Şimdi Ara

T.P.O@Team@6600gt 3dmark 05 orb#1 geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-2-2-5 olayı kopartıyor , 280fsb deki bh5 lere baska ramlerin herhangi bir fsb de yetişmesi imkansız , deneme olaylarına gelince arkadaslar bu benchler oturup 1 saatde alınmıyor 1 hafta surdu hepsi sadece 05 ile aralıksız 9.5saat ugrastık c.tesi aksamı yani denenmemiş hiç bir sey yok emin olun...
  • Tebrikler orb ilk sayfalarda bizden birilerini görmek güzell.

280fsb deki bh5 lere baska ramlerin herhangi bir fsb de yetişmesi imkansız

deneme olaylarına gelince arkadaslar bu benchler oturup 1 saatde alınmıyor
    Aynen.
  • ===Yavrum benim beee......
    ===Olay budur "Turkish Power O/C Team" tebrik ediyorum .......

=====Benim sistemim bu sonuçları alsa(nerdeeeeeee) anca bu kadar sevinirdim herhalde ......
    =====Allah Soğutmanıza zeval vermesin......
  • Ciddi bench alabilmek için,ön hazırlıklarla birlikte taktir edilesi emek harcamak gerek,hiç unutmuyorum "fx55 ve oc denemeleri" ne ön hazırlıklar hariç,koca bayram tatilini harcamıştım.Günde 16 saat çalışmak kaydı ile,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanDostum -- 13 Nisan 2005, 15:05:17 >
  • malesef bench almak şu aralar çok zor ki ortam sıcaklığı da çok arttı çok tehlikeli bir durum teşkil ediyor gaz soğutma ile ICE BOX u bitirince butür problemler ortadan kalkacak sistem genel olarak da şahlanacak ayrıca izole ve diğer problemleri de es geçmiş olacağız.
  • Temenniler için herkese tesekkurler
  • Tebrikler.Çok iyi puanlar almışsınız.

Kimbilir 6800 ultra SLI olsaydı kaç puan olurdu.

• quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

Tebrikler.Çok iyi puanlar almışsınız.

Kimbilir 6800 ultra SLI olsaydı kaç puan olurdu.

kim bilir...

• Arkadaslar 3dmark 2005 orb#1 de geldi hadi hayırlısı 8600 u gectik... link vs veririm kaydetmedik daha..
    6600GT SLI gibi bir klasmanda 2003 ve 2005 de 1. liği aldık ilk hedef gerceklesdi team için , hedef buyutmek zamanı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 14 Nisan 2005, 10:41:10 >
  • evet beyler sabaha karşı 2k5 i de çökerttik dünkü ortam sıcaklığının düşmesini fırsat bilip saldırdım 2k5 e ve 8605 ile orb1 i aldık zor bi geceydi
    image ve link birazdan
    evet ss hazır.

T.P.O@Team@6600gt 3dmark 05 orb#1 geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 14 Nisan 2005, 11:28:52 >
  • linkide ben veriyim..

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=3892134
    3dmark 2005: 8605
    orb#1
  • bravo
  • teşekkürler meke
  • Yeter ettiğiniz kartlarıma ..Kartlarımı yollayın..

olum yollamadan böle iyice fark atıp vermek zorundamısınız şimdi yetişmek için uğraş dur....Tebrikler...

• super degerler ellerinize saglik gurur duyduk...
  • harikasınız arkadaslar ellerinize saglık harika puanlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

Yeter ettiğiniz kartlarıma ..Kartlarımı yollayın..

olum yollamadan böle iyice fark atıp vermek zorundamısınız şimdi yetişmek için uğraş dur....Tebrikler...

Huyudur onun Fark atar sonra verir yeni sahibine, uğraşsın dursun ve sinir olsun diye

• Çok çok iyi değerler. Emeği geçen tüm arkadaşlara tebrikler. Umarım 6800gt sli ile de benzer sonuçlar alınır
  • Bir kez daha tebrikler.
    Gerçekten gurur duydum.
    Harikasınız beyler
  • fx 57 yi bekleyin farkı açmışken tam açın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.