Şimdi Ara

SWF Dosyası (.swf) Açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SWF Dosyası (.swf) uzantılı dosya nasıl açılır lütfen direk indirme linkini atın.
     SWF Dosyası (.swf) Açma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_ermag155 -- 7 Nisan 2014; 19:04:47 >

• Tarayıcıların açması lazım. Chrome açabiliyor en azından, diğerlerini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_ermag155

SWF Dosyası (.swf) uzantılı dosya nasıl açılır lütfen direk indirme linkini atın.
     SWF Dosyası (.swf) Açma

Açmak derken sadece oynatmak istiyorsan: Buradan. [Ücretsiz]

Üzerinde oynamak istiyorsan: Buradan. [Deneme Sürümü]

Bunun yanında Adobe Flash ile de oynatabilirsin.

• JB.Burak kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
    pekala slyatı bu biçime nasıl çevirebilirim
  • emre_ermag155 E kullanıcısına yanıt
    Eğer PowerPoint sunusu ise; bir kaç program var google'dan aratabilirsiniz: "ppt to swf" diye. Kullanmadığım için detaylı bir bilgi veremeyeceğim.
  • quote:

teşekkürler
    pekala slyatı bu biçime nasıl çevirebilirim

Neden özellikle swf ye çevirmek istiyorsun. Ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olabilirim.
  • srdrerkoc kullanıcısına yanıt
    bazı yerlerde office veya yazı sitili olmaya biliyor (Okul "Fatih") ondan dolayı bu şekilde yapmayı düşünüyorum nasıl olsa animasyonlarıda çalıştırıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    13 yıl önce açıldı
    .IMG dosyalarını açma
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • swf mi yapmak istiyorsan alternatif programlar var adını unuttum sımdı googleda araştır bulursun
  • quote:

bazı yerlerde office veya yazı sitili olmaya biliyor (Okul "Fatih") ondan dolayı bu şekilde yapmayı düşünüyorum nasıl olsa animasyonlarıda çalıştırıyor.

Flash ta File > New > General-TEmplates> Presentations > Advenced Presentation > Ctrl + Enter

Yön tuşları ile (sağ ve sol) hareket edebilir ayrıca fare ile ileri geri tuşlarını kullanarak hareket edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.