Şimdi Ara

Sylvester Stallone bu vücudu nasıl koruyor? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
3
Favori
42.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrz

mıllet stallone dogal calısmıs demıs adam rocky cektıgı donemlerde streoid satmaktan ceza bile aldı

Rocky'i çektiği dönemlerdemi Adam gençken tamamen doğal çalıştı bütün antreman videoları mevcut pc'mde hayvan gibi çalışıyor tabiri caizse fakat 2000'li yıllardan sonra aldıysa ona bişey diyemem
  • Çok komiksiniz. Protein tozunun zararlı olduğunu söyleyenden tut, Arnold'ın steroid bastığını söyleyene kadar.
  • ağa gerçek rocky:
     Sylvester Stallone bu vücudu nasıl koruyor?

ağa holly wood rocky si:

ağa çakma rocky:(OZ da oynardı şimdi sons of anarchy de oynuyomuş bu sezon)

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Çok komiksiniz. Protein tozunun zararlı olduğunu söyleyenden tut, Arnold'ın steroid bastığını söyleyene kadar.

sende hahhaaaa haaaaaa......
  • Sylvester Stallone doğal demiş. ne cahil lnsanımız var yaa. harbi ağzınıza kürekle vurasım geliyo. bu adamın kullandığı steroids haddi hesabı yok. zaten kaç defa yakalandı:) bizim insanımız hala yağı kasa çevirme peşinde:)) işin içine girin anlarsınız doğalmı yoksa sadece beslenmeylemi yapmış. birde demişsin protein bile almıyo demiş kamilin biri yav hee diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: macır

Sylvester Stallone doğal demiş. ne cahil lnsanımız var yaa. harbi ağzınıza kürekle vurasım geliyo. bu adamın kullandığı steroids haddi hesabı yok. zaten kaç defa yakalandı:) bizim insanımız hala yağı kasa çevirme peşinde:)) işin içine girin anlarsınız doğalmı yoksa sadece beslenmeylemi yapmış. birde demişsin protein bile almıyo demiş kamilin biri yav hee diyorum...

bazı cahilleride bir tarafıdan silahla vurasınm var ayarı yok kendince dalamalık yapıyor..ulan 1980 lerde adamın yanındamıydın doğal olmadığını biliyorsu gençliğindeki şu steroid yakalatma haberini bir zahmet paylaşın yaa..bizde bilelim..adam rambo filmine hazırlandığı dönemde mi yaklatmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Çok komiksiniz. Protein tozunun zararlı olduğunu söyleyenden tut, Arnold'ın steroid bastığını söyleyene kadar.

arnold steroidin allahını bastı be. kendisini direkt steroide bastı herif
  • @marsknight
    daha önceki sayfalarda koydugun herif kimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

@marsknight
    daha önceki sayfalarda koydugun herif kimdi?

karate hocası kardeşim..şimdi yaşlandı o fotoları 1965 ait..şu anda bile hala zımba gibi eğitmeye devam ediyor..1960 larda kapalı spor salonlarında jimnasitk yüzme yapıyormuş ayrıca o zamanlarda ilk edindiği dövüş dergileriyle karateye başlamış..ve o zamanlar spor salonları sadece müsabakalr için kullanılan süs yerleri değilmiş gençlerin spor yapmalarına izin veriyorlarmış..şimdi gitmeye kalksan yasak der pezevenkler..

ayrıca o dönemde internet yok toplum maddi olarakta zayıf olduğu halde böyle bir vücut yaptığı için hocayı taktir ediyorum..adam protein tozlarının pro sunu bilmezmiş yani o zamanlarda böyle kapitalzmn ürünleri yokmuş..yada tr ye ulaşmamış.. ama bazıları bu vücudu eleştiriyor halbuki bu vücüt için uzun sure disiplinli spor yapılamsı lazım bu başarıyı görmezden gelen arkadaş var yok 2 m kanat mı olur demiş biri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsknight -- 12 Eylül 2012; 1:35:31 >

• adı neydi ama? daha öncede denk gelmiştim de adını hatırlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: boschaldım

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

quote:

Orijinalden alıntı: boschaldım

arnold yanılmıyorsam streoid basmıştı ama slyvester stallonedekiler orjınal kas.

