Şimdi Ara

## Swiftech'den Yeni Su Soğutma Bloğu; Apogee GTZ ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## Swiftech'den Yeni Su Soğutma Bloğu; Apogee GTZ ##

Hazırladığı su soğutma çözümleriyle sektörün önemli isimlerinden biri olan Swiftech'in, yüksek performanslı işlemcilerini sıcak yaz günlerinde suyla serinletmek isteyen kullanıcılar için geliştirdiği 239 gram ağırlığındaki yeni su soğutma bloğu Apogee GTZ, Intel'in LGA775 formundaki işlemcileriyle kullanılabiliyor. Bakır tabanlı yüzeye sahip olan blok, Krom kaplı dış tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi hedefliyor. Firmanın bir diğer işlemci bloğu olan Apogee GTX ile kıyaslandığında termal direncinin %20 daha iyi olduğu belirtilen yeni blok, sahip olduğu konnektörler ile piyasadaki su soğutma sistemleriyle uyumluluk noktasında kullanıcılarına kolaylık sağlamayı hedefliyor. LGA775 formundaki işlemcilere ek olarak AMD'nin soket 754/939/940/AM2/AM2+ ve yine Intel'in soket 603/604 ile 771 formundaki işlemcileriyle de kullanılabiliyor. Swiftec Apogee GTZ'nin yaklaşık 70$'lık yurt dışı etiket fiyatına sahip olduğu belirtiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 15 Ağustos 2008; 20:28:14 >

• Güzel bir bloğa benziyor,ama su soğutma sistemlerine ufak blokları yakıştıramıyorum nedense.

Blok dediğin yarım kilo olacak arkadaş...

Bilgi için teşekkürler fx57
  • taban yüzeyi süpeeeer
  • Görünüm harika
  • Bakır yüzeyi müthiş!!!
  • bakırın cekıcılıgı ancak bıraz daha olsaydı keske..
  • İç dizaynını görmeden yorum yapmak zor...

edit:

Bu iç dizaynla bana açıkçası pek çekici gelmedi ama yinede testleri bekleyip görmek en iyisi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykunsezer -- 15 Ağustos 2008; 21:25:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

İç dizaynını görmeden yorum yapmak zor...

edit:

Bu iç dizaynla bana açıkçası pek çekici gelmedi ama yinede testleri bekleyip görmek en iyisi olur...

kesinlikle iğnelerin yükseklikleri çok düşük ısı iletimi konusunda pek başarılı olmaz
  • en az GTX kadar performanslı olacağını düşünüyorum
  • benim çok hoşuma gitti çok güzelmiş
  •  ## Swiftech'den Yeni Su Soğutma Bloğu; Apogee GTZ ##

üst kapak galiba asetal
  • Güzelmiş..
  • LGA775 hala bu seririye göreyse 1366 da ne olacak
  • Bu forumda ne kadar çok profesör var öyle. Yakından görmemiş, test etmemiş insanlar ürün hakkında ileri geri konuşabiliyorlar. Bir durun bakalım, test sonuçlarını görelim, ondan sonra yorum yapın.
  • Harbiden yaw, hele bir test vs yayınlansın. Swiftech gibi zaten GT serisi blokları canavar bir performans gösteren bir markanın kötü bir blok yapması biraz zor görünüyor. GTZ diye bir blok çıkarıyorlarsa demek bir bildikleri var.
  • Profesör derken kime yönelikti yazı onu da belirtseniz daha anlaşılır olur...
    quote:

Orjinalden alıntı: AnacoN

Bu forumda ne kadar çok profesör var öyle. Yakından görmemiş, test etmemiş insanlar ürün hakkında ileri geri konuşabiliyorlar. Bir durun bakalım, test sonuçlarını görelim, ondan sonra yorum yapın.
  • Test sonuçlarını görmeden ürün hakkında ileri geri konuşan herkese yönelikti.
  • Çok açıklayıcı oldu..
  • Eyvallah.
  • Sidewinder den azönce sipariş verdim gelince incelemesini yapıp sizinle paylaşacağım arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.