Bildirim
System Recovery Options sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilgisayar marka model? -
toplama da onunla alakası yok -
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterPro
toplama da onunla alakası yok
bir laptopun recovery managerı ile alakalı bir sorun olabilir, ben bunu bilemem ezbere,müneccim değilim.baştan sistem bileşenlerinizi yazsanız bu sorulara da gerek kalmaz..
bu ekran tam nerede karşınıza çıkıyor?ne yapmaya çalışırken?ekranda yazanları tam olarak buraya ekler misiniz? -
Bilgisayar kasamdan başlat tuşuna basıyorum ekran kartı özelliklerim hard disk anakart özelliklerim geçiyor windows başlatılıyor kısmında geliyor bu hata
Bilgisayar Özelliklerim:
Anakart:Gigabyte S-series G31M-ES2L
İşlemci:İntel Pentium 4 -
tamam ama karşınıza bu ekranın çıkması için bilgisayar açılırken sistem onarmayı başlat seçeneğini seçip tıklıyor olmanız lazım.
bilgisayarın açma tuşuna bastıktan sonra hiçbirşey yapmadan mı bu ekrana geliyor otomatikman?
sonra normal windowsa geçiş yapabiliyor musunuz? -
ellemediğim halde geliyor bazen geliyor açılırken bazen gelmeden hemen windows açılıyor -
bence siz yeniden bir format atın..recovery options penceresi siz hiçbirşeye ellemeden geliyorsa (devamlı gelse neyse de), bir gelip bir gelmiyorsa ben olsam format atardım. -
Bir önceki format attıgımdada geliyodu formatıda düzgün atıyorum yani kusurum yok ama nedense :S -
bu soruna soruya cevap yok mu yahu !?
lütfen ben de buna dair bir şey yaşıyorum
aynen win 7 64 bit için sürekli mavi arka planlı 'recovery options' çıkyıor tarama bitiyor gene açılışta çıkıyor
öncekinde 1-2 kez resetledm işlem bitmeden kapatıp açtım ama sağlıklı değil...
lütfen birileri bişeler paylaşsın ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X