Şimdi Ara

Tissot T-Race Chronograph T048.417.27.057.01 Kutu Açılışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bu incelemeyi farklı bir forumda yapmıştım, burada da bulunsun, almak isteyen arkadaşlara rehberlik eder. Uzun zamandır almak istediğim kırmızı renklerin hakim olduğu Tissot T-Race saati sonunda aldım. Aklımda bir kaç model vardı ama hem kalite hem de görsellik açısından birinci sıraya koyduğum bu saati aldım, biraz bekledim ama beklediğime değdi.

Genel olarak değerlendirmek gerekirse;

1- Saatin bilekteki rahatlığı: Normal sayılabilecek bir bileğe sahibim. Ben kordonu biraz küçülttüm Sirkeci'de Tevfik Aydın saate giderek. Kauçuk kordon her zaman rahat olmuştur zaten, var mı yok mu b
    2- Kayış kalitesi ve ayarlanabilirliği: Muazzam kalitesi var, kauçuk olması aklınızda soru işareti bırakmasın. Uzunluğunu bir saatçide ayarlatabilirsiniz, ilgili kısaltma delikleri yerleri mevcut.
    3- Okunabilirliği: Rakamlar gayet okunaklı, bir sorun yaşamadım şu ana kadar.
    4- Genel kalite ve işçilik: Tissot zaten genel olarak kalite saatleriyle bilinir. Bu T-Race serisi de kolunuza taktığınızda o kalite hissini hemen veriyor inanın. İlgi çekici bir saat, yolda,metrobüste abartmıyorum saatin modelini soranlar oldu. Dikkat çekici bir saat yani.
    5- Chrono tuşların kullanımı: Henüz çok derinlemesine kurcalayamadım saati, ama tüm krono işlevlerinin ayrıntılı açıklaması kullanım klavuzunda yazıyor. Çok zor değil yani, kurma kolunu 1-2-3 konumlarından birine getirip, A veya B tuşlarından birine basılarak kullanılıyor. Hangi kombinasyonun ne işe yaradığı klavuzda yazıyor. Öğrenmek çok zaman almaz.
    6- Cam safir kristal. Bu çok önemli, çizilmelere karşı dayanıklı.

Ürün linki:

Tissot T-Race Chronograph T048.417.27.057.01 Kutu Açılışı  Tissot T-Race Chronograph T048.417.27.057.01 Kutu Açılışı

Tissot T-Race Chronograph T048.417.27.057.01 Kutu Açılışı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.