Şimdi Ara

Sx1 Acilen nasıl Bozabilirim Bordu Yakmak İstiorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Telefonumun yaklaşık 6 ay önce tamirde bordu değiştirildi teleservice tarafından ve taktıkları bord kayıt dışı telefonum hala şebekeye kapalı telservice siemens müşteri hizmetlerine gitmediğim yer kalmadı ve hep salladılar tek çarem kaldı telefonun bordunu yakmak istiorum..
    EN SAĞLAM ŞEKİLDE NASIL YAKABİLİRİM BİLEN VARSA YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM ..



  • Çak kibriti gitsin..
  • Overclock yap, işlemciyi yakana kadar uğraş.
  • gönder bana mangal yaparken onu da az pişmiş gönderirim sana
  • en hızlı ve basit yolu.
    x55 (c55,m55,s55) com girişli kablon varsa flash atarken yükleme bitmeden yarıda telefondan kabloyu çıkar.
    flash tam yüklenmediği için tel hiçbir şekilde açılmaz.garanti de boardı komple değiştirir.bu yöntemi 2 kişide denedim sonuç dedğim gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 29 Temmuz 2006; 17:58:03 >
  • ne telefon muş be board ı yakmak istiyon onu bile yapabiliyorsun
  • Arkadaşlar overclock yapıp bozmayı deniyicem ama bilmiorum nası yapıcagımı ve aramalardada bulamadım link verirmisiniz..
  • overclock ile yakman çok zor ama yapabilirsin belki. sxspeed diye arat bulursun.
    flash atarken uçurman daha mantıklı bir çözüm. ama uçuracağın yeri iyi bilmelisin. ki boot gitsin.. bi daha servis menüsünde bile açılmasın.
  • 1.http://rapidshare.de/files/11249863/SX1_servis_fw15.rar.html
    2.http://rapidshare.de/files/10979559/SX1_driver.zip.html
    3.http://www.hemenpaylas.com/download/1281339/wsmp26.exe.html

    (Başlamadan önce telefonunun şarjı tam olsun.)
    Bunları indir. SX1 ini kapat ve joystick e basılı tutup aç. Software Update Mode ... yazacaktır. USB kablo ile pc ye bağla. Tanıtmak için SX1_driver.zip dosyasındaki dosyaları kullan. SX1_servis_fw15.rar dosyasının içindeki SX1_GREECE-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001.exe dosyasını çalıştır. Sonra wsmp26.exe dosyasını çalıştır.

    ;CPU Overclock 168Mhz
    replace:303A00000010FEFF00102000FFFFFEFFEFFFFFD1:303E


    Bunu wsmp ye copy-paste yap, Apply Patch i tıkla. Patching OK yazısından sonra wsmp yi kapat.
    SX1_GREECE-TURKEY-RETAIL-uk-el-tr_15_0001.exe de serial config i tıkla, usb0 ı ve usb only yi tıkla.
    Soldaki kutucuktan Egold>Core hariç hepsini işaretle sonra Start and Close butonunu tıkla. Yüklenmesi 10dk falan sürecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 30 Temmuz 2006; 2:02:22 >
  • ya lem yaaaa...


    ben nasıl yakmam diye düşünürüm,adam nasıl yakarım die düşünüo
  • Bunları Yaptım Habire mp3 atıorum bilgisayardan hemde mp3 çaldırıorum tel ısınıo ama yanmı istemesem yanar kesin ne illet bişe ya
  • overclock ile işlmeciyi yakman baya zaman alır.belki hiç yanmaz.
    x55 kablon varsa bahsettiğim yol en kesin ve güvenli yol.üstelik serviste sorun çıkarsa cihazı geri kurtarabilirsin.
  • Konuya bak yaYaktınmı bari?
  • baba boşuna uğraşma yakmakla,benim de kayıt dışıydı siemens müşteri hizmetlerini aradım sorunumu on gün içerisinde çözdüler.şu an telefon kayıtlı.

    sallamadılar ise tüketici haklarına başvur.işini kesin görürler.çünkü bunlar uyarılmadan çok afedersin bi b... yemiyorlar!

    neden bunu diyorum,yakarsan gene değişim için seni 3 ay bekletecekler (ben 83 gün bekledim) artı garanti dışı sayma olasılıkları var,bizim bir arkadaşın işlemcisi uçtu,adamlar tamir için garantili telefona 300 euro+kdv istediler!
  • Yaptım siemens müşt servisini aradım defalarca ve hep aynı ÅŸeyi söylediler Kaydınız alındı diolar ne zaman açılır diorum belli olmaz gün veremem bir hafta belki bir ay belki bir yıl dio 5milyon kayıt dışı cihaz varmış ve yetiÅŸtiremiomuÅŸ t.telekom yaklaşık benimde 40 gün geçti hala açmadılar ondan yakmak istiyorum ama olmuyo
    x55 kablomda yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportal -- 30 Temmuz 2006; 16:12:01 >
  • Kopyalanmış cepler yeniden kapatılıyor!

