Bildirim
Symbol ile Clio HB arasında ne fark var ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
megane hb ve sedanlarda oldugu gibi tabiki sadece tasarımdan kaynaklanmıyor.Türkiye koşullarında tercih edilme meselesi ile ilgili -
Bana sorarsan yeni SYMBOL kısa zamanda çıkıyo biraz bekle yeni SYMBOLü test et sonra karar ver hem CLİOyuda test et sonra karar ver -
Clio Symbol Türkiye'de üretiliyor, ekonomik olsun diye kırpılan yeri çok
Clio HB 2 ler Avrupa üretimi
Clio HB 3 ler de Türkiye'de üretiliyor
Türkiye'de üretilen Clioların yan sanayi firmasında çalışıyorum, biraz bilgim var diyebilirim.
Yeni Clio Semboller (adı değişti sanıyorum) Ağustos ayında Rusya'da lanse edilecek, Sembole göre yükseltilen pek çok nokta var, özellikle iç donanımda ama henüz ticari onayı yokmuş, bakalım görücez ne kadara satıcaklar, Clio Sembollerin yerini doldurabilecek mi? Bu arada geçen hafta Clio Sembollerin üretimi tamamlandı, artık yeni Clio Sembol üretilmeyecek.. -
Sedan ın yol tutuşu biraz daha iyi diye biliyorum.. -
quote:
Orjinalden alıntı: estella
Clio Symbol Türkiye'de üretiliyor, ekonomik olsun diye kırpılan yeri çok
ister Türkiye'de olsun ister Fransa'da olsun yapılan her araçta maliyeti düşük tutmaya çalışıyolar, hb sedan farketmez. insanları sadece psikolojik olarak tatmin edecektir. Biz de megane ı alırken ufak olsun diye Hb almıştık, fransa'da üretildiğini öğrenince iyiki sedan almamışız falan dedik demez olaydık gördük ne mal olduğunu. sedanı da serviste hb i de. -
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Sedan ın yol tutuşu biraz daha iyi diye biliyorum..
HB in biraz daha iyi -
Bu sorunun cevabıyla ilgili daha önce onlarca mesaj yazıldı bu forumda.Lütfen konu açmadan önce forumu iyice inceleyiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: c3m5
Selamlar herkese,
Bu iki araç arasındaki fiyat farkı sadece tasarımdanmı kaynaklanıyor ? Yoksa başka farklarda varmı ?
-
Arkadaşlar hiçmi buraları takip etmiyorsunuz anlamadım gitti, sembolle clioIII arasında dağlar kadar fark var iç hacim, yol tutuşu, kullanılan malzeme, aynı olanlar motorları ve isimleri ikiside clio ama birisi III birisi sembol.
ClioIII 2006 yılın otomobili seçildi uluslararası bir komisyon tarafından, Hb b segmentinde rakibi çok az, iç hacimde, bagaj hacminde, fren mesafesinde, donanımında rakibi yok. Dahada artısı yerli üretim ve 100 tanesinin 80 i dünyaya bursadan gidiyor, parça bol servis yaygın ve fiyat uygun, dahası kronik proplemi yok denecek kadar az. Renault servisine yolunuz düşerse sorun en az sorun çıkaran renault hangisi diye.Rakibi olan 207 ve corsada onlarca kronik sorun var.
Binmeden denemeden arkasından atmayalım. -
SYMBOL İLE CLİO II HB ARASINDA KALİTE,DONANIM VE + 100 KG FARK VAR HB 2002 SONRASINDA ABS,EBV, AFU CİFT KATMAN BÜYÜK FREN DİSKLERİ,ELEKTROHİDROLİK DİREKS.ELEKTRONİK GAZ PEDALI ELEKTRONİK KLİMA STANDART... SYMBOLU BİRAZ DAHA KLASİK ALTTA BENİM ARACIN KOKPİTİ CLİO HB 2003 PRİVİLAGE
YA KUSURA BAKMA CLİO III DEN BAHSETİĞİNİ SONRADAN FARK ETTİM CLİO 3 BAMBAŞKA ALIRSAN 1,4 16 DİNAMİK AL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 31 Temmuz 2008; 18:56:11 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X