Şimdi Ara

SYMBOL 2013 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
35.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye nin yeni taksileri geliyor.. Symbol, Sandero ve C-Elysee
  • Son bilgilere göre ikizlerden Romanyalı Dacia Logan Türkiye ye gelmiyor.
    Romanyalı Renault Symbol ise ithal edilecek.
    ve Renault Türkiye nin en önemli silahlarından biri olmaya devam edecek..
    http://www.otometre.com/2013/02/09-litrelik-symbol-yollara-cikiyor.html
    Bugünkü gazetelerin otomotiv sayfalarında bu bilgiyi bulabilirsiniz..
  • yeni kasasının fiyatları açıklanmış. stepnenin üst versiyonda bile opsiyonel olması ise klasik renault kafası değil de nedir?

    --

    http://renault.com.tr/araba/binek/yeni-symbol/fiyat
    --
    yeni symbol joy 1.2 16v 75 bg
    27.990 tl

    yeni symbol joy 1.5 dci 75 bg
    36.490 tl

    yeni symbol touch turbo 90 bg
    33.490 tl

    yeni symbol touch 1.5 dci 75 bg
    37.490 tl
  • Ful alayım ve metalik renk olsun dersen stepne dahil 41.390 TL fiyat çıkıyor. Renault ne yapmaya çalışıyor anlam veremedim. Zaten loganı symbol diye getirdiği yetmiyormuş gibi fiyatları da şişirdikçe şişirmiş, kiminle rekabet etmeyi düşünüyor acaba? Ben takasla değiştirmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim bugün. En alt versiyonunu şirketler alır gerisi bayi de bekler artık.


    Acaba 2009 dan bu güne hayatımızda ne değişti de her şey böyle arttı. Siyasi söyleme bakarsak enflasyonun, ekonominin çok iyi olduğu kanısına varılır. Eğer hayat standardımız artmadı ise (ki benimki aksine düşüşte) bu ne pehriz bu ne lahana turşusu :)

    2009 Sıfır Renault Symbol Fiyatları - Fiyat Listesi
    Renault Symbol 2009 Fiyatları
    Renault Symbol Authentique 1.2 16V 75 bg 23300
    Renault Symbol Authentique 1.4 75 bg 23050
    Renault Symbol Authentique 1.5 dCi 65 bg 26700
    Renault Symbol Expression 1.2 16V 75 bg 24900
    Renault Symbol Expression 1.4 75 bg 24700
    Renault Symbol Expression 1.5 dCi 65 bg 28350
    Renault Symbol Expression 1.5 dCi 85 bg 29550
    Trafik sigortası anahtar teslim fiyatlarına dahil değildir. Trafik seti ve orijinal kauçuk paspas seti fiat a dahil edilmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozlugol -- 13 Şubat 2013; 15:05:54 >




  • katılıyorum fiyatları çok şişirmişler. bunun yerine clio 4 alınır veya citroen c-elysee alınır paşa paşa da binilir..
  • takipteyim indirim falan olursa takasla değişeceğim.
    ancak bu haliyle hiç mantıklı durmuyor.
  • Renault symbol’ün yeni kasasının tasarımı daci’dan alınmış diyorlar. Megane gibi bir efsaneyi yapan markaya yakıştıramadım. Rakiplerine yetişirken bu tip ucuzluklara gerek yok bence. Renault kendine çeki düzen vermezse daha çok müşteri kaybeder.
  • orta seviyeli kullanıcılara hitaben üretilmiş bir araç. reno'da biliyor neyin eksik neyin fazla neyin gereksiz olduğunu. üç beş kuruş birleştirip bi araba alıyım, yok içeri çok ses alıyormuş yok malzemesi şöyleymiş demeyen sıfır araç arayan kişilere/ailelere yönelik bir araç.
  • Renault paraya kıyıp torpido ışığı ve kapı üstü tutacağı koyacak mı bu sefer merakla bekliyorum....

