsam? Olmadı klemens işimi görürmü? Teşekkürler.

• up
  • Senin aldığın floresanlar starterli mi yoksa elektronik balastlı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursagsli B kullanıcısına yanıt
    Normal flo. Kendim balast bağlayacağım. Starter yok. Kullanmalımıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archamanel

Normal flo. Kendim balast bağlayacağım. Starter yok. Kullanmalımıyım?

Senin kullanacağın floresan elektronik balastlı ise startere gerek yok elektronik balastlı değil ise starter takmaya yer vardır orda bağlantısıda böyledir
    resim koysaydın daha iyi yardımcı olurdum senin floresaninda böyle bir yer var mı genelde gövdeye gömük olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursagsli -- 5 Şubat 2014; 17:23:52 >

Aldığım balastlar bunlar

49 Watt T5 <

35 Watt T5 <

Florasanımda bu Solar natur t5 JBL

JBL Plant Color 45 watt

Öyle bir şey yok florasanımda. Yani akvaryum kapağındada yok. Tam anlayamadım demek istediğini açık konuşmak gerekirse
    @bursagsli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archamanel -- 5 Şubat 2014; 19:27:41 >

• 1 balastta 2 tane mi klemens 4 tane mi [yani bağlantı uçları]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Led Amper'i hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Elime geçmedi ürün ama sanırım 4 adet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.