Şimdi Ara

Swiss Military 06-5161.7.04.003 (Saat İncelemesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
2.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlere, Nişanlımın hediye ettiği saati tanıtıp, bu saati almayı düşünenler için yararlı olacağını umduğum bir konu açmak istedim.

Saatin Videoları burada mevcut.

Saatden bahsedecek olursak, saat çok kaliteli öncelikle bunu belirteyim, swiss made olduğu içinde içim çok rahat uzun yıllar severek sorunsuz bir şekilde kullanacağıma eminim. Çelik Kasa, Safir Kristal Cama sahip 10 atm su geçirmezliği var. Çok şık deri bir kutuda geliyor. Sade bir yapıda, chrono,tachymeter,alarm gibi özellikler mevcut değil. Quartz mekanizma. Fosforlu ve gece görüşü çok iyi. Kasa çapı 42 mm, ayar yeriyle en uzun çapı 45 mm olmakta. bileğim ince ve gayet iyi oturdu. Saat çok şık safir kristal cam olduğu için çok hoş görüntüsü var parıl parıl parlıyor diyebilirim.

Saat Çelik Kordon olarak satılmakta, bu şekilde de çok şık, fakat ben günlük spor kıyafetlerle kullanmak için nato kayış alıp taktım bu haliyle de çok güzel oldu :)

Ürünün kordon genişliği 22 mm. Kayış alacaklar için önemli siparişi buna göre vermek gerekiyor.

Ürünün şuanki halinin fotoğraflarını ekliyorum, almak isteyenlere yardımcı olsun diye.

• Saat 10 numara hocam güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle takın, Swiss Military'nin en sevdiğim modelleri sendeki flagship ve flagship chorono serisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Saat 10 numara hocam güle güle kullanın

Teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Güle güle takın, Swiss Military'nin en sevdiğim modelleri sendeki flagship ve flagship chorono serisi.

Evet bende bu markayı incelediğimde bu modelleri hem spor hem klasik çok amaçlı sade ve şık olduğunu gördüm.

Güzel bir seçim yapmış bence Nişanlım :)
  • Çok şık saat gerçekten. Swiss military iyi bir marka zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Black Dark- -- 13 Ekim 2016; 0:06:24 >
  • Gule gule kullanin.bende bu markanin farkli bi modeli var,cok memnunum.1,5 yil falan oldu.siz de kullandikca cok memnun kalacaksiniz emin olun.tekrardan iyi gunlerde kullanin.

• hocam bunlar pilli değil mi ?
  • Evet pilli hala değiştirmedim bir fiil kullanıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.