Şimdi Ara

Swf kaydeden program ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı sitelerdeki güzel swfleri kaydedip bilgisayarıma indirmek istiyorum.Hangi programı kullanabilirim bununla alakalı ,önereceğiniz bir program var mı?

• orbit downloader ın grab eklentisi ..
  • istediğin sitedeki istediğin swf ye sağ tıkla kaydet.

Tık
  • Swf Kaydedici 1.0 (Ücretsiz)
    Üreticiden : Mesela internette gezerken bir flash (swf) formatlı bir dosya gördünüz. Bu formattaki dosyaları programsız bilgisayara indiremezsiziniz. Ama bu programla artık flash dosyalarını kaydetmek çok kolay. Yapmanız gereken tek şey tarayıcınızı (Internet Explorer) açıp flash'ı gördüğünüz siteye gitmek.

Programın kullanımı da çok kolay. Sadece flash'ın kaynağına gidiyorsunuz. Program kendini her 1.5 saniyede bir yenileyip size her an kaydetme olanağı sağlıyor.

Programın Özellikleri
    1- Sadece Internet Explorer üzerinden çalışır.
    2- Flash 'ı kaydettiği sitenin linkini, indirilen dosyanın boyutunu ve hangi tarihte indirildiğini hafızasında tutma.
    3- Kolay kullanım.

İNDİR:
    http://www.inndir.com/Swf_Kaydedici-37114i.html

• Teşekkürler öneriler için
  • orbit ya da firefox+flash downloader
  • Rica ederiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bulunamayan Program
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Swf Kaydedici tanıtımında programsız bilgisayara indiremezsiniz yazılmış, ama zaten otomatik olarak swf'fer download olmuyor muydu? C:\Documents settings\kul.adı\local settings\temporary int.files
    Ben hep bu yolla indiriyorum flashları. Ayrı bir program kursam sürekli arkada çalışmak zorunda. Boşu boşuna ram yiyecek.
  • ama ordan flash i bulmak zahmetli bu programlarda istediin yere kaydediyor
  • Evet temp klasörü oldukça kabarık olur. Simgeleri türe göre yerleştirince biraz daha kolay bulunuyorlar. Programla kaydetmek tabi ki daha kolay ama programsız yolu da var yani. Bunu anlatmak istemiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.