Şimdi Ara

Swift Wifi programındaki yorumlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu program denk geldi dolaşırken yorumların hepsi aynı anlamadım nedir bu program telefona zarar mı veriyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Linkteki konu sizin dediğinizle aynı oradaki yorumumu aynen kopyalıyorum ordan da bakabilirsiniz..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113086509

Trollukten ötesi yok.Mailin var şifren ile giriyorsun kredi kartın ekli şifresi ile giriyorsun uygulamalar telefonun hemen herşeyine erişim izni alıyor senin izninle telefonuna ne var ne yok yüklüyorsun bişey olmuyor indirdiğin uygulama sana daha güvenli ve kolay bir seçenek sunup parmak izi tanımlamayı sunuyor resmen toplumsal baskıya hatta saldırıya başlıyorsun .. Trollugun daniskası..

Biri yazmış ya oraya tamam bizimkiler bi halt sanıyor..Hani bi ara şu vardı 1 yıldız verdim üstte görünsün diye muhabbeti aynısı...

Oranın yasal prosedurunun içinden feristahi çıkamaz sen oraya öyle yazdın tamam artık güvendesin sana hiç bir şekilde zarar veremezler kredi kartı bilgilerin kayıtlı bişey yaparlarsa devlet hukuk uluslararası hukuk seni korur çünkü sen oraya yazdın Google sorumlu dedin artık dünyanın en güvenli savunması sende..

Peki yazmadın diyelim bilgilerin kullanıldı..o zaman hukuk sana işlemez mahkemede derler yazacaktın aga artık geçti yazmamışsın hak talep edemezsin ister dolandırır ister paranı çalır isterse hayatını karartır..

Allah bizim millete akıl fikir versin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neler oluyor yav ilginç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.