Şimdi Ara

Sylvester Stallone bu vücudu nasıl koruyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
3
Favori
42.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkiside 65 yaşlarındalar ve fark ortada, nasıl oluyor da kasları salmamış bu adamın

Sylvester Stallone 2012:

Bu da Arnold Schwarzenegger'in 2012'deki hali:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovadogs -- 29 Haziran 2012; 13:59:04 >

• Arnold vali oldu bıraktı bu işleri tabi
  • İkisini aynı kefeye koyma birisi Mr.Olympia, meslek olarak yaptığı bir iş ve haliyle kullandığı kimyasalın haddi hesabı yok, son ünvanını kazanmasından sonra 80 lerde mesleğini bıraktı zaten.

diğeri tamamen doğal çalışan bir kimse halada düzenli olarak çalıştığını biliyorum.
  • Stallone ameliyatla önce yüzünü gerdirmiş sonrada memeleri ,pazıları şişirmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

İkisini aynı kefeye koyma birisi Mr.Olympia, meslek olarak yaptığı bir iş ve haliyle kullandığı kimyasalın haddi hesabı yok, son ünvanını kazanmasından sonra 80 lerde mesleğini bıraktı zaten.

diğeri tamamen doğal çalışan bir kimse halada düzenli olarak çalıştığını biliyorum.

Aynen oyle. Arnold calismiyor bayadir.
  • arnold yanılmıyorsam streoid basmıştı ama slyvester stallonedekiler orjınal kas.
  • Arnolda urun kullandi steroid basti diye laf atanlar hic bisey bilmediginizi bu kadar belli etmeyin.istese o vucudu fistik gibi tutardi yapmadi adamin adina yarismalar var mr.olympia ayrica adam bilmem kac kez ve kendi fikrim vuut gelistirme de en estetik vucuda sahip kisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leonardo DiCaprio ve Babası :O
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boschaldım

arnold yanılmıyorsam streoid basmıştı ama slyvester stallonedekiler orjınal kas.

Bütün mesele bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

quote:

arnold yanılmıyorsam streoid basmıştı ama slyvester stallonedekiler orjınal kas.

Bütün mesele bu

Slm cnm avatardaki senmsn ? Tanışabilrmyz ?
  • hergün üstüne battaniye örtüyor
  • en iyisi doğal aga o yüzden şuan hiç birşey kullanmıyorum antrenörler alkole vereceğin parayla protein al diyorla bende ona vereceğin parayla içerim diyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Arnolda urun kullandi steroid basti diye laf atanlar hic bisey bilmediginizi bu kadar belli etmeyin.istese o vucudu fistik gibi tutardi yapmadi adamin adina yarismalar var mr.olympia ayrica adam bilmem kac kez ve kendi fikrim vuut gelistirme de en estetik vucuda sahip kisi

Yanılmıyorsam zaten Arnold ilaç kullanmıl olsa katıldığı yarışmalardan diskalifiye olması gerekmezmiydi. Sonuçta doping gibi birşey. mr universe'da müsade ediliyor mu?=
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

quote:

Bütün mesele bu

Slm cnm avatardaki senmsn ? Tanışabilrmyz ?

• ne olmasını bekliyodunuz. vücut geliştirmeyi bırakırsa normale döner vücut. yaşına görede normal bi vücudu var şahsen
  • Syl'in suratına, derisine, damarlarına bir bakın anlarsınız kullanıp kullanmadığını. Adamın suratı GH diye bağırıyor.

Arnold zaten 10 yıla yakın bir süre kullandı steroid, kendi kitabında da yazıyor bu. Bu yüzden kalp damar ameliyatı olmak zorunda kaldı.

Arnold spor hayatını çook uzun bir süre önce noktaladı. Eklemlerinin, karaciğer, kalp ve diğer organlarının sağlığı için bırakmak zorundaydı. 15 sene boyunca kullanılmış bir ton aminoasit, hormon, steroid var zira.

Syl müsabık olmadığı için aktif olarak devam etti çalışmaya... 40 sene çalışmak, büyük azim demek bile küçük kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

İkiside 65 yaşlarındalar ve fark ortada, nasıl oluyor da kasları salmamış bu adamın

Sylvester Stallone 2012:

slyvester doğal yollardan çalıştığını düşünüyorum hatta protein tozu aldığını bile sanmıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: marsknight

quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

İkiside 65 yaşlarındalar ve fark ortada, nasıl oluyor da kasları salmamış bu adamın

Sylvester Stallone 2012:

slyvester doğal yollardan çalıştığını düşünüyorum hatta protein tozu aldığını bile sanmıyorum..

