Şimdi Ara

Sype ile oynanılacak güzel oyun arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Skype yükledik bizim arkadaşlarla şimdi hangi oyunu oynasak böyle konusarak en güzel oynanacak oyunlar hangisidir.söylerseniz sevinirim.

• LoL
  • başka :)
  • Daha ne yapayım en fazla konunu uplatırım.
  • magicka, borderlands2, d3 gibi oyunlarin coopu zevklidir dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarZ-DayZ-WoW
  • beyler saolunda şöyle silahlı falan olsa daha iyi olur point blank wolfteam combat arms falan dısında güzel oyunlar varsa iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergenyldrm

beyler saolunda şöyle silahlı falan olsa daha iyi olur point blank wolfteam combat arms falan dısında güzel oyunlar varsa iyi olur

sizi metin2 anca qeser qnq
  • sen
    gel
    bfme2 ye biz sana öğretiriz. Arkadaş ortamında konuşarak oynamak kadar zevkli birşey yok şu oyunu
  • sessiz sinema
  • lol , torchlight, diablo.
  • WarZ, DayZ, LoL, Diablo 3, dota 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

sen
    gel
    bfme2 ye biz sana öğretiriz. Arkadaş ortamında konuşarak oynamak kadar zevkli birşey yok şu oyunu

Bfme2 oynuyorum ben de hamachi uzerinden oynamak istersen oynayabiliriz bir ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CS:GO
  • İKV tavsiye ederim
  • Metin2 nedir yav :D hiç bi özellihin en basit örnegi pk nın bile olmadıgı bi oyun hiçbir özelligi yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergenyldrm

Selam arkadaşlar.Skype yükledik bizim arkadaşlarla şimdi hangi oyunu oynasak böyle konusarak en güzel oynanacak oyunlar hangisidir.söylerseniz sevinirim.

ben bf2 oynuyom 4 -5 arkadaş falanda tanıyom skype dan falan baya sarıyo hele beraber ucak ile bombalama zevki veya helide birisi sürüyo digeri onden sıkıyo süper
  • minecraft
  • İkv güzel deil kardes ya saol yinede.Bf 2 yi denicem kardesm. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

sen
    gel

Bfme2 oynuyorum ben de hamachi uzerinden oynamak istersen oynayabiliriz bir ara

Hamachide oyuncu kalmadı. Devir gameranger devri. Gameranger kur gel gamerangerda şu account idsini ekle arkadaş olarak gelincede kendini tanıt

2526407

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.