Haber veren arkadaşa teşekkürler , bebek bezi alıcaktım faydalandım. |
t..yol mobil 100/40 (2. sayfa)
-
-
aynı durum
-
100/40 gelmiş
-
Trendyol önceden vermezdi sipariş verilmemiş hesaba ama değiştirmiş o zaman politikasını. Teşekkürler.
-
Bana hızlı market 20 tl indirim gelmiş bugün sabaha kadar kupon yoktu ama kupon tarihine bakınca 22sinde tanımlanmış gözüküyor ne saçma iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hemen bakıyorum hesaplara, kesin gelcek bu sefer inanıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
162738173 hesabı hemen kontrol edelim
Gelmis sagol
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haydar Baş i rahmet ve özlemle anıyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıl önce sipariş verilince siparişleri silme vardı. sipariş verip siparişini sildiğiniz bir hesap olamaz değil mi? ve ayrıca geçerlilik süresi ne zamana kadar?
-
Yok silmemistim bu hesaptan hiç siparis
EYVALLAH
-
Hangi kuponu kullandığıniz önemli. Daha önceki 100/40 i kullandiysaniz gelmez mesela.
Eski yeni hesap - eski alış veriş yeni alışveriş hesap - alışveriş yapılmış hiç alışveriş yapılmamış hesap.
640 hesapta 0 kupon. Kınalı eller mağazasından bile kupon gelmemiş.
-
Elbette adamlar durmadan 100/40 servis edecek hali yok. Onlarında amacı müşteriyi tekrar kazanmak ve ya ödüllendirmek. ( aynı dandik aspavalara gidince sigara ikram eden dandik garson gibi )
Ama şöyle bir gerçek var, önceleri Trendyol'dan hiç haz almazdım, şimdi ise Müşteri temsilcisi ile adilliği ile , açık ara en iyisi. Bu işi iyi kıvırdılar.
Ama yine de çok çok çakal satıcı var. Bence Trendyol gibi firmaları asıl batıran onlar.
Adam online satış kanallarını , dandik malı eritme, kakalama mekanı olarak kullanan çok satıcı var.
Badem alıyorsun adam 2 yıl önceki mahsulü gönderiyor.
Tüketici gelen ürünle alakalı herhangi bir şüphe ve ya tereddütte düştüldü mü , hemen iade etmeli, ama yorumlarda görüyorum, çok tembel müşteri var. adam üründün mutsuz ama yine de iade etmeyeceğim diyor.
konuyu dağıttık ama vatandaş haklarını savunmayı öğrensin, çürükler ayıklansın.
-
son sipariş eylül 100/40 gelmiş SSD aldım :D
-
40 küsür hesabın hiçbirinde yok .
-
3-4 yıldır ilk defa 100/40 kupon gelmiş. 2 li kamp sandalyesi kampanyada 139 tl 99 yl almış oldum güzel alışveriş oldu.
-
hesabıma kupon gelmesi için ne yapabilirim? yeni hesap açsam mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X