Şimdi Ara

...:::SX1 Orjinal Batarya ve Kullaklık:::...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kastamonu
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SX1 in orjinal bataryası.
    Yanlız uzun zamandır köşede bekliyor. Bu yüzden ömründe bir sorun olmuşmudur bilemiyorum.
    Önceden 2 gün gidiyordu.
    Alana hayırlı uğurlu olsun.

Resimler:

Fiyat: 5 TL

SX1 in orjinal kullaklıgı.
    Sıfır sayılır.
    Alana hayırlı uğurlu olsun.

Fiyat: 5 TL

Kargo alıcıya aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 16 Ocak 2011; 19:38:26 >

• Pil ve kulaklıkla ilgileniyorum ama pil konusunda teredütün olması bende soru işareti yarattı. Orijinal pilin hiç kullanılmamış olmasını tercih ederdim. Kulaklığa gelince aç kapa düğmesinin olduğu bölüm orijinal siemens kulaklığı olmadığı intibası uyandırdı. Bu iki konudaki teredütlerimi gidermeniz gerekiyor. Akabinde alabiliriz umarım.
    Kulaklık hakında her türlü garantiyi verebilirim.
    Pil konusuna gelince 2 yıl oldu ben SX1 kırıp sobaya atalı o zaman gayet iyiydi baytarya ömrü.
    Sıfır değil zaten sıfırını da bullamam.
    Ama bazı piller bekleme yüzüne sorun yaratabiliyor bunu deneme imkanım yok malum SX1 efsanesi ortalıkta pek yok.
    O yüzden baştan söyliyim ben kullanırken 2 gün gidiyordu 3 ay sonra SX1 bozulunca kaldı öyle.
    Köşede bekleme yüzüne bataryada bir sıkıntı oluşurmu bunu araştırın ona göre alın.
    Herhangibir sorunda ben şuçlu olmak istemem.
    Alıcıları ürünler hakkında en küçük detaya kadar bilgilendirmek benim görevim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 12 Aralık 2010; 8:48:56 >

• Arka kısmının birde resmini ekliyorum için rahat etsin diye.
  • arkadaştaki diğer kulaklığı ben aldım, orjinal olduğuna kesinlikle garanti veririm üçgen olan kulaklık eski tipti x75 serisinden itibaren kulaklıklar böyle üretildi ayrıca kulaklık sıfır ayarındaydı daha hiç kullanılmamış gibiydi.
    dürüst bir arkadaştır için rahat olsun
  • Tamam Eşref arkadaşım. Ben şu pil işini biraz araştırayım. Pil konusunda sıkıntı olmayacaksa elindekileri almak isterim. Önbilgi olarak ödemeyi nasıl yapmak gerekiyor? PTT Kargodan paketi alınca ödeme yapmak istiyorum. Pil konusunu araştırıp, ikisini denilen fiyata kargo dahil almak isterim. Ayrıca ilçe PTT şubeden almak mümkünmü kargoyu? Kargoyu alınca bahsi geçen ödemeyi PTT'e yaparak işlem yapılabiliyormu? Bilgilendirebilirsen sevinirim. PM de atabilirsin ben alabiliyorum ama nedense üyeliğimden karşı tarafa PM atamıyorum. PM atsanızda buradan cevaplarım. Cevabınızı beklerim saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan32m -- 22 Şubat 2011; 22:34:21 >

ben bataryayı almak istiyorum ancak bendeki batarya kullanılmadığı için ölmüştü (sanki hava yapmış gibi bir miktar balon gibi şişmişti) sizin bataryada da böyle bir durum varmı ? boşu boşuna para vermek istemem ? benim sx1 çalışıyordu pili takıp deneyeceğim (şarj aletimde duruyor pil boşsa şarj ederim hemen bozukmuş demem merak etmeyin) çalışmıyorsa yine ücret gönderemem.
    Zaten hafta sonu ilandan kaldırmayı düşünüyorum alan olmazsa.

