Şimdi Ara

t20 aldık(alamadık) destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler. t20 alıyorum inş yarın. şimdi root filan okudum bu önemlimi? daha önce 5800dan hackleyebiliyorum root . hackelemekten farkı var mı?

bunun ekran boyutu nedir yani oyunlarını hangi boyutta arıcaz. vede videoları hangi çözünürlükte açıyor. mesela direk internetten indirdiğim filmi atsam açarmı?

birde sertifika hatası gibi bi olay varmı? dosyaları tel hafızasından memory karda kopyalamak problem oluyormu?

bilgilendirirseniz teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretwolf -- 26 Ağustos 2011; 23:18:52 >

• Telefonu aldın mı ?
    Almadıysan yinede Galaxy Gio'ya bak.
    Bunları AhmedKaymakci arkadaşımız iyi bilir
  • elbette daha iyisini isterdikte para açısından en uygunu t20 geldi şuan. yukardaki sorunları bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretwolf

elbette daha iyisini isterdikte para açısından en uygunu t20 geldi şuan. yukardaki sorunları bilen var mı?

450 tl ye gio varken t20 alma...
  • yaw. teşekkür ederimde gioda 24ay ayda 19.90 die bişey varmı :/ olsa can kurban ama . yukardakileri bilen söyleyebilirmi acaba.
  • Gio'yu o şekilde alma şansın yok.

Ayrıca Gio ile T20 arasındaki bildiğim farklar :
    Gio 800 Mhz. - T20 600 Mhz. CPU
    Gio 3.2" - T20 3.5" ekran.
    Gio Android v2.2 Froyo - T20 v2.3.3 Gingerbrade

Niye T20'yi bu kadar kötüleyip Gio'ya yönlendiriyorlar onu hiç anlamadım zaten.
    Markasından dolayı olsa gerek. (Huawei)
  • yahu bu timlerin varya ben.
    yok 1 yıl sürekli turkcell abonesi olomak gerekiyomus( 6senedir aboneyim ama 3ay önce bi ayligina vodafona geçmiştim)
    yok kredi kartının hattında sahibi olması gerekiyor.
    tam bunları aştık yeni hatla beraber alıyoz derken(hatta telefonun kutusunu açtık renk begenioduk) demezlermi bizde yapıkredi geçmiyor.
    yani alamadım yarın bıraktım. şuan galaxy gio ya bakıyorum. teknosada 499tl. ama o zaman bunun hakkında bilen yardım etsin lütfen. şimdi

bu hd videoları açıyormu?hd video çekimi yapıyormu?
    müzik kulaklık girişi genelmi?
    kullanan var mı t20ye göre acil yardım bekliyorum. teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG ALINDI MALESEF.ARTIK ÇOK GEÇ.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretwolf

yahu bu timlerin varya ben.
    yok 1 yıl sürekli turkcell abonesi olomak gerekiyomus( 6senedir aboneyim ama 3ay önce bi ayligina vodafona geçmiştim)
    yok kredi kartının hattında sahibi olması gerekiyor.
    tam bunları aştık yeni hatla beraber alıyoz derken(hatta telefonun kutusunu açtık renk begenioduk) demezlermi bizde yapıkredi geçmiyor.
    yani alamadım yarın bıraktım. şuan galaxy gio ya bakıyorum. teknosada 499tl. ama o zaman bunun hakkında bilen yardım etsin lütfen. şimdi

bu hd videoları açıyormu?hd video çekimi yapıyormu?
    müzik kulaklık girişi genelmi?
    kullanan var mı t20ye göre acil yardım bekliyorum. teşekkür ederim

Nakit almak istiyorsan ve bayiler kontratsız satmıyoruz diyorlarsa 444 0 532 Turkcell müşteri hizmetleri ile görüş konuştuğun bayinin adını ve numarasını söyle şikayet et.
    2 gün içinde geri dönüyorlar problemini çözüyorlar. Ya o şubeye senin adını verip talimat geçiyorlar ya da bulunduğun ildeki başka bir TİM ile görüşüp kontratsız satmalarını istiyorlar. Eğer talepleri kabul olursa senin adını veriyorlar şubeye. Ardından seni arıyorlar ve bilgi veriyorlar.

Alabileceğin şubenin adı, şubenin adresi, telefon numarası, ilgili kişinin adı. Bu bilgileri sana veriyorlar sende gidip alıyorsun. 450-480 TL gibi fiyat veriyorlar genelde. Pazarlık ile 10 TL kadar indirebilirsiniz.

• bence biraz daha para biriktir acalen yok sa saınırım kredi kartın varmış eğer kendininse turkcell de diğer modeller var 15 tl koyarsın huawei ideos x5 alırsın f/p kralı veya aynı paraya ıphone 3gs de war iyi bir altarnatif olabilir kredi kartın limit sınırı yoksa turkcell dn vodafone de bilidğim kadarıyla yeni bir hat bile olsa veriyorlar onlarada bakabilirsin biiyorum nakit sıkıntım var demişsin ama ayda 10 20 tl koyarak daha iyi modeller alabilirsin
  • galaxy gio yha 500 tl vericeğine 50 70 tl arası koyup huawei ideos x5 öeririm düşük bütçeyle deiğişik şekilleri war istediğin gibi takıl
  • Sen en iyisi iyicene bekle galaxy S falan al
  • T20'den Gio'ya yönlerdirme niye onu anlamıyorum ya neyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.