Şimdi Ara

T40 Dokunmatik Tuş Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Turkcell T40 ortadaki dokunmatik tuş çalışmıyor. Sorunu nasıl çözebilirim, ya da garantiye mi göndermeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nunogomes21

Merhaba, Turkcell T40 ortadaki dokunmatik tuş çalışmıyor. Sorunu nasıl çözebilirim, ya da garantiye mi göndermeliyim?

T40 Taş gibi telefon, her ne kadar yazılım olarak facia olsa da, şaşırdım.. Şirketin telefonları T40 olduğundan sağlamlığını bilirim,

Konuya gelirsek, servise vermeniz dışında bir çare yok, hard format atın, şansınızı deneyin, olmazsa servis maalesef..

Bu arada sıvı teması oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Orijinalden alıntı: Nunogomes21

Merhaba, Turkcell T40 ortadaki dokunmatik tuş çalışmıyor. Sorunu nasıl çözebilirim, ya da garantiye mi göndermeliyim?

T40 Taş gibi telefon, her ne kadar yazılım olarak facia olsa da, şaşırdım.. Şirketin telefonları T40 olduğundan sağlamlığını bilirim,

Konuya gelirsek, servise vermeniz dışında bir çare yok, hard format atın, şansınızı deneyin, olmazsa servis maalesef..

Bu arada sıvı teması oldu mu?

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Siz yazmadan önce fabrika ayarlarına döndürmüştüm çözüldü. :) iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nunogomes21 -- 23 Eylül 2014; 22:18:36 >
  • yazılım sorunu olduğu belliydi, geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye de tuş oturmuyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.