Orijinalden alıntı: Eşref_37

Alışverişte önce ücret sonra ürün şeklinde satış yapıyorum. Bataryada görünür bir sorun yoktur. Cihaz olmadıgından deneyemiyorum hepsi o.
    Zaten hafta sonu ilandan kaldırmayı düşünüyorum alan olmazsa.

Arkadaşım Siemens SX1 orijinal mikrofonlu kulaklık ve orijinal bataryasını konuştuğumuz ücrete alacağım. Bana detaylı mail atmanızı rica ediyorum. Adres vs gibi. Posta çeki ile ödeme yapıp belirlediğim adrese göndermenizi rica edeceğim. Orijinal pil konusunda teredütüm var. Sorun çıkarsa iade edip parasını geri alırım. Yada bulunduğunuz şehirde bir telefoncudan SX1'de denemeniz mümkünmü? O zaman en azından iki taraf içinde sağlıklı alışveriş olur. İyi bir alışveriş yaparsak bende sizin iyi bir satış yapan kişisi olarak sitede güvenilir olduğunuza dair yorum yaparım. Tarafıma en kısa sürede cevap vermenizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan32m -- 22 Şubat 2011; 21:52:24 >

• P.M ile cevaplandı.

P.M ile cevaplandı.

Tamam arkadaşım, hesap numaranı aldım. Yakında gönderirim hesabınıza parayı. Sizinle tekrar kontak kurar haberleşiriz. Sizde belirtilen adrese ödemeli gönderirsiniz kargoyu. Kargo hangi şehirden, nereden gelecek?

Orijinalden alıntı: Serkan32m

quote:

P.M ile cevaplandı.

Tamam arkadaşım, hesap numaranı aldım. Yakında gönderirim hesabınıza parayı. Sizinle tekrar kontak kurar haberleşiriz. Sizde belirtilen adrese ödemeli gönderirsiniz kargoyu. Kargo hangi şehirden, nereden gelecek?

Arkadaşım, belirtilen ücreti gönderdim. Orjinal pil ve kulaklıkları kargoya verebilirsiniz. Size özelden mesaj attım. Kargoyu bekliyorum. Saygılar.
  • quote:

Ürünler yarın kargoya verilecek.
    Güle güle kullan arkadaşım.

Teşekürler arkadaşım. Kargoyu bekliyorum. Buradan haber veririm aldığımda. Pil ve kulaklıklı mikrofonu merak ediyorum cidden :) Referans konusundada destek olurum tabiki. Saygılar.

Orijinalden alıntı: Serkan32m

quote:

Ürünler yarın kargoya verilecek.
    Güle güle kullan arkadaşım.

Teşekürler arkadaşım. Kargoyu bekliyorum. Buradan haber veririm aldığımda. Pil ve kulaklıklı mikrofonu merak ediyorum cidden :) Referans konusundada destek olurum tabiki. Saygılar.

Kargo ile ilgili mesajını aldım. Kargo şubeyemi gelecek yoksa adresimemi? Benim oraya yakın şube oluyor o bahsettiğin şube. Şubeye gönderiler ile adrese teslim gönderiler farklı tarifelendirme yapıyorlar. O yüzden sordum. Bakalım bekliyoruz. Gelince haber veririm sonucu.

• Merhaba Eşref arkadaşım, beklediğimiz kargo geldi. Paketten çıkan orjinal Siemens kulaklıktan memnun kaldım. Bu arada pilide denedim. İlk başta pili şarja soktuğumda hiçbir hareket göremeyince ne yapalım ölmüş pil derken şarjda bıraktığım telefona yarım saat sonra uğradığımda pilin canlandığını gördüm. Pilde canlıymış. Henüz tam verimle kullanamadım ancak sürekli olarak kullandıkça pilin dahada canlanacağını düşünüyorum. Kısacası Eşraf arkadaşım güvenilir bir arkadaşımız olup kendisi buradan herhangi bir şekilde malzeme satmak isterse,güvenilirlik olarak ben referansımı iletirim. Teşekürler Eşref arkadaşım. Sağol.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.