Şimdi Ara

Syndra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu champı oynuyan varmı ultisi çok güçlü hedeflemek zormu iki saat onları yerleştirirken rakip kaçar diye düşünüyorum tecrübeliler tecbürelerini bi yazarsa güzel bişe çıkar

• single target olması dışında iyi apcarry
  • 6. seviyede en yüksek burst hasara sahip diye biliyorum. 6 olduğun gibi karşındakini alıp alta üste gidebilirsin o açıdan güzel
  • Yok hicte zor degil. Syndra benim ap mid mainim. Skillerine alistiktan sonra stun atmasida kolay haras da kolay kill de kolay mana yonetimide kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplarini yerlestirmek tf de biraz tecrube ister ama lane de sen her top attin diye kacicak hali yok ya. Lanede 3 top varken de ulti atarsin 6 toplu ohh mis. 6 top olmasini istiyorsan ilk q at sonra bi daha at sonra ilk q nu w ile tut ucuncu q at w yu adamin kafaya sonra ulti al sana alti top hayvani bir ulti

• q yu her zaman 3 stackte tutacaksın zaten.
  • ilk başta çok zorlanmıştım fakat şimdi kim gelirse gelsin midde yeniyorum çoğunu stun tutturmak zaten çok basit alıştıktan sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kostüm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elin biraz hizli olmali yeter, skill kombolarini hatasiz yaparsan sorun cikmaz hic.
  • DFG core itemin olsun. Aram'da 3 stack yapıp Ryze'e tek atmıştım. MR çıkmazsan tek yiyorsun çok feci bir burst'u var.
  • Çok güçlü hero ama kimse oynamıyor.
  • Çok eğlenceli oynaması. Daha yeni oynamaya başladıysan ilk karşıdaki adamı stunla öyle kullan ultiyi.
  • Oyunda en zevkle ve en çok oynadığım APC. İnanılmaz bir burst'u var. Herkes Malzahar'ın ultisini bilir. Bunun daha fazla vuranını ve burst olanını düşünün. Oraya gömüyor sizi.
  • Syndra'yı çok oynamam ama şöyle biliyorum: Q'ları yavaş yavaş stack'le (adama harrass gibi görünecektir) sonra W ile minion tutup adama ulti at 7'si (3 yerde+3 sende+1 minion) birden vursun. Ölmezse yerdeki topları kullanarak stunlayıp Q-Q devam edebilirsin. Ama tanka atmadıysan ölmemesi gibi bir durum olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyesa

single target olması dışında iyi apcarry

Ne güzel ya bilen bilmeyen herkes yazmış, adam single target demiş Syndra'ya

Konuya gelince rehber bölümünde bulabilirsen Syndra konusunu, epey yararlı bilgi var. Ahanda link:

http://forum.donanimhaber.com/m_70022305/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 31 Ocak 2013; 16:52:13 >
  • En zevkli apc'dir kendileri. Ultisi ile 6 levelde öldüremeyeceğiniz champion yoktur. Ama aynı zamanda acayip zordur.

Bu arada:

Syndra

• Konuyu hortlatmış gibi oldum fakat Syndra oyunda en zevkle oynadığım apc. Stununa alışırsan midde çok sağlam ezersin karşindakini. Maviyi başta almaya ikna ettirebilirsen senin için cok iyi olur. İlk pentami syndra ile attim. 3 skilide cc sayilabilir iyi kullanirsan. Stunlarin tf kaderini değistirir. Tr de adim MassEffective eklersen yardim ederim.

• Syndra ilk apcarry karakterim çok iyi ve çok güçlü bi karakterdir özellilşe q+w+q+e+q+r combosunu yapabilirsen
  • Abi bu kadar ovmeyin syndrayi oynayan cogalicak sonra nerf falan gelicek zor kardesim zor oynamak cok zor (saka bi yana alabilirsin tavsiye ederim iyi oyuncuysan cozersin iki uc gune kotuysen zaten zor diyip atarsin kenara)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.