Bildirim
swift öğrenmek istiyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gandalff
bir şeyler önerebilirim, önceden bildiğin diller var mı? varsa neler ve ne düzeyde? ingilizcen nasıl?
dostum daha önce c#(csharp) eğitimi aldım ama unuttum baya kopukluk oldu. illaki gördükçe bazı şeyleri hatırlarım. İngilizceye gelince üst düze değil hatta orta düzeyde değil ama pc terimlerini vs bildiğim için bazı şeyleri anlıyorum. İngilizce bir video seyrederken mesela ne dedğini anlamasamda tahmin edebiliyorum. -
quote:
anladım, istanbul'da iyi ios kursları var diye biliyorum internetten araştırman lazım. senin için en verimlisi bu olur diye düşünüyorum.
youtube'da türkçe video serisi çeken bir adam vardı, udemy'de de türkçe swift kursu var ancak yorumlara bakılırsa bunlar çok faydalı olmayabilir.
tevfik kızılören'de bir ios kitabı çıkarmıştı, hem obj-c hem swift öğretiyor ancak ikisinde de derinliğe inilmiş değil. bunları değerlendirebilirsin, orada bir kurs bulmak senin için çok iyi olacaktır, umarım bulursun başarılar diliyorum.
önerilerin için teşekkürler. Daha önce ki yazılım eğitimimi C derneğinde almıştım. Fakat zaman çok uzuyor tatil vs baya uzuyor ve belli bir yerden sonra sıkılıyor insan. bunalıyor. Wissen akademie duydum, bilişim eğitim Appleakademi arıbilgi duydum. Siz hangi alanda bilgi sahibisiniz. ve hangi kaynaklardan yararlandınız. Ve android mi ios mu arasındayım. Yani hangisi daha kolay öğrenilir diyelim.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ultraturk
quote:
anladım, istanbul'da iyi ios kursları var diye biliyorum internetten araştırman lazım. senin için en verimlisi bu olur diye düşünüyorum.
youtube'da türkçe video serisi çeken bir adam vardı, udemy'de de türkçe swift kursu var ancak yorumlara bakılırsa bunlar çok faydalı olmayabilir.
tevfik kızılören'de bir ios kitabı çıkarmıştı, hem obj-c hem swift öğretiyor ancak ikisinde de derinliğe inilmiş değil. bunları değerlendirebilirsin, orada bir kurs bulmak senin için çok iyi olacaktır, umarım bulursun başarılar diliyorum.
önerilerin için teşekkürler. Daha önce ki yazılım eğitimimi C derneğinde almıştım. Fakat zaman çok uzuyor tatil vs baya uzuyor ve belli bir yerden sonra sıkılıyor insan. bunalıyor. Wissen akademie duydum, bilişim eğitim Appleakademi arıbilgi duydum. Siz hangi alanda bilgi sahibisiniz. ve hangi kaynaklardan yararlandınız. Ve android mi ios mu arasındayım. Yani hangisi daha kolay öğrenilir diyelim.
Belki android'i öğrenmesi daha kolay denebilir, daha fazla dilimizde kaynağa sahip olduğu için. Kendime c öğrettim, swift'e ve kaynak araştırmalarına yığınla vakit harcadım. youtube'daki skip wilson gibi kanallarla beraber raywenderlich.com weheartswift.com lynda.com gibi sitelerden faydalandım. İstanbul'da değilim ve bilgisayarla ilgili bir kursa katılmadım, bu yüzden sağlıklı bir öneride bulunacağımı sanmıyorum.
peki şuanda ios için uygulama yazabiliyormusunuz ? ve neredesiniz ? hangi üni bitti ? ibraz bilgi verirmisin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X