Şimdi Ara

Swift Weapon breaker Pauldron NEREDE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
23.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktan anlıyacagınız üzere sadece bu gogusluk eksik nereden alıcam bu görevi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim :(

• Yapay Zekanın Yanıtı

Swift Weapon Breaker Pauldron'u Bulma Rehberi

Knight Online'da Swift Weapon Breaker Pauldron, Swift Weapon Breaker görevlerinin önemli bir parçasıdır. Aynı zamanda Swift Weapon Breaker Shell Set görevini tamamlamanın da bir gerekliliğidir.

Swift Weapon Breaker Görevleri

Swift Weapon Breaker görevleri, oyuncuların Swift Weapon Breaker itemlerini elde etmelerini sağlar. Bu görevler, Chat Shell NPC'sinden alınabilir.

Swift Weapon Breaker Shell Set Görevi

Swift Weapon Breaker Shell Set görevi, oyuncuların Swift Weapon Breaker Shell Set'ini tamamlamalarını sağlar. Bu görev, Swift Weapon Breaker Pauldron'un yanı sıra diğer öğeleri de gerektirir.

Swift Weapon Breaker Pauldron'u Bulma

Swift Weapon Breaker Pauldron'u elde etmek için aşağıdaki adımları takip etmelisin:

• Chat Shell NPC'sinden Swift Weapon Breaker görevini al.
    • Görev gereksinimlerini tamamla, bu da belirli sayıda canavar öldürmeyi içerir.
    • Görevi tamamladığında, Chat Shell NPC sana Swift Weapon Breaker Pauldron verecektir.

Önemli Not: Swift Weapon Breaker görevleri, Knight Online'ın yüksek seviyeli oyuncuları için tasarlanmıştır. Görevleri tamamlamak için yeterli güce ve donanıma sahip olmalısın.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Swift Weapon Breaker görevleri
    • Swift Weapon Breaker Shell Set görevi
    • Swift Weapon Breaker pauldron
    • Swift shell görevleri
    • Chat shell görevleri
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynen benimde var bende pauldron görevini bulamadım tahminim buglu olan ronark land görevidir 12. tılsımdan canavar çıkmıyordu
  • cagatayozkan C kullanıcısına yanıt
    tamamdır dostum buldum chat görevleri 2. görevi yaparsan gögusluk veriyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_104659814/tm.htm
    buda bir arkadasın paylastıgı chat görevleri
  • Çoğu chat görevleri , shell görevleri buglu.İlla almak istiyorum dersen Hepa'ya gidersen sana her bir parçayı 1.000.000 Noah'a verir.
  • Orc tarafında tüm seti görevle alabildim.

El morad'da buglıydı en son gelen patch ile düzeldiğini söylüyorlardı.
  • bütün görevler yapılıyor. sadece base görevi ve czdeki görev yapılmıyor.
  • Cross Marian kullanıcısına yanıt
    hp bonuslu işe yaramaz bro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full str Bow/fire+?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Chat görevleri düzeltildi. Ben şu an full str bonuslu görev shellerini giyiyorum.
  • bu 63 veya 67 lvl den sonra hp bonuslu shelleri veriyormus ? ellik ve kafalıkta kaldım ben ???
  • Moradondan alabilirsin.
  • talia gorevcide sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.