Şimdi Ara

Sygic mobile Maps - Türkiye haritası + Türkçe Diller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anroid telefonlar için türkiye haritası. nerde olduğunuzu harita üzerinde gösteren, gitmek istediğiniz yeri işaretlediğinizde size gidiş yollarını tarif eden çok gzl bir uygulama. android tel kullananlara şiddetle tavsiye ederm..

Kurulum

İndirdiğiniz RAR dosyasını bir yere açın.

Çıkan Dosyalar / Klasörler

1. KARTA_AT klasörü..
    2. Sygic Mobile 7.71.mlm dosyası..
    3. SygicKG.exe dosyası..

a.KARTA_AT Klasörü içindeki: SetupAndroid.apk dosyasını Direk kartın içine atın.
    b.Cihazda Dosya yönetici bir programla, setupandroid.apk yı tıklayın ve kurun.
    c.Şimdi KARTA_AT Klasörü içindeki: Drive, Res, Maps klasörlerini karta atın.
    d.Şimdi yazılımı açın..
    e.Harita Seç ekranında "Seç" düğmesine basın.
    f.Aktifleştirme için "WEB" seçeneğini seçin..
    g.Size cihaz kodunu verecek, bu kodu not edin, ve "aktif" butonuna basın. Aktivasyon kodunu isteyecek..
    h.Şimdi PC de SygicKG.exe yi açın..
    g."MLM file" yazan yerde "Search" butonu ile 2. numaradaki dosyayı seçin.
    h.Device ID bölümüne g şıkkındaki not ettiğini kodu girin ve "Generate" tuşuna basın..
    i.Size vereceği kodu cihaza girin.. İşlem tamamdır.. Artık kullanabilirsiniz..
    j.Türkiye haritası içindedir.. Dil seçeneklerini vs Türkçe seçebilirsiniz..

link:
    http://hotfile.com/dl/85210232/9fe34e9/maps_by_mali77.rar.html

• Google Maps bana yetiyor. Ama çok seyahat eden ve heryerde internet bulamayan biri için kullanışlı birşey.
  • türkiye haritası ayrıntılımı ??

Erzurum ve Gümüşhane Trabzon şehir içi güzergahlar varmı ?
    bakabilirmisiniz ?
  • cevrimdişiyken harita aktif oluyormu sokak cadde vs.. bakabiliyormuyuz
  • Sygic Mobile' in Symbian işletim sistemli versiyonunu kullanmıştım. Çevrim dışı olarak çalışıyordu. Sadece GPS' i açıp uydu bağlantısının kurulması yeterli. İnternet bağlantısına gerek yok. Android versiyonunda da sanırım çevrim dışı olarak çalışıyordur.

Hatırladığım kadarı ile fena bir uygulama değildi. Büyükşehirler detaylı olarak vardı haritada, diğer şehirleri bilemeyeceğim.

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • Paylasim icin tesekkurler ama dosyalar icindeki "tavsiye sarki" yi anlamadim.. Programin calismasi icin gerekli sanirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.