Şimdi Ara

T-MAC 6 nerde bulurum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
18.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

bunlar boş şeyler hem de paranızı somuren boş şeyler ,gidin yiyin için,gezin o parayla,yaslarınız 20'lere geldiğinde anlayacaksınız ne geçici hevesler pesinde kostugunuzu benden size abi tavsiyesi,10 yıl once air jordan'ıolmayanı 501 giymeyeni mahallede aramıza almıyorduk bizde

• arkadaşlar t mac 6 almayı düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz resimleri varsa koyarsanız çok iyi olur
  • arkadaşlar t-mac 6 nın fiyatını bilen varsa söyleyebilirmi
  • ben hiçbiryerde görmedim bunu..gelmedi galiba
  • adidas a1 daha süper duruyo yaa :(
  • ya t mac 6 ların fiyetı ne kadar bulamıyorum bi türlü bıktım ya
  • tmaclarda fıyat artışı 5ytl cıkıyo tmac 5 yurd dışında 109 dolar turkıyede 220 ytl tmac6 115 dolar turkıyede 230 cıvarı çıkacaktır ama şuan çıkmadı adidasın resmı sıtesıne yenı gırdı yanı bır ıkı ay ıcınde cıkacaktır yada turkıye yurt dışıyla aynı çıkarırsa bugunlerde çıkar
    http://www.adidas.com/sports/basketball/content/vertical/country/com/site.asp?screen=

nbayı tıkla altta t-mac 6 çıkcak ama şole dıyım eger paran varsa adidas 1.1b al eger tmac altı alcakkadar varsa ve bekleyemıyorsan nıke lebron4 al
    tmac6

lebron 4
     T-MAC 6 nerde bulurum

adidas 1.1b
    video
    http://www.newvisioncom.com/popup/adidas1/qt_lo.html
     T-MAC 6 nerde bulurum

• adidas 1.1b ne kadar arkadaşlar?
  • arkadaşlar İkitelli'deki outlet mağazalarında 45'e kdr numaraları var fiyatı 157 ytl,tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 28 Ocak 2007; 0:32:51 >
  • Abi o dediin yerde hala 157'ye satılıor mu?
  • evet bende elıme alınca anladıum bende t-mac 6 alcam hakkatensuper ama teske onde t-mac5 gıbı band olsa destek verıodu ayaga rizede 234 ytl
  • sivas'da t-mac 6'lar 229 ytl dün sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo_fan -- 27 Şubat 2007; 19:54:59 >
  • allstar versıyonu turkıyede varmı?
     T-MAC 6 nerde bulurum
  • izmir konak barçın spor da var
  • alacaklara tavsiyem hemen alsınlar bende var müthiş fiyatı 234 ytl arkadaşlar
  • Bende bir hafta önce t-mac 6 aldım.alacak olan hemen alsın.süper bi alet yaf.kartal da aldım fiyatı 210 civarıydı.
  • bn daa bugün aldım denizliden 129 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaffur-nasılım

bn daa bugün aldım denizliden 129 ytl

129 mu

hocam imkanın varsa resim falan koyabilir misin?
  • bencede oakdar ucuza t-mac 4 alamassın yaw tabı kıds versıyonunu almadıysan :D yada 229 yazacaktn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazgUL_vB -- 2 Nisan 2007; 16:26:32 >
  • googleyegir t.mac 6 yaz grafiklere gir geliyooo bnedensana tavsiye siyah müthiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.