Şimdi Ara

T-150 mi KV-2 Mi yoksa İS mi hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bu gun 3 adet tier 5 tankimi sattim satarken ki amacim kv-2 almakti cok ovuluyor forumda ama birden t-150 adinda bir tank gordum sizce hangisini secmeliyim kv-1s kullaniyorum
    Edit:yeni guncellemeler asagida

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 9 Temmuz 2014; 21:01:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T-150 IS-4'e gidiyor yani def ağacı madem KV-1S sahibisin hem saldırı gücün hem def gücün olması için T-150 al

Orijinalden alıntı: mıçanadam

t-150 boşver spg oynayacaksan kv-2ye git ama benim tavsiyem başka yollara sapma direk is yolundan is7 ye git.

su anda 65k kaldi IS ye su KV1S Ile para kasamiyan tek benim sanirim. (6 kill aldigim maci kayip ediyoruz veya tam arkamda bizimkiler onde giderken birden bizimkilerin tuymesi ve tum dusmanlarin bana saldirmasi 2 kill alip olmem )
    kv1s i saticagim mecbur is icin is nin stok topu nasil zorlar mi ?

• hemen hemen her tankın stok topu zorlar ama son topu iyidir zaten o seride tek zorlayacak tank is ve 9.seviyede is8 zorlar onun dışında is3 vs is7 çok güzel tanklar bence is7 için katlanmaya değer unutmaki kill sayısı önemli değil verdiğin hasarın toplamı önemli ayrıca kötü topla oynamak insana oyunu öğretir bana öğrettiği gibi

Orijinalden alıntı: mıçanadam

hemen hemen her tankın stok topu zorlar ama son topu iyidir zaten o seride tek zorlayacak tank is ve 9.seviyede is8 zorlar onun dışında is3 vs is7 çok güzel tanklar bence is7 için katlanmaya değer unutmaki kill sayısı önemli değil verdiğin hasarın toplamı önemli ayrıca kötü topla oynamak insana oyunu öğretir bana öğrettiği gibi

abi simdi dikkatimi cekti is kv1s in son topunu kullaniyor ee t8 i delmeyen topla t9 maca mi girecem almassam mi kv2 veya t150 mi alsam ne dersin

• o kadar büyütme gözünde tier9 ları zayıf noktalarından çatır çutur delersin dediğimi yap zaten şöyle 7. seviyede en iyi top t29 un oda 198mm deliyor ama diğerleri hep 150-175mm arası deliyor yani 7.seviyede ortalama 170mm falan deliyor hep tanklar t29 hariç is yoluna git pişman olma ilerde sonra benim gibi is7 yi kasmaya başlarsın sonradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 10 Temmuz 2014; 8:26:58 >
    IS ile KV1-s den daha çok zarar edersin. Para kazanacağın bir tank daha çok işini görür, KV-2 ve T-150 düşünülebilir. KV-2 ile oynamak, alışmak daha zordur. T-150 yavaştır ama zırhı sağlamdır, ateş gücü de fena değildir, aralarında en mantıklı seçim bu olur bence. Para ve oyun deneyimi kazandıktan sonra IS iin devam edersin.
    AMD Ryzen 1800X @4.100Mhz / Asus Crosshair VI Hero / 2x8 Gskill TridentZ RGB 3600Mhz@3600mhz CL16 / 2x Asus ROG Strix GTX 1080 SLI / HyperX Savage 480 GB SSD / Corsair H110i GTX / Thermaltake Core V51 / Corsair V 1200 PSU

Ryzen OC Rehberi, Benchmark ve Oyun Testlerim: https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=125102013
  • tier5 tanklarının hepsini satmasan daha isabetli olurdu. KV-1S yolundan devam ettiysen IS illa ki oynayacaksın, ancak IS ile kredi pek kazanamazsın, o nedenle tier5'lerinle para desteği sağlaman gerekirdi.

T-150 devamında ilerlemeyeceksen gerek yok, ama tierine göre iyi bir tanktır. Topu hiç fena değildir delmede problem olmaz (tier8 pre tank olan KV-5'te de aynı top var, KV-5 tier9'ları görüyor sonuçta deldiğini deler), yani hasar vereceğin için kredi de getirir, mermi masrafı da düşüktür KV-1S'e kıyasla (1k vs 200-300).

KV-2 genelde eğlence tankı olarak görülür, seçim sana kalmış. Amaç 152'lik top ise KV-2 yerine SU-152 ile devam etmeyi tercih ederdim.
  • İS ile yoluma devam etme karari aldim 5-6 Mac yaptim Fazla getirmiyor veya ben alisamadim t9lara atti mm bir kere attigim cogu kursun sekti -4k zarar ettim bir kere Bu tank ile taktik verirmisiniz Guzel bir tanka benziyor ama kullanamiyorum daga sanirim ortalama 8-13k getiriyor kafam karisti iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 10 Temmuz 2014; 17:06:35 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.