Protein tozu doğal değil mi

• Ermeni soykırımı temalı film çeken bir kişiyi konuşmayı dahi vatana ihanet olarak algılıyorum

Konuya gelirsek yurt dışından kaçak ilaç getirterek bu vücudu yaptığını bilmeyen kalmamıştır 2 3 sene önce flaş haber olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennes58

Ermeni soykırımı temalı film çeken bir kişiyi konuşmayı dahi vatana ihanet olarak algılıyorum

Konuya gelirsek yurt dışından kaçak ilaç getirterek bu vücudu yaptığını bilmeyen kalmamıştır 2 3 sene önce flaş haber olmuştu

adam spor işlerinde dunyada lider olan bir ülkede yaşıyor ve yurtdışından kaçak getiyriyor..expendablesten milyon dolarlar kazandı parası mı bitti ki..:))) ayrıca ermeni temalı film hangisi..

protein tozu kullanlar genelde öküz gibi oluyorlar..:)) bu adamı vüdutu fit yani jimnastik vüdüdu gibi filmlerinde bu anlaşılıyor asla bir arnold gibi değil daha çok kardiyo ve hafif ağrılıklarla çalıştığını düşnüyorum..ve protein tozu doğal değil arkadaşım her ne kadar bu yazıdan dolayı saldıraya uğrayack olsamda protein tozu doğal olmayan fabrikalarda üretilen bir endüstri ürünü haline geldi..daha iyi açıklarsam tavuklar gibi oldu..:D tamamen doğal olmayan ilaçlarla ve kısa sürede inorganik yemlerle büyütülen tavuğu bizim yememiz gibi..hala araştırılıyor mazisi çok eski değil bu tozların..yararlı yada zararlı demek şu anda yanlış..ama böbrek taşlarına sebep olduğu karaciğeri yorduğu sağlık formlarıdna yazıyor..amerikan sitelerinde risk olarak kalp ve böbrek rahatsızlıklarından bahsediyor..tabi bu her insanda aynı etkiyi yapmaz..sigara içip 90 yıl yaşayanda var sigara içip 50 yıl yaşayanda var..ama bu konularda yaw neresi zarar diye sazanlar atlar şimdi..ama gerçek ben demiyorum doctorlar söylüyor..çabuk emilmesi böbreği ve karaciğeri yorması normal..yaw spordan sonra yoğurt ye yumurta ye..yani kasın yıkımından bahsediyrlar sanarsın kas spordan sonra eriyecek..bırakın yaw sam amcanın ulkesnden biri bu işi yapmaya başlamış adamlar her konuda olduğu gibi bu konudada kurumsallaşıp reklamınıda biz 3.dunya ulkelerine bırakmışlar..

bence vücut geliştirme yarışmalarına katılmayacaksan hırs yapmadıysan bence hiç kullanma..vücudun çalışmalara biraz daha geç cevap verir o kadar..hiç olmazsa eti yumurtayı sütü yoğurdu yediğinde vucudun proteini sindire sindire alır..:))) kullanlara lafım yok arkadaşlar atlamayın sakın sadece internet sitelerinde okudum...ve risklerden bahsetmşler..ayrıca ulkemizde 1 hafta spora başlayanlar bile bu tozu almaya çalışıyor..bu yanlış bu toz kullanılacaksa en az bir 3 ay geçmesi lazım ve vücudun oturması lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsknight -- 11 Eylül 2012; 0:51:00 >

• bir konu hakkında bilgisi olmayıpta atıp tutan adamları hiç sevmem. arnold şu haliyle bile kasını sıksa sizi devirir merak etmeyin, adam kaç yaşına geldi kendi kararıdır isterse gününü gün eder hayatını yaşar, siz yağlı yiyeceklerin dondurmanın dibine vururken bu adamlar onun bile ne olduğunu unutuyor, sylvester bu işi sevmiştir yaşına aldırmaz yapar o onun kararı, geçin artık steroid kullandı şunu kullandı laflarını kullandıysa kullandı kendine etti, biz sizin içkinize-sigaranıza kolanıza bişey diyor muyuz?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.