Şimdi Ara

Sylvester Stallone, Türklerin gözünde 'bitti': Ermeni soykırımının filmini yapacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
11.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • osmanlı zamanında zekat kuyuları olurmuş sadaka kuyuları olurmuş.artık çevrelerinde verecek birilerini bulamayınca bu kuyulara koyarlarmış ihtiyacı olanlar ihtiyacı kadar alıp gerisini bırakırlarmış.bu devlet bu millet nasıl köle ticareti yapsın.valla böle gördükçe üzülüyorum.
  • Dostum ne uzuluyorsun camur atmak ıcın ne hale dustuklerını gor de , bunlar ezılırken sen eğlen!!!

• OSMANLI GİTTİĞİ YERLERE HİZMET GÖTÜRMÜŞTÜR ORASI ARTIK ONUN ŞEHRİDİR ÇÜNKÜ HİÇBİR ZAMAN SÖMÜRGECİ OLARAK BİRYERLERİ ALMAMIŞTIR

fakat bugün Amerika hakkındada söylenen çoğu şey yalan arkadaşlar internet haberlerine çok fazla kulak asmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Osmanlı masumları KILIÇTAN geçirmemiş ne yapmış;

Erkekse KESTİRTİP HADIM ETMİŞ, Hadım AĞASI yapmış ,dilini kesmiş haremdekileri analtmasın , kulaklarını sağır etmiş haremdeki söylenenleri duymasın die;

Kız ise çocuk yaşta HAREMİNE almış, köle olarak satmış...

Osmanlıın başkentinde İstanbulda 1800 lü yılların sonu hatta 1900 lere kadar KÖLE TİCARETİ yapılıyormuş, siz hangi insancıl davranışlardan, hangi masuma dokunmamaktan bahsediyorsunuz anlamadım?

Bugünkü ABD hiçdeğilse köle yapmıyor insanları, Bush haremine almıyor. Camileri Kilise yapmıyor, insanların camilerine dokunmuyor Osmanlının yaptığı gibi... Osmanlı ele geçirdiği tpraklarda kiliseleri cami yapmış. İnsanlar yer altında kiliseler açmak zorunda kalmış gizli gizli, bugün gidiyorsun Yugoslavyaya turistik olarak geziyorsun kiliseleri....

ABD o dönemki Osmanlıdan bin kat insancıl

senin bu topraklarda nefes alman bile yanlış sen türk olsan böyle konuşmazsın zaten. tahmin ediyorum azınlıklardansın haddini bil azınlıksanda az konuş atalarımızla abd yi bir tutmuşsun bide abd ye daha insancıl demişsin bunu insanca cevaplıyamıyacam susiğim bu konuda ağar olur cevabım kaldıramazsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

quote:

Orjinalden alıntı: staars

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Osmanlı masumları KILIÇTAN geçirmemiş ne yapmış;

Erkekse KESTİRTİP HADIM ETMİŞ, Hadım AĞASI yapmış ,dilini kesmiş haremdekileri analtmasın , kulaklarını sağır etmiş haremdeki söylenenleri duymasın die;

Kız ise çocuk yaşta HAREMİNE almış, köle olarak satmış...

Osmanlıın başkentinde İstanbulda 1800 lü yılların sonu hatta 1900 lere kadar KÖLE TİCARETİ yapılıyormuş, siz hangi insancıl davranışlardan, hangi masuma dokunmamaktan bahsediyorsunuz anlamadım?

Bugünkü ABD hiçdeğilse köle yapmıyor insanları, Bush haremine almıyor. Camileri Kilise yapmıyor, insanların camilerine dokunmuyor Osmanlının yaptığı gibi... Osmanlı ele geçirdiği tpraklarda kiliseleri cami yapmış. İnsanlar yer altında kiliseler açmak zorunda kalmış gizli gizli, bugün gidiyorsun Yugoslavyaya turistik olarak geziyorsun kiliseleri....

ABD o dönemki Osmanlıdan bin kat insancıl

sadece komik diyebiliyorum,herhalde uzayda yaşıyorsun!!!

staars hocam onlara bakma yaşı kurtarmıyor boşver onları.....Halbuki gerçeği Osmanlı Hrisyanlara Kilise yaptırıyodu hatta hristiyanlardan vezirliğe yükselenler bile varmış....Yani Staars hocam o insanlar sadece EJDADINI kötülerler boşver kötülesinler onlar uzayda yaşıyo dediğin gibi bir kulağından girer öteki kulağından çıkar yani hiçbirşey anlamaz....Son olarakda o arkadaşa seslenirim ki Osmanlı Devleti zamanında delileri tımarhaneye koyarlarmış...Lakin Amerikada delileri Vücuduna Şeytan girdi diye deliler yakarmı taaaaaa 1956 yılına kadar dua etsin o arkadaş 1956 önce Amerikada doğmamışsın yoksa onuda yakacaklardı.....

