Şimdi Ara

Sword of the Occult

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Unique: Your champion gains +5 damage per stack, receiving 2 stacks for a kill or 1 stack for an assist. This effect can stack 20 times; you lose a third of your stacks if you die. At 20 stacks, your champion gains +15% movement speed

yani ne diyor her adam kesince +2 her asistte +1 stack verir her stack +5 damage verir stackler 20 olunca +15% yürüme hızı verir
  • Her kill aldığında 2 stack kazanırsın. Her asist aldığında 1 stack kazanırsın. Maximum 20 stack yapabilirsin. 20 Stackte %15 movement speed kazanırsın. Öldüğünde staacklerin 1/3'ünü kaybedersin. Her stack 5 ad verir.
  • sistematiği biraz daha farklı sanırım. eskiden fazlaca kullanırdım şimdi emin değilim ama bildiğim kadarıyla:

eğer normal bi şekilde ölmüşsen 3 stack kaybediyorsun (anormal durumları açıklıyorum)

eğer ölmüş ve yeni doğmuşsan kısa süre içerisinde tekrar ölürsen 1 stack gidiyor.

eğer bi hero yu kesmişsen ve peşinden hemen ölmüşsen sadece 1 stack kaybediyorsun. sana gelen +2 sayesinde stack sayın 1 artıyor.
    (toplamda +2 stack -3 stack = -1 olması gerekir)

bu kadar hatırlayabildim. yanlışım varsa düzeltin.

edit: aklıma gelmişken, yeni üye oldum. kabaca bi baktım da tanışma için bi topic göremedim. ilk entry m hayırlı olsun, merhabalar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notaist -- 11 Nisan 2012; 20:45:22 >

hep bi bıdı bıdı..
  • Almamanı öneririm.Mejai yine bir derece ama bu item dan hiç haz etmem.
    The Blood of Dawnwalker
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Almamanı öneririm.Mejai yine bir derece ama bu item dan hiç haz etmem.

Shaco ile durumlar iyi gidiyosa aldığım ilk itemdir (ölünce insanın içi cız eder)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Reney

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Almamanı öneririm.Mejai yine bir derece ama bu item dan hiç haz etmem.

Shaco ile durumlar iyi gidiyosa aldığım ilk itemdir (ölünce insanın içi cız eder)

Onun yerine tb al stacklenmesi kolay daha çok damage+lifesteal veriyor.

Orijinalden alıntı: hltguven

itemi ne ise yarar?

Bir işe yaramaz alma.AD'sini istiyorsan BT al hızını istiyorsan PD.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.