    Telefon operatörleri daha önce tespit edemedikleri son bir yılda tespit edilen klonlanmış ve kaçak cep telefonlarını kapatmaya başladı. Edinilen bilgiye göre bu kapsama giren 5 bin 700 telefon kapatıldı. Telekomünikasyon Kurumu (TK) yetkilileri yaptıkları açıklamada, kaçak ve klonlanmış (Seri IMEI - numarası kopyalanmış) telefonların ayıplı mal kapsamına girdiğini belirterek, telefon bayilerinin bu tür telefonları değiştirmesi veya parasını iade etmeye zorunlu olduğunu söylüyor. Yetkililer, vatandaşın bu tür telefonları kullanmasının imkansız olduğunu, operatörlerin kendilerine bildirdikleri kara listedeki telefonların yine operatörler tarafından kullanıma kapatıldığını söylediler. 13 Aralık 2005'te başlayan kayıtlı olmayan veya klonlanmış (Telefonun seri numarası kopyalanmış) telefonlar sorun olmaya devam ediyor. Yetkililer yeni telefon almadan önce yapılması gerekenleri şöyle özetliyor:

    Mutlaka
    güvenilir dağıtıcı firmalardan ya da bayilerinden alışveriş yapın.

    Satın almadan önce cep telefonunun seri numarasını (IMEI) Telekomünikasyon Kurumu'nun web sitesinden mutlaka sorgulayın.

    Cep telefonunuzun seri numarasının (IMEI) faturada yazılmasını sağlayın.

    Telefonun faturasını ve garanti belgesini saklayın.

    Kaçak ya da ikinci el telefon almayın

    Yurtdışından satın aldığınız telefonu mutlaka gümrükte onaylatıp cep telefonu operatörlerinin bayilerine onaylatın.

    01/08/2006 tarihli SABAH gazetesinden alıntıdır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 2 Ağustos 2006; 2:04:28 >
  • Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum.2. el faturalı(ilk sahibi adına faturalı) sx1 almıştım.Şubat 2005'de boardu değişti,Haziran 2006'da telefon görüşmelere kapatıldı.Denemediğim yol kalmadı açtırmak için.Ankara'ya elden ve posta yoluyla evrakları gönderdim.Durumu siemense defelarca anlattım.Yetinmedim hakem heyetine başvurdum.Sonucun ancak 2-3 ay içerisinde açıklanacağını ve faturanın benim adıma olmadığından kazanma ihtimalim çok düşük olduğunu söylediler.Sanayi ve ticaret bakanlığına durumu anlatan mail attım,telefon ettim ve aynı cevabı aldım.Telekominasyon kurumu defelarca mail attım,telefon ettim ama nafile telefonumu açtıramadım.Mail attığım kişiler arasında telekominasyon kurumu başkanı,sanayi ve ticaret bakanlığı tüketici hakları ile ilgilenen genel müdürüde var fakat inanılmaz bir sorumsuzluk,işi başkasının üstüne atma ilgilenmeme var hepsinde.Bu ülkede yasalarla ve kurallarla hakkını aramak,derdine çare bulmak neredeyse imkansız.Siz siz olun 2.el eşya alırken iki kere düşünün.Mantıklı olarak faturası olan bir ürünün(faturası kullanıcının adına olsun veya olmasın) bütün hakları kullanıcı tarafından kullanılabilmeli.Ancak bu düşüncelerinizi dinlemek ve anlamak kapasitesine sahip olmayan insanlar malesef o kurumlar oturup sorun çözmekten çok sorun yaratıyorlar.
    Arkadaşlar son olarak böyle durumda olan arkadaşlar sorunlarını cözebilirlerse ve paylaşırlarsa pek makbule gecer.
  • Kardeş Bende Baya bi Yere Sordum Aynı Senin Gibi Konuştular Tüketici haklarını Aradım Onlarda Tamam Diyip Sallıyolar Sanırım En İyisi Telefonu Yakmak Benim Telefon Uçtu Ama İşlemcinin Yanıp Yanmadıgını Bilmiyorum Eğer Yine Tamir Olursa Bu Sefer @cmert Arkadaşımızın Dediğini Uyguluyucam alıcam Bi x55 Data Kablosu Flashı Yakıcam Başka Çare Yok Hani Bi Söz Varya Ya seve Seve Ya s.. s.. Öyle Yani
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aSKRaLL
    Kardeş Bende Baya bi Yere Sordum Aynı Senin Gibi Konuştular Tüketici haklarını Aradım Onlarda Tamam Diyip Sallıyolar Sanırım En İyisi Telefonu Yakmak Benim Telefon Uçtu Ama İşlemcinin Yanıp Yanmadıgını Bilmiyorum Eğer Yine Tamir Olursa Bu Sefer @cmert Arkadaşımızın Dediğini Uyguluyucam alıcam Bi x55 Data Kablosu Flashı Yakıcam Başka Çare Yok Hani Bi Söz Varya Ya seve Seve Ya s.. s.. Öyle Yani


    Hayırlı olsun, uçurmuşsun telefonu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: olivier_kahm

    Hayırlı olsun, uçurmuşsun telefonu.


    Uçurdum Valla Ama İlk Kez Böyle Oldu Telefon 168 mhzde Çalıştırdım Ve Sabaha Kadar Mp3 Attım Sabah Kalktıgımda Tlefon Kafayı yemiş Bi Haldeydi Ateş Gibi Olmuş ve Kendi Kendine Menülerde Geziodu Bende Bıraktım o Halde Üzerinede Yastıgı Koydum Patlarsa Kimseye Zarar vermesin Diye
    Sora Geldiğimde Kapanmıştı Ve Bidada Açılmadı İnşallah Yakmışızdır İşlemciyi Bordu Fİlan Yoksa Bida Uğraşıcaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.