    Babamda 85 model kartal var. Bu özellikler onda bile var.
  • Aşırı derecede dandik olmuş Renault'tan bunu beklemezdimç
  • arkadaşlar 2013 symbol beyaz 1,2 versiyonunu 15 gün önce aldım. bu arabayı 15 gündür kullanıyorum.ve bir kullanıcı olarak sizinle paylaşmak isterim. uzun süre araştırma yapıyordum. hangi model alabilirim diye.bu işte birazda evhamlıyımdır maddi olanakda sınırlı. bu aracın reklamını görünce bayie gidip incelemek istedim. 27 senedir envai çeşit arabaya bindim. birde renaultum olmuştu. içlerinde beni en az üzen marka idi. sağlamlığına herzaman imrenmiştim.parçalarının ucuz oluşu anadolunun her yerinde bulunması ikinci eli servisi falan her ustanın bu arabaları bilmesi falan. renault bu sebeble hep aklımda idi. yeni sembolün yerden yüksekliği heybetli duruşu güçlü ve güven veren yapısı genişliği ferah oluşu emsallerinin yanında arabayı başka gösteriyordu. sonra en alt donanımda olan bir arabasına dahi rakiplerinden fazlaca özellik standart olarak sunulmuştu. fiyatına göre oldukca cazipti. 1,2 olan araçla test sürüşüne çıktım. aracın koltuğunda sanki bir sedanda değilde jip tipi bir araçtaymış hissi veriyor. görüş alanı çok geniş. ona rağmen deprej fren gazı direksiyonu çok yumuşak zarif geldi. süspansiyonun yumuşaklığınıda hissedince şaşırdım.açıkcası renaulttan beklemiyordum. ilk kalkışta araç güçü hissettirmiyor belki ama çok kısa sürede birden atağa geçiyor. kısa sürede 5 vitese kadar çıkabiliyor. açıkcası 1,2 motorlara sıcak bakmazdım. ama bu motor bu arabaya oturmuş. 135 km sürate kadar yan rüzgarlardan etkilendiğini hissetmedim. yol tutuşu gayet iyi geldi. sağlam bastığını insana hissettiriyor. sert bir viraja girdiğimde ESC devreye girerek hiç birşey hissettirmiyor. araclde. sanırım 2013 rekoru sembolde olacak, benimki kullanıcı görüşüydü.a dezavantajmış gibi görünen o yükseklik adeta yok oluyor. içi malzeme kalitesi bu sınıftaki ve parasına göre bir araba için yeterli sayılır. tamamen ülkemiz şartlarına göre üretilmiş bir araç. renault 30 senedir ülkemizde. gerçekten iyi biliyorlar neyin gideceğini.ve yapmışlar. öyle ordan bozma bundan alma falan filan boşverdim bu laflara hikayelere gördüm inceledim aldım arkadaş.hangi otomobil firması böyle yapmıyor.üretim strstejisidir.bu araba çok tutulacaktır. 15 gündür biniyoruz. yakıtı benim önceki tüplü arabadanda iyi geldi.ekonomik ve makul. mantıklı. gece göstergelerinin çok şık olduğunuda belirtmeliyim. tavsiye ederim dostlara. ben 27,990 aldım. tanıtım fiyatı şimdilik herhalde.2013 yılına damgasını vuracaktır. bu yeni symbol.




  • renault dacia yi neden turkiyeye getirmiyor.cunku loganla ayni kasaya sahip.logana benziyor diye satislarin dusmesinden korkuyor.symbolude dacia fabrikasinda urettirip ithal edecekler.stepne isi bu zamana kadar dacialarda sonradan aliniyodu symboldede aynisi olmus.dacia politikasi na bagliuorum bunu.renault yapsaydi koyardi zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varmı alan
  • arkadaşlar yeni symbol 1.5 dci 75 bg araçta intercooler var mı acaba ....
    eski motorlarada 65bg 75bg olanlarda intercooler yoktu 85-90 bg olarda vardı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cigdeli

    arkadaşlar 2013 symbol beyaz 1,2 versiyonunu 15 gün önce aldım. bu arabayı 15 gündür kullanıyorum.ve bir kullanıcı olarak sizinle paylaşmak isterim. uzun süre araştırma yapıyordum. hangi model alabilirim diye.bu işte birazda evhamlıyımdır maddi olanakda sınırlı. bu aracın reklamını görünce bayie gidip incelemek istedim. 27 senedir envai çeşit arabaya bindim. birde renaultum olmuştu. içlerinde beni en az üzen marka idi. sağlamlığına herzaman imrenmiştim.parçalarının ucuz oluşu anadolunun her yerinde bulunması ikinci eli servisi falan her ustanın bu arabaları bilmesi falan. renault bu sebeble hep aklımda idi. yeni sembolün yerden yüksekliği heybetli duruşu güçlü ve güven veren yapısı genişliği ferah oluşu emsallerinin yanında arabayı başka gösteriyordu. sonra en alt donanımda olan bir arabasına dahi rakiplerinden fazlaca özellik standart olarak sunulmuştu. fiyatına göre oldukca cazipti. 1,2 olan araçla test sürüşüne çıktım. aracın koltuğunda sanki bir sedanda değilde jip tipi bir araçtaymış hissi veriyor. görüş alanı çok geniş. ona rağmen deprej fren gazı direksiyonu çok yumuşak zarif geldi. süspansiyonun yumuşaklığınıda hissedince şaşırdım.açıkcası renaulttan beklemiyordum. ilk kalkışta araç güçü hissettirmiyor belki ama çok kısa sürede birden atağa geçiyor. kısa sürede 5 vitese kadar çıkabiliyor. açıkcası 1,2 motorlara sıcak bakmazdım. ama bu motor bu arabaya oturmuş. 135 km sürate kadar yan rüzgarlardan etkilendiğini hissetmedim. yol tutuşu gayet iyi geldi. sağlam bastığını insana hissettiriyor. sert bir viraja girdiğimde ESC devreye girerek hiç birşey hissettirmiyor. araclde. sanırım 2013 rekoru sembolde olacak, benimki kullanıcı görüşüydü.a dezavantajmış gibi görünen o yükseklik adeta yok oluyor. içi malzeme kalitesi bu sınıftaki ve parasına göre bir araba için yeterli sayılır. tamamen ülkemiz şartlarına göre üretilmiş bir araç. renault 30 senedir ülkemizde. gerçekten iyi biliyorlar neyin gideceğini.ve yapmışlar. öyle ordan bozma bundan alma falan filan boşverdim bu laflara hikayelere gördüm inceledim aldım arkadaş.hangi otomobil firması böyle yapmıyor.üretim strstejisidir.bu araba çok tutulacaktır. 15 gündür biniyoruz. yakıtı benim önceki tüplü arabadanda iyi geldi.ekonomik ve makul. mantıklı. gece göstergelerinin çok şık olduğunuda belirtmeliyim. tavsiye ederim dostlara. ben 27,990 aldım. tanıtım fiyatı şimdilik herhalde.2013 yılına damgasını vuracaktır. bu yeni symbol.

