Şimdi Ara

Sword Art Online (2012) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.385
Cevap
16
Favori
73.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Şahsen ben gayet sevdim gayet güzeldi. 2. sezonun sadece ilk 6-7 bölümünü izledim ama gayet güzel aşk vardı, beğendim şahsen. 2. sezonda neler gelişti tam bilemeyeceğim ama özellikle ilk sezon(her ne kadar arada hafif bi sıkıp "acaba" dedirtse de) gayet güzel bağlandı ve zevk alarak izlediğimi düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: shoacwaxz

Aynı durumdan bende muzdarip oldum gerçekten çok ilgimi çekti ilk bölümler güzeldide keşke SAO yu uzatsalardı böyle saçma sapan ALO koymasalardı hiç bişey yok ALO da bomboş bölümler gereksiz olmuş, 2. sezon da çok kötüymüş diyor millet. Zaten animenin kendisinde pek bişey yok konu sınırlı hiç gizem sır merak edilen bişey yok Kayaba Akihiko dışında.Baya bir öveni var ben böyle anime görmedim 8 10 kere tekrardan izledim diye büyütülcek anime değil hatta bana göre böyle güzel bir konusu olmasına rağmen hayal kırıklığı olmuş aşk meşkle doldurulmuş galiba başka bir yaş kategorisine hitap ediyor. Animeye yeni bişeyler eklenmesi lazım yoksa fazla ömrü olmaz. Bu arada SAO ya benzer bir anime varmıdır. Önerirseniz sevinirim

Sao ya benzeyen Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka var yeni başladı nerdeyse 3 bölüm çıktı.

• Sağolun, şu an no game no life izliyorum. Bitirince önerdiğiniz animelere bakıcağım.

Ps vitadaki oyunu güzelmi alan oynıyan oldumu _?

FOR THE BANSHEE QUEEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Psp oyununu oynamıştım hocam ancak Vita oyunu hakkında bilgim yok . Ancak çok iyi olduğu söylenmiyor , 3.cü sezon arasında yeni oyunu çıkacak ps3 ve vita'ya onu beklemenizi tavsiye ederim

Baktim harbidendd fena olucakmis ps3 vita birlikte 16 kisi online
    Ama cok az turk oluyor bu tarz oyunlardada neyse ikisinde alabilirsem ne guzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: avataraang18

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Psp oyununu oynamıştım hocam ancak Vita oyunu hakkında bilgim yok . Ancak çok iyi olduğu söylenmiyor , 3.cü sezon arasında yeni oyunu çıkacak ps3 ve vita'ya onu beklemenizi tavsiye ederim

Baktim harbidendd fena olucakmis ps3 vita birlikte 16 kisi online
    Ama cok az turk oluyor bu tarz oyunlardada neyse ikisinde alabilirsem ne guzel olur

Valla hocam türk insan'ı hardcore oyunlar oynamıyor fazla , bi bildikleri Pes ve LoL . Çıksada 16 kişi Raid yapsak boss'lara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

FOR THE BANSHEE QUEEN

• Başladım 2 bölüm izledim fena değil gibi ama konu guzel ama işeniş pek sarmadı ne düşünüyorsunuz devam etmelıymıyım ?

Orijinalden alıntı: GodsChosen

Başladım 2 bölüm izledim fena değil gibi ama konu guzel ama işeniş pek sarmadı ne düşünüyorsunuz devam etmelıymıyım ?

İlk ve 2.ci sezonun ilk 15 bölümleri çok iyidir . Son 10 bölüm sarmaz 2 sezondada baştan söyleyeyim . Adamlar ilk 15 bölüm güzel bir ivme yakalayıp sonra bişey oluyor düşüşe geçiyor seri . Bence kesinlikle izlenmesi gereken bir anime Sao

FOR THE BANSHEE QUEEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

SAO çok hardcore bir oyun ya zaten, öyle böyle değil.

JRPG'lerin %95'i Hardcore zaten Hem animedeki oyun hemde gerçek oyunları Hardcore ama Sao'nun o iyi işte

FOR THE BANSHEE QUEEN
  • Hardcore'luk ayağa düşmüş haberim yok desene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

FOR THE BANSHEE QUEEN
  • Bu arada no game no life bitirdim inanılmaz bir animeymiş ecchi falan görünce basit birşey sandım anime ecchi sadece sos gibi bişeymiş animede akıl oyunlarıyla dolu, umarım 2.sezonuda gelir. Bazı konularda aklım hayalim almıyor bilgim yetersiz kaldı çok zekiler tekrarını anlatmasalar anlamayacağım , sao ile karşılaştıralamaz bile, izleyin sizde seviceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoacwaxz -- 27 Nisan 2015; 20:49:12 >

Nasil , bunu seven ergen yada animeden anlamiyor oluyor?

• SoA' nın ilk sezonun 12 bölümü bambaşka birşey. Diyorsun ki işte bu. Yazar oturmuş düşünmüş emek vermiş kendi hayal gücünü katmış, belkide araştırma yapıp bu tür oyunlarda, oyuncuların beklentileri nelerdir bunu kendi konusuna yansıtmış. Sonuç olarak ortaya harika birşey çıkmış, tek kelimeyle kusursuz. Ama gel gelelimki 12den sonra öyle bir mıçmış batırmış ki toplamaya çalıştıkça dahada derine batmış.
    2. sezonu zaten hesaba katmıyorum bile. Adamın kendisi bile umudu kesmiş resmen.Tamamen 24 bölümlük bir animemsi çöpümsü birşey. Neye benzediği bile belli değil. Toplamda 49 bölüm var elle tutulur 15 bölüm yok. Fiyasko.
    Birde buna 3. sezon falan getireceklermiş. 3. sezonda dinazorlar dünyasına giderler artık.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.

• 3.sezon 2016 diye duydum doğrumu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.