Bütün mesele bu

Slm cnm avatardaki senmsn ? Tanışabilrmyz ?

arnolddan daha iyi oldugunu idda edin de birde öleyim kalpten allta biri slyvester protein tozu almamıs yazmıs askerlık arkadası sanki beyler bu spor tozsuz OLMAZ !

• Konuyu ne ara buldunuz da 3 sayfa yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

adı neydi ama? daha öncede denk gelmiştim de adını hatırlayamadım

bende başka bir yerden aldım hocam formdan...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsknight

quote:

Orijinalden alıntı: baron15

quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

quote:

Orijinalden alıntı: marsknight

size örnek bir vücut
    sadece yüzme ve jimnastik ile sonuçlanmış bir vücut..ne protein tozu ne amino asit ne de steroid..yarışmalara katılmayacaksan ideal vücut yapısı tabi biraz daha ağırlıkla pazı ve baklavalar çıkartılabilinir ama bu kadarı bile yeterli olduğunu düşünüyorum..

Ne çirkin bi vücut lan bu

çok çirkin gerçekten

harbiden bu nedir ya böyle konularda yorum yapmam ama cidden bu nedir.hiç kas yok adam bir de göbeği içine çekmiş kaburgalar çıkmış falan hala çözemedim tam olarak

arkadaş bunu neresini beğenmiş anlamadım mutant gibi kemikler dışarı çıkmış

böyle bir vücuda sahip olmak için uzun süre disiplinli egzersiz yapmak gerekir..yeni nesil değişti galiba bizim zamanlarımızda bruce lee gibi yada bu fotodaki gibi vücut yapmak isterdik şimdikiler kemik çıkmış diyor..

böyle vücüdün olsun istiyosan sana hiç işey demyorum artık insan demeye bin şait lazım kemikler çıkmış omuzla bedene göre çok geniş bunun neresi güzel anlamadım

• slyvester ın sağ göğüs erimiş mi ne olmuş öyle
  • Yumruklarıyla
  • Bunlar hep sinema.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arnold'ın streoid basması anormal gibi yazanlar olmuş
    yahu adam dünya vücud geliştirme şampiyonu :d yarışmaya katılmanın olmazsa olmazı zaten steroid,derece yapmaktan bahsetmiyorum bile
    adamlar büyüme hormonu vuruluyorlar

ayrıca Stalone ye doğal vücut diyeninde cidden bu spor dalıyla uzaktan yakından alakası yok diye düşünüyorum,brad pit ten tut tom cruise a tom hardy e kadar tonla yıldız steroid kullanıyoru

bilmeyenlerin yanıldıgı nokta steroid vurulan adam arnold gibi fiziğe sahip olur zannediyor,bakıyor brad pit de o kadar vücut yok he bu doğal diyor
  • Yanlışım varsa lütfen düzeltin protein tozu doğal diyorsunuz ama burada konuyu bilmeyenlere yanlış fikir vermesin. Yediğimiz et yumurta içtiğimiz süt bile doğal değilken protein tozu nasıl doğal oluyor? Protein tozu kas gelişimini sağlıyor ama uzun süre kullanıp bırakınca vücudunuz protein tozuna alışıyor yediğiniz yiyeceklerden protein alamaz hale geliyor. Protein tozuna bir başladınızmı ömrünüz boyunca kullanmanız gerekiyor oda imkansız. Protein tozunun çok zararı var karaciğeri böbrekleri bozuyor, böbreklerde taş yapıyor, vücudunuzun besinlerden protein almasını engelliyor. Protein tozuyla yapılan kaslarda zamanla sarkma oluyor doğal beslenme ile geliştirilen kaslarda sarkma olmaz. Streoidlerden hiç bahsetmiyorum bile streoidler protein tozlarından 20 - 30 kat daha zararlı. Streoid kullanan insanlar ölmedi diye bir şeyin zararı yok sayılamaz.
  • Millet steroidi şey zannediyor böyle vurur vurmaz kas kendiliğinde şişiyor

Streoid hücreleri devamlı yenileyen. Yani ne diyorlar spor salonuna gittiğinizde. 1 gün dinlenip 1 gün çalışmalısın. Her gün çalışırsan kasların zarar görür vs vs. Steroid bunu engelliyor işte. Her gün çalışmanıza imkan tanıyor.

Ayrıca protein tozu zararlı değildir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.