ARKADASLAR LUTFEN BAKIN.6630 VAR HERSEY NORMALDI BUGUNE KADAR. AMA BUGUN KAREKTERLER BOZULDU. TURKCE KAREKTERLER YOK GITTI. TELEFONDA KOMPLE YOK. ORNEGIN MENU DE Ü YOK. ÇIK DA Ç YOK. NE OLMUS OLABILIR.TESEKKURLER HERKESE.
acele taraFINDAN GARANTISI OLSUN OLMASIN SERVISE BIR GOTUR KARDES FAZLA KURCALAMAYA GELMIYOR
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
quote:
Orjinalden alıntı: madboyuksel06
ARKADASLAR LUTFEN BAKIN.6630 VAR HERSEY NORMALDI BUGUNE KADAR. AMA BUGUN KAREKTERLER BOZULDU. TURKCE KAREKTERLER YOK GITTI. TELEFONDA KOMPLE YOK. ORNEGIN MENU DE Ü YOK. ÇIK DA Ç YOK. NE OLMUS OLABILIR.TESEKKURLER HERKESE.
acele taraFINDAN GARANTISI OLSUN OLMASIN SERVISE BIR GOTUR KARDES FAZLA KURCALAMAYA GELMIYOR
kardes nasıl kurcalamaya gelmıyor. garantısı var tabıkı
Kardesim eger wista teması yüklediysen ondandır. Bende wista teması yüklemıstım ondan sonra olmuştu. Sanırım hard formatla geçiyorrr
quote:
Orjinalden alıntı: crazy83
Kardesim eger wista teması yüklediysen ondandır. Bende wista teması yüklemıstım ondan sonra olmuştu. Sanırım hard formatla geçiyorrr
evet wısta teması yukleyınce oldu.tamam format attım zaten
ssercu79
Arkadasım DUAL VOLTAGE RS MMC aLman gerekLi
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
quote:
kardes nasıl kurcalamaya gelmıyor. garantısı var tabıkı
aynisi benim basimada gelmisti ugrastikca daha kotu olmustu o yuzden dedim hemen servise gotur diye son zamanlarda servislerde herseyi sorar olmus yok niye daha once getirmediniz hemen getircektiniz falan diye sorularla karsilasiyorsun sonra ardindan garantiye girmez ucretli yapilabilir vs. o bakimdan dedmistim hemen servise gotur diye
arkadaşlar 7610 u hatsız çalıştıracak bi program var mı??? 6630daki uçak modu gibi kart içinde tel açık ama arama yapamıyosun ve msj atamıyosun var mı böyle bir program???
egzarsayz saol dostum aldım kartı... bı sey soracam n90 da kapagı acmadan sadece kamerayı cevırerek foto cekebılıyorum ama video cekemıyorum ..nasıl yapacam onu bılen var mı
arkadaşlar bende gezerken şu programı buldum. telefonla konuşurken arkaya fon sesi katıyor mesela yağmurlu havada konuşuyomuş gibi. linki veriyorum. burdan
saol ufakta olsa katkin oldu haydi programlara devam
quote:
Orjinalden alıntı: yourdery
arkadaşlar bende gezerken şu programı buldum. telefonla konuşurken arkaya fon sesi katıyor mesela yağmurlu havada konuşuyomuş gibi. linki veriyorum. burdan
arkadaşlar aacplus v2 parametric stereo çalabilen bir program varmı? parametric stereo ile ses gerçekten çok kaliteli 32kbps gibi düşük bitratelerde bile. Powermp3 aacplus v2 formatını çalabiliyor ancak parametric stereo desteklemiyor. dosyaları mono çalıyor.
