< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (166. sayfa)

-
-
-
Evet autohold kapalıymıs. Kendı kendıme epey bı aramıstım oysa kı:) tesekkur ederım.
_____________________________ -
Merhaba arkadaşlar t-roc style alalı daha 1 ay oldu farlarda buharlaşma oldu böyle sıkıntı yaşayan oldumu garantiden bayiye götüreceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
24 bin verdim 1 yıl için k. Kartına
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana bu para çok geliyor :(
Sonuçta bu bir nevi sigorta. Eğer o +1 yıl içerisinde pahalı bir üretim sorunu oluşursa bu masrafı fabrika/servis sağlayacak demektir. Maksimum ne kadarlık bir masraf olabilir? Mesela diyelim ki büyük bir motor sorunu çıktı ve 200 bin lira masraf var.
Fakat 1 yıllık kasko, o aracın pert olması durumunu bile göz önüne alarak 10-15 bin liraya sigorta yapabiliyor. Üstelik bu fiyatı geçen bir masraf oluşması ihtimali de genele bakınca çok daha yüksek.
Yani bir tarafta 1.5-1.8 milyon liralık masraf altına elini sokan sigortanın 15 bin lirası;
Öbür tarafta 200-300 bin liranın altına eline koyan servisin 24 bin lirası;
Elbet + garantiye faydasız demiyorum, gerekli hatta. Ama istedikleri para çok aldıkları riske göre çok yüksek.
-
Arkadaşlar merhabalar. T-Roc style aracımdan aldığımdan beri çok kısık bippp diye ses geliyor. Bu ses anlamsız olarak her zaman gelmekte. Servise götürdüm onlarda sesin nereden geldiğini bulamadılar. Bu durumla karşılaşan oldu mu acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şuan 324 sürüm var. Sürüm notları ile ilgili bir detay yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategos -- 29 Şubat 2024; 11:55:32 >_____________________________ -
Merhaba arkadaşlar
2023 style model trocuma bir kaç gün önce acc front asist ve elektrikli bagaj taktırdım... Elektrikli bagaj çok güzel oldu.. hız sabitleme ve takip de çok güzel.... yanlız front asist dedikleri şeyde takıldım biraz... daha önce bu özellikllerdeki araçları sürmediğim için bu konuda bilgi sahibi değilim.. şehir içinde çarpışma önleyici olarak kendi kendine fren yapması gerekiyorken ben deneme amaçlı olarak ışıklarda bayağı öndeki araçlara yaklaşmama rağmen frenleme yapmadı.. belki biraz daha ilerlesem fren yapabilirdi ama riske girmedim... ayarlarda front asist etkin görünüyor... acc de giderken hız sabitleme ile önündeki araca yaklaştığında frenleme yapıp o aracın hızına uyuyor ve takip mesafesi bırakıyor... yanlız çarpışma önleyici olarak ben son ana kadar riske etmedim ama frenleme yapmadı hiç bir kaç denememde...
deneyim sahibi arkadaşlar bu konuda bbilgi ve tecrübelerini paylaşabilirler mi ? acaba taktırdğım yer eksik birşey mi bıraktı ?
Belki de belli hızlarda arabaya tam fren yaptırmak istenmeyen kazalara sebep olabileceği için böyle bir işlev yapmamış olabilirler. Park ederken bir yere çarpma riski oluşunca son anda çaaarrtt diye fren basıyor araba. Ama 60-70 ile giderken bir yanlış algılama sonucu çarpacağını düşünüp frene bassa kazaya yol açabilir.
Yukarılarda bir yerde bahsetmiştim. Keskin dönüşlü bir yolda önümdeki araba sert dönüş yapınca sanki önüme kırmış gibi algılayıp alarm verdiği olmuştu arabanın. Öyle bir durumda bir de fren yapsaydı hiç yoktan kazaya sebebiyet verebilirdi.
Yani özetle normali bu diye düşünüyorum.
İlk aldigimda bende de oluyordu , ama ön koltuğa yolcu bindiğinde geliyordu o bip sesi ... Bulamadım bir türlü , sonra her özelliği tek tek kurcaladım,açtım/kapattım geçti .spesifik surdan geliyor diyemem ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hayirli olsun gule gule kullanin. Bende araci aldigim 2. ayi acc ve kamera taktirmistim. Front assist bende hakkini veriyor. Bir kere trafikte seyir halinde telefona bakarken (onermiyorum) onumdekinin ani freni sonrasi once bip sesi sonra frenleme yapmisti. Zaten o bip sesi ile birlikte refleksle ayak frene gidiyor :) Bence endise etmenize gerek yok gerektigi durumlarda sistem devreye girecektir. Elektrikli bagaji o zaman icin yaptirmamistim ama icimde kaldi. Bagajda kalite kalite farkli secenekler vardi. Sizin bagajin maliyeti ne kadar oldu acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nerede ne kadara mâl oldu kalemler?
21 troc için vites topuzu alcam burda çok pahalı vagcomcularda aliexpresren alan varmı daha önce link atabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Adımız İmzamızdır... -
Ben daha önce satın almadım. Satıcının yorumlarında türkler var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Kodlama yapılması gerekiyor mu acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Adımız İmzamızdır... -
Kodlama gerektiğini sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X