Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (272. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Şair-i Maderzat
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.431
Cevap
188
Favori
478.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1.5 düz tsı. Aralarındaki farkı bilmiyorum. Yeni gelecek troclar 1.5 e tsı olacak diye biliyorum. E tsı larda da alternatör problemi var diye biliyorum. Tabi yeni gelenlerde bu sorun çözülmüş olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Arabaya özgü yazılım ve doğru kodlama olursa, kolay kolay kimse sorun yaşamaz. Tabi takılan parça bozuk değilse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

benim araçta yeni de, 8500 kmde, böyle yavaşlarken vites düşürürken hafiften vites düşme sesi geliyor. passatta duymadım böyle bişey

• Dostlar 2.el arac düşünüyorum. Boyum 2 metre. Bu boylarda olan arac sahibimiz var mı, soru yaşıyormu merak ettim. 2008 denedim dizlerim direksiyona degiyor. Chavrolet arac kullaniyorum bu sorunu yaşamadım. Fikrinizi almak istedim.. 3 kişilik bir aileyiz..suziki vitara, cx4, tiago, troc, 3008.. Bunlar aklımda olan modeller

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Boyum 2m degil ama sizin kullanimizda sanirim Troc'da arka koltukta kimse oturamaz.

Sizin arkanızı oldukça daralacığının farkındasınız. Bütçenizi bilmiyorum, ezbere yazıyorum.

Her ne kadar marka modelden vaz geçmiş gibi görünse de, neden böyle yazdım? N-Line ve ELite donanım olanlar ilk zamanlarda geldi ve önce N-Line, ardından Elite donanımla birlikte ellerinde sadece Prime kaldı. Bu noktada 2. eli zayıf, tabi bu durum ileride yedek parça noktasında problem yaratır mı bilmiyorum. Hangi araçtan bahsediyorum?

Bu sınıfta Kona'yı inceleyin isterseniz. 2. el ilan sayısının oldukça az olmasından kaynaklı yukarıda da bahsettiğim yedek parça sıkıntısı olabilir. Yan sanayi bulunamayabilir, yetkili servise mahkum olmak zorunda kalınabilir. Arka yaşam alanı oldukça iyidir, gerçi t-roc'a göre de biraz daha uzun bir araç.

Parça ve 2. el kaygılarından dolayı kona'yı elerseniz eğer; incelemelerimde sportage, tucson ve corolla cross'un arka diz mesafesi daha en azından saydıklarınız arasında bulunan 3008'e göre daha iyidir. Vitara'yı hiç incelemedim. Tavanı basık demezseniz Omoda 5 de daha iyi arka diz mesafesine sahip (t-roc'a göre).

• 25murat0517 kullanıcısına yanıt
    Bir çok c sınıfı araçtan daha iyi baş ve diz mesafesi ile Skoda kamiq kesinlikle aradığınız araç.. Şu an Troc kullanıyorum bundan önce Skoda kamiq kullanıyordum.. Tiguan life skoda karoq vs kullandım.. Kamiq i şiddetle tavsiye ediyorum..

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.