ARKADASLAR YARDIM İSTİYORUM BEN ULTRA MP3 PROGRAMI İLE BLACKBALLER PROGAMLARINI YUKLEDİM AMA ŞİMDİDE BENDE ŞİFRE İSTİYOR VE SU AN PROGRAM CALIŞMIYOR BU SİFRELERİ NERDEN BULABLİRİZ YARDIMLARINIZ BEKLİYORUM
hala cevap yok bilen yokmu programları veriyorsunuz bari bunu nasıl cözüceğimizi soylen olursa cok sevincem şimdiden tşk edrim
galiba sende 6600 var bence alon mp3 yükle hic bir sorun yok cok kullanisli. bende viking mp3 vardi sarki bitince diger sarkiya gecmeden kapaniyodu alon mp3 de bu sorun yok. ultra mp3 icinde pek ses cikmiyo diye biliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: dumanumut
hala cevap yok bilen yokmu programları veriyorsunuz bari bunu nasıl cözüceğimizi soylen olursa cok sevincem şimdiden tşk edrim
ya arkadaşım ben bınları indiremiyorum bana yardımcı olabilirmisin lütfen butona tıklıyorum sayfa görüntülenemiyor diyor
sSEN YENİSİN GALİBA sunucu bulunamiyor diyor degilmi iste ozaman **** yerlere hemen paylas yada rapidshare yazip bir daha dene ve programi indir
quote:
Orjinalden alıntı: freechild
ya arkadaşım ben bınları indiremiyorum bana yardımcı olabilirmisin lütfen butona tıklıyorum sayfa görüntülenemiyor diyor
dostum alon mp3 link varsa bir zahmet bide bu black listi şifreesini nasıl bulucaz black back sana sesleniyorum
elinize sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: 3310Kemal
quote:
Orjinalden alıntı: M@XWeLL
quote:
Orjinalden alıntı: Santana1983
Bi kaç tane soru soracam arkadaşlar..
1.256 mb MMC kart aldım.Üzerinde Dual-Voltage yazıyor.Ama DV RS ya da RS yazmıyor.Bu Rs'ler daha mı hızlı oluyor?Telefoncu bi farkı yok dedi.Fazla anlamıyorum hafıza kartlarından.İkisi arasındaki farkı söyler misiniz? 2.Telefoncu "karta format atma içindeki sistem dosyası dosyası silinirse kartı çöpe atmak zorunda kalırsın ya da kart sana şifre sorar şifreyi bilmediğin için yine çöpe atmak zorunda kalırsın" dedi.Doğru mudur?Yani telefona format atmayayım mı? 3.3650'nin versiyonunu nasıl öğrenebilirim.Eski versiyonsa yeni versiyonu nasıl ve nereden yükleyebilirim?Eski versiyonla yeni versiyon arasında bi fark var mıdır?
İLk defa Symbian'lı telefon kullanacam.Çok heyacanlıyım.Sorularımı cevaplarsanız sevinirim..Teşekkürler.
1-Piyasadaki kartlar:
MMC
RS MMC
DV RS MMC
olarak satılıyor, 3650 için 3 kart da aynı performansı verecektir. 2-Eğer hafıza kartına telefonun her açılışında çalışan bir program yüklerseniz ve daha sonra hafıza kartına veya telefon hafızasına format atarsanız ,kart kullanılmaz hale gelebilir. 3-*#0000# tuşlayarak öğrenebilirsin.Yeni versiyonda hatalar düzeltilmiş olur.Doğubank gibi yerlerde veya teknik servislerde yükletebilirsin.
dostum bahsettiğin şekilde kart kullanılmaz hale gelmez. her açılışta çalışan bir çok proğram var benim SX1 de( mumsms , dimmer , smartprofiles , eprofiles , powerdictaphone , v.s... ) hafıza kartına format attığımda tek olan şey karta yüklü uygulamaları yeniden yüklemem gerektiğidir. telefonu formatlarsam ise bazı uygulamaların ayarlarını yeniden yapmam gerekir , çok nadir olarakta bazıları çalışmaz. ama kartı veya telefonu formatlamak kartı kullanmamaya sebep olmaz... hele bunun otomatik başlayan proğramlarla ilgisi yoktur.
Symbian 7 versiyonlarının çoğunda bu sorun oluyor, fakat sx1 içib bişey diyemeyeceğim.