Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imzalamadan arkadasin e65 te calişmiş ..
    deneyin .belki olur..1-2-3 sirasi ile yukleyin
  • o da imzasız calısıyor demek
    ben hepsini imzalamistim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyhnChn

quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

arkadaşlar birisi şu tv kumanda olayını anlatabilir mi ? hangi dosyaları indireceğiz hangisi crack ve ne gibi işlemler yapılacaktır bende bu sertifika aldığımız program yüklü yardımcı olursanız sevinirim

http://rapid~~share.com/files/70205322/PR.zip.html bunu indiriyorsun içinde 3 dosya war ama aralarından 3.dosya yani crack dosyası unsigned bu dosyayı kendi imei ne signed yapıyorsun ve sırasıyla 1. 2. 3. dosyaları telefona yukluyorsun

NOT:3. dosya kendi imei ne signed olacak

saolasın kardeşim indirdim akşam evde deneyeceğim sonucu yazarım buraya fakat benim n73 de en son version yüklü umarım hatasız yükler son versiyonda mübarek hiç bişey yükletmiyoki

• Dosyalarin hepsini signed etmeye gerek yok sadece 3. dosya olacak AMA eger daha önce telefonunuzda signed (ve kirik) DRM common dosyasi varsa onu yüklemeye gerek bile kalmiyor. yani psiloc un diger ürünlerinin herhangi birinde Common DRM kullanan programini telefonunuzda kullaniyorsaniz signed ve 3. dosyayi yüklemeye gerek yok. Bu arada signed yapmami isteyen arkadaslar var eger TOPLU bir sekilde olursa hepinize birden bir signed dosyasi yaparim yoksa tek tek kusura bakmayin... iyi forumlar
  • network yukledi son sürüme ..calişti..
    dosyalari ben n80 le baglanip indirdim ..nasilsa wi fi var

ama evde o listedeki cihazlardan bir tane yok bir televizyon vardi o da calişmadi..

test e devam daha ..programi tam cözünce bir inceleme yazariz..

kadom en son a bir ekletme yaptin soyledigim programlar konusu icin sagol ..ama bir işe yaramadi gir bak oraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

network yukledi son sürüme ..calişti..
    dosyalari ben n80 le baglanip indirdim ..nasilsa wi fi var

ama evde o listedeki cihazlardan bir tane yok bir televizyon vardi o da calişmadi..

test e devam daha ..programi tam cözünce bir inceleme yazariz..

kadom en son a bir ekletme yaptin soyledigim programlar konusu icin sagol ..ama bir işe yaramadi gir bak oraya

Aslinda kötü yada garip olan cogunlukla eski üyelerin oraya yazmasi.birde degisik yorumlar yok mu

• N95 şuan serviste , gelince ben de denerim
  • arkadaşlar lütfen yardım edin bi saattir imzalamaya çalışıyorum programı
    sertifika henüz geçerli değil. süresi dolmuş ya da telefon ayarları yanlış diyor hep
  • Sabahtan beri uğraş uğraş kafayı sıyırdım

1. *.ir dosyalarını kesinlikle yüklemeyi beceremedim. Karta atıp çalıştırınca irRemote açılıyor vs ama aygıt yüklenmeden kapanıyor.
    2. Eski müzik çalarıma ait (Philips FW-880W) uzaktan kumanda kodlarını oluşturdum, siteye upload ettim fakat download edip yükleyemediğim için (*.ir dosyası muhabbeti) telefondan program aracılığıyla indirdim. Yükledi. Ama hatalar oluyor tabii ki philips'in RC5 protokolü gereği uğraşıp duruyorum sabahtan beri deli oldum üstelik bu download olayı yüzünden de deneyemiyorum. Standart olarak philips 13bit veri yolluyor. Teknik ayrıntıya girmeyeyim ama kaynak kodlardan *.ir'e dönüştürsem de her defasında telefona indirmem gerekiyor. Deli oldum
    3. Kendisinden gelen "Sony Trinitron Wega" kodları çalıştı tek tesellim bu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

Sabahtan beri uğraş uğraş kafayı sıyırdım

1. *.ir dosyalarını kesinlikle yüklemeyi beceremedim. Karta atıp çalıştırınca irRemote açılıyor vs ama aygıt yüklenmeden kapanıyor.
    2. Eski müzik çalarıma ait (Philips FW-880W) uzaktan kumanda kodlarını oluşturdum, siteye upload ettim fakat download edip yükleyemediğim için (*.ir dosyası muhabbeti) telefondan program aracılığıyla indirdim. Yükledi. Ama hatalar oluyor tabii ki philips'in RC5 protokolü gereği uğraşıp duruyorum sabahtan beri deli oldum üstelik bu download olayı yüzünden de deneyemiyorum. Standart olarak philips 13bit veri yolluyor. Teknik ayrıntıya girmeyeyim ama kaynak kodlardan *.ir'e dönüştürsem de her defasında telefona indirmem gerekiyor. Deli oldum
    3. Kendisinden gelen "Sony Trinitron Wega" kodları çalıştı tek tesellim bu.

