Şimdi Ara

System Volume İnformation

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu klasörü iyice bi araştırdım bu virüs filan değilmiş baya bildiğin sistem dosyasıymış. Çünkü flash bellekleri biçimlendirmemize rağmen silinmiyor bu dosyalar. Gizli dosyalar bu dosyalar. Benim derdim bunu silmek değil zaten ben bunu sildim bu geri geldi bu yok olan bir şey değil. System volume information klasörünün içinde de indexervolumeguid diye bi dosya var.

Ben arabama flash bellek takıp müzik dinliyorum. Ama ekranda system volume information klasörü görünüyor bu klasörün olmaması lazım ya eskiden yoktu şimdi niye var anlamadım. Flash belleği değiştirdim gittim mediamarkt tan 0 satın aldım ama yok. Halen system volume information resimde gördüğünzü gibi orada pişkin pişkin duruyor.

Napmam lazım?

System Volume İnformation

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaringLion -- 29 Nisan 2016; 21:39:55 >

• Windows system klasörü o. Flashdiski bilgisayarınıza taktığınızda yaratılmıştır. Bunun için flashdisk mi değiştirdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustus

Windows system klasörü o. Flashdiski bilgisayarınıza taktığınızda yaratılmıştır. Bunun için flashdisk mi değiştirdiniz?

Evet.

Şimdi ben bunun ne olduğunu anladım. Hakikatten de sistem dosyasıymış bu ama windows 7 de ve windows 8 de yok bu sistem dosyası. Deneyin göreceksiniz. Sadece windows 10 işletim sistemi çalıştıran bilgisayarlara takılan flash disklerde oluşuyor ve silinmiyor silinse de geri geliyor. Ama windows 7 veya 8 işletim sistemi çalıştıran bir pc ye taktığınızda ve flash diski biçimlendirdiğinizde siliniyor ve bir daha gelmiyor. Windows 10'un yaptığı bir şey bu neden yapmışlar bilmiyorum.

Durum değerlendirmesi yaptığımıza göre benim sorunumu nasıl çözeceğiz? Ben ne yazıkki windows 10 kullanıyorum yine ne yazıkki windows 7 ye geçemiyorum. Geçmeye çalıştım, bi sürü hata çıktı karşıma. Ben bu flash diski nasıl system volume information klasörünün var olmasını sağlamadan düzenleyeceğim acaba?

• Sistem dosyası zaten hatta gizli klasör olarak görülüyor bilgisayarlarda. Araç içi tabletlerde gizli olarak bile görülmez direk meydana çıkar
  • MrNoyan kullanıcısına yanıt
    İşte kardeş araç içinde de gizli olsun, görünmesin istiyoruz yav ikide bi içine giriyo müzik çalmıyor :(
  • Sistem geri yukleme veya windows search icin olusturulan klasor. Tasinabilir cihazlarda olusturulmasinin bir anlami yok aslinda. kapatmak icin

Baslat->calistir->regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows

burada, sol tarafta ustteki anahtarin uzerine sag tiklayin.

Yeni->Anahtar , adini "Windows Search" yapin. daha sonra Windows Search e tiklayin, sag tarafta bos bir yere tiklayin,

Yeni->Ikili deger, adini "DisableRemovableDriveIndexing" yapin. cift tiklayip degerini 1 yapin onaylayin ve sistemi yeniden baslatin.

folder duruyor ise usb den silin, tekrar olusmamasi gerek.
  • Aranan kan bulundu!

Hocam senin dediğini yapınca olmadı ama şurada yazanları yapınca oldu allah razı olsun senin sayende buldum buraları hep çok teşekkürler.

http://smallbusiness.chron.com/disable-windows-desktop-search-54214.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu sefer de windows tuşuna basıp denetim masası yazınca bile karşıma bir şey çıkmıyor. Aramayı kapattık hiçbir şey bulmuyor pc napmam lazım ben baya kullanıyordum aramaya ya :( ne sistem volumüymüş ya!
  • Arkadaşım üzerinden çok zaman geçmiş çözüm bulabildin mi bilmiyorum ama ben aynı dertten muzdariptim çözüm buldum.

Klasörün üzerine sağ klik yap ve arşive ekle de, açılan pencereden arşive ekledikten sonra dosyaları sil tikini işaretle ve tamama bas, dosya silinecek ve rar dosyasının içine gelecek en son komple rar dosyasını da sil işlem tamam.

Ben de aracımda aynı dosyayı görüyordum ve bu şekilde çözüm oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.