Şimdi Ara

System performance monitor:warning

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun bılgısayarımda gormeye basladıgım bır hata sureklı cıkıyor.Makına yavasladı ıyıce neden oldugunu anlamadım kaspersky da kurulu makınada.Yardımlarınızı beklıyorum cok cok tesekkurler sımdıden.

Hata aynen bu sekılde sag alt tarafta cıkıyor.

''System performance monitor:warning
    Summary:
    System performance slowed down by 47%
    Internet connection speed decreased by:39%
    Probable reason:
    Spyware applications / Adware popup windows
    Click this balloon to download spyware scan tool to remove
    spyware/adware applications''

http://rapidshare.com/files/51301071/SmitfraudFix.rar.html

Taradıktan sonra bazı ufak tefek ayarlar değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Oğlu -- 26 Ağustos 2007; 3:07:12 >

Orjinalden alıntı: Algnor

Bugun bılgısayarımda gormeye basladıgım bır hata sureklı cıkıyor.Makına yavasladı ıyıce neden oldugunu anlamadım kaspersky da kurulu makınada.Yardımlarınızı beklıyorum cok cok tesekkurler sımdıden.

Hata aynen bu sekılde sag alt tarafta cıkıyor.

''System performance monitor:warning
    Summary:
    System performance slowed down by 47%
    Internet connection speed decreased by:39%
    Probable reason:
    Spyware applications / Adware popup windows
    Click this balloon to download spyware scan tool to remove
    spyware/adware applications''

Ne komplike virüsmüş yau. Tüm sistemin özetini şak diye vermiş. Hemen kurtul. O balona tıklasan da bir şey olmuyor, direk seni adı geçen -sözde- spyware scan tool'un sitesine yönlendiriyor. Amacı o zaten.

• Arkadaslar sorunu hallettim fakat bir şey daha çıktı yine aynı sekilde sag alt tarafta cıkıyor.Su anda cıkan baloncugun ıcındekı hatayı yazamıyorum cunku baloncuk gorunmuyor su anda kafasına göre cıkıyor bazen.Sag alt tarafta bır rozetın ıcınde "x" ve "?" yanıp sonuyor.TIklayınca yıne bır trojan programını tavsıye edıyor ındırın falan dıyor.bunun ıcın ne yapmalıyım.

System Alert!

System has detected a number of active spyware applications that may impact the performance of your computer.Click the icon to get rid of unwanted spyware by donwloading an up-to-date antispyware solution.
  • yok valla kasperskyda bısey aramada yaptırdım.Bide ben muzısyenım gece bardayken ablam enıstem annem falan oluyo pc nın basında cok anlamadıkları ıcın bıle bıle sokmus olabılırler vırusu kaspersky a suc bulmamak lazım
  • Dostum bu tip yaratıklar için -ben yaratık diyorum onlara- Türk Oğlu'nun verdiği tarzda SmitFix programcıkları var. Onları deneyebilirsin. Bu arada insanlara internet'e girmeden önce gerekli eğitim verilmeli, yoksa sonuç kaçınılmaz.

Orjinalden alıntı: Algnor

smit fix le ilk sorunu hallettim ama bu dediğim ıkıncı sorun devam ediyor.Yardımlarınızı beklıyorum.

Şu programı da deneyebilirsin:

http://www.softpedia.com/get/Antivirus/RogueRemover.shtml

En kısa zamanda sağlam bir anti casus yazılımı kurmanı öneririm. Yazılım olarak önerilerim:
    Webroot Spy Sweeper
    Spyware Doctor
    Super Antispyware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Oğlu -- 26 Ağustos 2007; 16:22:51 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.