CRACK BABA BAZEN BİR DOĞRU KONUŞUYOSUN Kİ ALNINDAN ÖPESİM GELİYOR

• ben bbu yazıya inanmıyorum,nasıl carreforu u protesto etmedik oraya saldırıdık alış veriş için bence bu adamın filmi gelsin bu ülkede gişe rekoru kırar çünkü protesto gelenegimizi zamanında yok ettiler anlayanlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahar-o

ben bbu yazıya inanmıyorum,nasıl carreforu u protesto etmedik oraya saldırıdık alış veriş için bence bu adamın filmi gelsin bu ülkede gişe rekoru kırar çünkü protesto gelenegimizi zamanında yok ettiler anlayanlara

filmine gittim rocky 6 ya güzeldi valla ama pazar günü koca sinemada salonu dolduramadılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orjinalden alıntı: dumlupınar_fatihi

sadece islamı yaymak tı amacları ...

Neden Şah İsmail'i devirdiler o zaman?

karşı gelenin kellesi gidecektir...yeri gelir kardeş katli vacip olur...yönetilecek olan kocaaaa bir dünya tabiki bazı durumlar gerekli oluyor...

şah ismail alköle düşkünlüğü ile bilinen düzenbazın tekidir ve düzeni bozan bir kişiliktir ismi ile ters kişiliktir...!!!

yavuz sultan selim devirmiştir ayaklanma şah kuluu ayaklanmasıdır...ayaklananların hepsi şarhoş ayyaş takımı olduğu için kısa sürede kelleri tez vurulmuştur...kısacası şarapcıdır düzen bozucudur ve konu ile ne alakası vardır anlamadım ama bilginize..!!!

osmanlı her gittiği ülkede hoşgörü göstermiştir ve herkesi kendi özgürlüğü içinde burakmış (iyi mi yapmış tartışılır ) ama görüldüğü üzre arkadasından günümüze yansıyan böle çirkin durumlar söz konusu....!!!!

Ülke insanı olarak belki de osmanlı torunuyuz ve ortak özelliğimiz hiçbir ülke toprağı üzerinde gözümüz yok...!!!

ama bizim ülke toprakları üzerinde şöle etralıca bakınca suriyesi ayrı toprak ister...ermenisi büyük ermeni devletini kurmak ister Yunanlar rumlar megali ideayı içlerinde kutsal tutarak istanbulu ve çevresini ister yani gözlerini üzerimize dikmiş komşular var...gelin siz düşünün gerisini...

yavuz binlerce müslümanı katletti, cehennemlik oldu

• Vatan için hiç bir hainliğe merhamet edilmez. Tanınmaz slyvester-arnold. Bileşik amerika denilen yerde yaşamak ta düşünülmez. Kötü ninetli bazı iblislerin yönettiği ülkelerden büyük yatırımcılar dışında, o ülkelerin gerçek sahipleri olan şerefli halka hayır gelmez, gelmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 9 Nisan 2013; 10:32:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

tek bişey söyleyecem

biz dinimizden soyumuzdan uzaklaştıkça ALLAH başımıza daha büyük belalar sarıyor.

adeta pislik akıtıyor üstümüze kendine gel dercesine...

eminim bu filmin çekilmesi ve yayınlanması türk milleitini biraz daha AB yalakası yapacaktır.

Konuyu kapatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanyus -- 17 Mart 2012; 21:12:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmetalkaya

Vatanım için tüm hainleri silerim. Tanımam slyvesteri de arnold'u da. Hakikaten beyin hücreleri ölüyor bu amerikalıların. amerika'da yaşanmaz. kötü yahudilerin yönettiği bir ülkede yaşamak ta istenilmez.

Amerikalılar televizyonda sinemada ne görürse ona inanır, bunu değiştiremezsin. Bizimkiler de çeksin film yayınlasın amerikan televizyonlarında yahudilerin yaptığı gibi.
    Devir propaganda devri, gerçekler kimsenin umrunda değil. Bu arada bu konu çok eski, epey bir hort olmuş.
  • La şu konuları hortlatıp durmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

Orijinalden alıntı: tmetalkaya

Vatanım için tüm hainleri silerim. Tanımam slyvesteri de arnold'u da. Hakikaten beyin hücreleri ölüyor bu amerikalıların. amerika'da yaşanmaz. kötü yahudilerin yönettiği bir ülkede yaşamak ta istenilmez.

Amerikalılar televizyonda sinemada ne görürse ona inanır, bunu değiştiremezsin. Bizimkiler de çeksin film yayınlasın amerikan televizyonlarında yahudilerin yaptığı gibi.
    Devir propaganda devri, gerçekler kimsenin umrunda değil. Bu arada bu konu çok eski, epey bir hort olmuş.

Katılıyorum kardeş.

• Soykırım yok Rocky,soykırım yok!
  • Olmadı bu Stallone
  • horting yapmış biri, filmi yapmayacağını daha sonradan bildirmişti.
  • 2006
  • Böyle bir film çekmeye kimsenin poposu yetmez. Ancak savaş halinde olursak belki.
  • Allahım sabır ver 2006
  • Oha 2006
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.