çok ii be 1. olmadıklarınızda mutlaka olacaksınız farkler çok çok az hiç bişe sayılmaz hele ki biri bi fx55 verse çok çok rahat olucak bu iş
işte budur orb1 bugun yarın bizde olur abi süper
fx geldiği zaman bilemiyorum artık türkiye sizin sayenizde oc konusunda birinci sıraya oturacak e bizde yaralanırız
Gözlerim doldu mükemmel sonuçlar. Tebrikler.
2005teki orb4 ün sahibinin 6600gt si sizde olsaydı hepsi orb1 olurdu kesin.
Hakikaten iyi işler çıkarıyorsunuz,bu gün net e yeni girebildim.Tüm içtenliğimle kutluyorum,,,,ama emin olun ve sakın alınmayın ,,,şarkı dinlemekten bıktım,şarkı söylemek istiyorum.İşlemcimin yanması büyük talihsizlikti ve mecburen geçişim dönemine girdim. Soğutmayı geliştirip,daha iyi donanımlarla,daha muhteşem sonuçlara imza atmanızı dilerim.Takım ruhuna verdiğiniz örnek ayrı bir güzellik. Yalnız en çok sevdiğim test olan 2k1 in,yeni sistemler doğrultusunda,futuremark tarafından hala optimize edilmemesini de kınıyorum.
Ya bişeyi anlamadım 2001 sli ı görüyomu yani sli lı olarak bench alıyormu
3Dmark 2001 de sadece nature testine etkisi oluyor o kadar... Bulent abi sağol temennilerin için , yakında dönüşün muhteşem olur sanırım...
quote:
Orjinalden alıntı: Brandybuck
Kısmetse fx'imiz geliyor az kaldı... Film kopacak...
verelim haca ayıp ettin
quote:
Bulent abi sağol temennilerin için , yakında dönüşün muhteşem olur sanırım...
Ata binen,kılıç kuşanan,sağlam duran ve savaşan kazanır.Siz bunu başardınız.Mutlaka planlarım var.Ama artık söylemler değil,icraatlar konuşmalı,,,sizin örneğinizdeki gibi
quote:
3Dmark 2001 de sadece nature testine etkisi oluyor o kadar... Bulent abi sağol temennilerin için , yakında dönüşün muhteşem olur sanırım...
hmmm peki o nature testi puan olarak çok bir artış gösteriyormu?
tabiki nature neredeyse 2 ye katlanıyor fps olarak buda en az 2k demek sli modunda...
quote:
tabiki nature neredeyse 2 ye katlanıyor fps olarak buda en az 2k demek sli modunda...
bunu öğrenmem iyi oldu sağolasın
tebrikler
Yahu aslında yeni düzenlenecek olan CEBİT Fuarına t.p.o@team'i ve bizleri de yanına çırak olarak koysalar artık bilemiyorum ne xtreme kalır ne başka şey tabi öyle bir şey olmuş olsa ve fuar dolar taşar
harika değerler tebrikler
Yalnız şunu sormak istyorum işlemci 1/1 olarak ramleri kaç fsb ye kadar çıkarabiliyor??? Eğer 340fsb de cl 2.5 yaptırabilirseniz gskilllere bence skor cl2 den daha yüksek olabilir;) Yada yine 166 bölenle 360fsb 3240mhzde cl 2.5 takriben daha iyi sonuç verir die düşünüyorum eğer bu mhzde test alabiliyosa..Muhakkak biliyosunuzdur ve denemiş olabilirsiniz ama denemediyseniz bence deneyin