Şimdi Ara

T.T. faturasiz 500 dakika 1000 sms 4 gb internet 19 tl (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
40
Favori
76.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaç ocak günü aldınız ise Nisanın o tarihinde taşıyın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    31 Aralık ta almıştım hiç kullanmadım takıp telefona

Zaten süresi doldu bir daha başvuracağım

Kafam karısık Yazın hat taşıyanlara Tt daha iyi tarifeler çıkarıyor ozamanı beklesem mi diye düsünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 1 Nisan 2017; 19:53:35 >
  • 10 Martta ben aveadan bir hat aldım.Daha 20 olmuş.Paketten yararlanamıyorum.Aradım müşteri hizmetlerini.Tarife değişikliği 30 günde bir yapılabiliyor dediler.Yani siz bu tarifeye gelecek ayın 10'nunda geçebiliyorsunuz dediler.10nunda 30 gün geçtiği için fiyat 25 liraya çıkıyor.Sokacam yapacakları işe kırıyom hattı.

• Denedin mi tarife değiştirmeyi

• Beyler benim hattım dün taşındı.Bütün gün uğraştımkaç defa müşteri temsilcisi ile görüştüm kesinlikle bu tarifeye Türk olanları almıyorlar.Gittim hattı Bimcelle taşıdım.
  • inexo kullanıcısına yanıt
    T.T. faturasiz 500 dakika 1000 sms 4 gb internet 19 tl

• online işlemlere girip merhaba tarifesi (paket değil) geçmeyi deneyin

• T.T. faturasiz 500 dakika 1000 sms 4 gb internet 19 tl

Hangisi Hocam ?

• Hat bugun tasindi, beni de mobil ogrenci acmislar. Hicbir sekilde merhaba tarifesine gecilemiyor. İlk mh arapca mh yi arayin dedi kavga ettik :) ikincisi de bayi yanlis gecirmis biz mudahale edemiyoruz dedi. Kaldik ortada. Geri turkcell e donecem galiba pahali mahali ama kaliteliler en azindan. Bi hafta icinde iki kez operator degistirdim ikisinde de ayni problemler

• Hangi tarife olarak açıldı hattınız? Mobil ögrenci olarak açılmışsa, merhaba tarifesine geçebilmesi gerekli fakat resimlerde yok. Ben bu Tt nin yaptıgı yapacağı işe.

Ben de sırf tarifeye ve pakete geçemeyeceğim için tırsıyorum bosuna hat taşımıs olacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 2 Nisan 2017; 13:9:17 >
  • Bu tarifeye en yakin 750 dk 5 gb 5000 sms selfy 25 tl olan turuncu paketi mi var arkadaslar. Bunu alamiyoruz anladik

• ellekem kullanıcısına yanıt
    Tarifem Mobil Heryone.Dikkat etmeniz gereken nokta numarayı taşırken merhaba tarifesine geçmek istiyorum diye belirtin.Yoksa kafalarına göre belirliyorlar.

Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calıgula -- 2 Nisan 2017; 12:40:22 >
  • 1 hafta önce taşırken Merhaba Tarifesini istiyorum dedim fakat çalışan biz onu şuan belirleyemiyoruz hattınız mobil ögrenci olarak açılır sonradan hattınız açılınca tarife değişim olur dedi ben de tamam demiştim fakat 3 aylık tasıma süresi dolmadığı için tasıma gerçekleşmedi.

Birkaç gün içinde yine başvuracağım süresi doldu yine öyle diyecek. Buradaki bazı Arkadaslar da bu sekilde mobil öğrenci olarak açılmış ve Merhaba tarifesine online işlemlerden geçiş yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 2 Nisan 2017; 13:18:13 >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    Online islemlerde gecis kapali, musteri temsilcisi de gecirmiyor. Sabah 7 de gecisim tamamlandi mobil ogrenci olarak acilmis ve gecemiyorum merhaba tarifesine. Bos yere tasimayin derim bunun icin geciyorsaniz. Musteri temsilcisi direk arapca musteri temsilcisiyle gorusun diyor. Ne sacmaliyorsunuz siz diyorum, sadece onlar gecirebiliyor dedi sistemde o sekilde gorunuyormus.

Onceki mesajlarda sartlarda yok falan dedik ama yemedi. Gizli bir sekilde boyle bir tarife cikarmislar anlasilan.

Turuncu 25 lik pakete gecip bir iki ay sonra turkcell e donmeye karar verdim

• sakurek kullanıcısına yanıt
    Hocam şartlarda yazmıyor dediğiniz gibi açık açık cesaret edemiyorlar. Tt tepki çekmemek için. yazsana TC vatandaşları bu kampanyadan yararlanamaz diye Suriyeliler için çıkardık

Konudaki arkadaşlar geçmişler ben de anlamadım açıktan faydalanıp mı geçtiler acaba sonradan bunu kapatmış olabilirler

Ben bu Tt nin Taaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 2 Nisan 2017; 14:44:11 >
  • Ben bu son 30 gün olayını anlamıyorum ya. Önceden bulunanlar yetim galiba bunların gözünde.
  • Nonatika kullanıcısına yanıt
    Hocam siz de online işlemlerden Merhaba Tarifesi çıkıyor mu?

• Merhaba500 yazıp 5555 e gönderince ne diyor.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Bu paketi alabilmeniz icin merhaba tarifesinde olmalisiniz diyor

• sakurek kullanıcısına yanıt
    bende bu tarifeye tasidim lakin bayi merhaba 500 yazmamis tarifeyi ondan gecemedim bende self 3gb 19 tl olan tarifeye gectim simdilik yarin numarayi tasidigim bayi arayip duzeltme dilekcesi yazmasini isteyecegim mşt ile görüşmemde bayi dilekce yazip bize yollasin dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.