ir dosyalarinda bir problem yok. yüklemeyide pc den yapip tele atiyorum üzerinde tikladigim zaman kendi yüklüyor codlari ama gelgelelim uygun codu bulmak ZOR iste.

• dediğini ben de yapıyorum ama olmuyor malesef. Neyse sağlık olsun. Bugünlük yeteri kadar beyin yedik. Yakında gelişmeler olacaktır. daha yeni çıktı nasılsa yazılım.
  • yani daha yeni cikti programlar ve o verilerde pek saglikli degil.tus kombinasyonlarinda eksikler var falan filan birde uygulama hakkinda yeterli aciklama yok
  • beyler yükledim signed olayını falan yaptım açılıyo fakat 2 tane vestelin ir dosyasını buldum bir önceki sayfada arkadaş vermişti link oradan karta attım çift tıklayıp ekledim şuan 2 vestelde açılıyo fakat tv nin dibine girdim olmuyo napacaz yaw... bizimki vestel zeta diye bi marka ama nette yok bu elimdekilerle de olmuyo :(( uydu var oda goldmaster ama nette onunda ir dosyası yok yaaaaa diğerleri uymaz mı acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 17 Kasım 2007; 19:37:53 >
  • Bu arada söyleyeyim. Sony KV-29CS60E Trinitron Wega serisi TV'm var ve N73 ile en fazla 50cm'den algılıyor.

Ufacık kumandalar nerelerden çekiyor ama N73 ile yollanan sinyali algılatamadım. cc_man sen ufaktan kumanda al bence.
  • hocam 3 parca calismiyor bende ne yapmak gerek.. ayrica singsis nasil calisacak
    quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

beyler yükledim signed olayını falan yaptım açılıyo fakat 2 tane vestelin ir dosyasını buldum bir önceki sayfada arkadaş vermişti link oradan karta attım çift tıklayıp ekledim şuan 2 vestelde açılıyo fakat tv nin dibine girdim olmuyo napacaz yaw... bizimki vestel zeta diye bi marka ama nette yok bu elimdekilerle de olmuyo :(( uydu var oda goldmaster ama nette onunda ir dosyası yok yaaaaa diğerleri uymaz mı acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 17 Kasım 2007; 20:58:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

Bu arada söyleyeyim. Sony KV-29CS60E Trinitron Wega serisi TV'm var ve N73 ile en fazla 50cm'den algılıyor.

Ufacık kumandalar nerelerden çekiyor ama N73 ile yollanan sinyali algılatamadım. cc_man sen ufaktan kumanda al bence.

aldim bile network killer

programi dedigim gibi deneyecek alet uymadi bende ..
    ama bir rahat oldugum taraf wi fi ile istedigim ir dosyasini baglanip indirebiliyorum..

ama beko tv calişmadi..bir ara muzik setini deneyecegim ama once tamirden gelmesi lazim ..attik duruyor iste denk gelirsem denerim calişan modeli yazarim

saygilar

• irremote yaptlm sony trinitron tv var kumandasi da rm-836. programda ve nette de rm-836 dosyalari var ama bi türlü tv görmüyo kumanda olmuyo kil oldum yaw.
  • evveeeetttt beyler çalıştırdım hemde 2 farklı tv de denedim bizim vestel listede yok ama farklı bitanesinde çalıştı hemde süper çalışıyo herşeyiyle
    ayrıca philips tv de de çalıştı yanlız 4mt ye kadar falan alabiliyo.signed olayına gelince rapidden indirdiğim dosyadan çıkan crack programını kullandım ama key olarak eski programlara kullandığım keyi kullandım onun passwordunu girdim birde sertifika dosyası olarak yine eski sertifika dosyamı kullandım. süper çalışıyo beyler eğer listedeki tv olmaz ise başkalarınıda deneyin tvden çok uzakta olmayın ama dibinede girmeyin 1mt mesafe iyidir önünde engel bulunmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 17 Kasım 2007; 22:39:29 >
  • sony tv çalışıyor
  • sertifika olayını halledemedıgım ıcın 3 parcayı yukleyemedım kaldı oylece...
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.