    öncelikle hayırlı olsun
    yalıtım seviyesi nasıl acaba
    pütürlü asfaltta yol lastik ve rüzgar alma sesi nasıl aracınızın
    daha önce kullandığınız araçlar var ise bunlarla kıyaslarsanız ses yalıtımı nasıl
    teşekkürler




  • Aracım 2013 model 1.2 joy platin gri.... Öncelikle şunu söylüyeyim arac verilen parayı hakeden bir arac.. Logana benzetilse bile 2013 model bir aracın kasasının kötü olduğunu sanmıyorum. Sac kalınlığı önceki modele göre bana ince gibi geldi fakat şase kısmı saglama benziyor. Daha önceden 3 tane sembolüm 1 tane megan 2 dinamik ve bir tane getz ve paliom olmuştu. Bu arac önceki kullandıgım sembollerle bir alakası yok. Rahatlık olarak megan seviyesinde kullanıslı bir arac. Ben aracı 29000 e hersey dahil metalik patin gri olarak aldım. Aracta abs, afu , asr, esp, 2 hava yastıgı, ön camlar otomatik , telefon geldiginde blutooth baglantısı ile arac icinde telefonu ellemeden konusma, park sensörüde taktırdım 2 hoperlör var ama yeterli direksiyonu cok hos virajlara iyi giriyor. Cekise gelince 1.4 8 valf sembol ile aynı. Ben pek bayılma görmedim. Ayrıca ekonomik sürüs icin ekranda vites yükseltme ve düsürme uyarı sekli cıkıyor. Aldıgım zaman icinde 10 km gidecek kadar yakıt vardı 200 tl yakıt aldım suan yaklasık 600 km yol gittim bunun yaklasık 350 kmsi sehirici. Üstelik arac 600 kmde daha yakıtı düsecek. Verilen parayı fazlasıyla eder. Ön yargılı olmayın. Ben tavsiye ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arabanın yalıtımı cok iyi yanlız ben aracı aldıgım zaman cakıllı yolda göguste ses geliyordu aracı servise götürdüm. Montaj sırasında sıkılmamıs bir vidadan kaynaklandıgını söylediler ve yaptılar. Sorun ortadan kalktı. Baskada bir problem yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.9 tce symbol touch aldım kullanıyorum bu fiyata turbo motor abs esc dijital klima eco mode yokuş kalkış desteği deri direksiyon 4 airbag 510 lt bagaj hacmi bej döşeme navigasyon cruise control vs. sunuyor yalıtımı başarılı iyi bir B sınıfı sedan bakım aralığı 20.000 km fiyatına göre performansı çok başarılı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gozlugol

    Ful alayım ve metalik renk olsun dersen stepne dahil 41.390 TL fiyat çıkıyor. Renault ne yapmaya çalışıyor anlam veremedim. Zaten loganı symbol diye getirdiği yetmiyormuş gibi fiyatları da şişirdikçe şişirmiş, kiminle rekabet etmeyi düşünüyor acaba? Ben takasla değiştirmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim bugün. En alt versiyonunu şirketler alır gerisi bayi de bekler artık.


    Acaba 2009 dan bu güne hayatımızda ne değişti de her şey böyle arttı. Siyasi söyleme bakarsak enflasyonun, ekonominin çok iyi olduğu kanısına varılır. Eğer hayat standardımız artmadı ise (ki benimki aksine düşüşte) bu ne pehriz bu ne lahana turşusu :)

    2009 Sıfır Renault Symbol Fiyatları - Fiyat Listesi
    Renault Symbol 2009 Fiyatları
    Renault Symbol Authentique 1.2 16V 75 bg 23300
    Renault Symbol Authentique 1.4 75 bg 23050
    Renault Symbol Authentique 1.5 dCi 65 bg 26700
    Renault Symbol Expression 1.2 16V 75 bg 24900
    Renault Symbol Expression 1.4 75 bg 24700
    Renault Symbol Expression 1.5 dCi 65 bg 28350
    Renault Symbol Expression 1.5 dCi 85 bg 29550
    Trafik sigortası anahtar teslim fiyatlarına dahil değildir. Trafik seti ve orijinal kauçuk paspas seti fiat a dahil edilmiştir.


    +1

    Olayı açık ve net dile getirmişsiniz hocam.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.