Şimdi Ara

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amerikan kült korku filmi geleneğini sürdürüyor tim burton.
    kan değil resmen ketçaptı

Orjinalden alıntı: Crabeinmorn

çöldeki kutup ayısının da bu tipte bi zihniyete sahip olmasına da şaşırmamak lazım zaten

sendeki bu zihniyetle de zaten bu tür filmler tutulur hollywood da sarsılan ekonomik bütçesini tekrar toplar

bu arada seni kuğu gölü balesine yazdırdım orda balerin olarak görev yapacaksın filmide sevmişsin nasıl olsa bi sorun çıkmaz senin için

@Raistlin

film kapağında gözüktüğü gibi bol aksiyonlu bi film değil müzikal bi film adamalr birbirlerine şiir söylerekten "seni öldürüceeeeemmmmmm" diyorlar hele bir kan efektleri var ki bir daha patates kızartmasının yanında ketçap yiyemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöldeki Kutup Ayısı -- 25 Şubat 2008; 2:34:52 >

• Bence konu olarak iyiydi. Müzikal tarzı cekerek ziyan etmişler. Cok kötü degil ama öyle cok ahım sahım bişey de degil. İzlemeyen cok bişey kaybetmez bence.

fim vizyona girdi ve gittik hemen güzel bi johhny depp filmi gelmiş kaçırırmıyım.

Film güzeldi beğendim oyunculuğu sperdi zaten ama oskarı alamamasına üzüldüm. ama hakkıdır alırız bir zaman.

filmde müzikal konuşmaların fazla olması hoşuma gitmedi tabiki, tamam johnny bununda üstesinde çok iyi geliyor ama onun tarzı değil.

film biraz from hell i anımsatıyor , makaselleri ise hiç değil çok çok renkli bir filmdi. karanlık hissedilmiyordu.

birde filmin sonu biraz daha açık ve güzel bitebilridi. Anthony sonu açıkta kaldı, senarho biraz daha sağlam olabilir di ama müzikal işte :(

herşeye rağmen johnny depp severlerin beğeneceği bir film izleyin

(müzikalden hoşlanmıyor ve çok başka hayallerle filme gidecekseniz gitmeyin beklediğiniz gibi değil ;))

• ya conim bu muhteşem oyunculuğuyla nası oscar alamıyo yaa

adamın her mimiğine bayılıyorumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 25 Şubat 2008; 22:35:19 >

Büyük beklentilerim vardı film ile ilgili buna rağmen hiç hayal kırıklığı yaşamadım desem yeridir.
    Öyle bir jenerik ile karşılaştım ki birden filmin içine girdim bir daha da çıkamadım zaten. Gerçekten harika buldum jeneriği. Müzikal yapmak zor iş.Ama hem Burton hem de Depp bu işin altından başarı ile kalkmışlar.
    Atmosfer mükemmel,müzikler mükemmel,Helena Bonham & Johnny Depp uyumu süper. Film müthiş geriyor insanı Burton'a özgü sahneler bolca var.Gerçekten de hayran oldum film boyunca atmosfer'e.

***Hafif Spoiler***

Film boyunca bayıldığım tekrar tekrar izlesem de bıkmayacağım 3-4 sahne vardı ; Todd'un "epiphany" eşliğinde Londra sokaklarında dolaşması , Mrs.Lovett ile birlikte dükkanda dışarıdan müşteri seçtikleri muazzam sahne.Todd'un berber ile kapışmadan önce ki sözleri. Ve tabi ki neredeyse kanımı donduran o son dk'lar.
    Todd ile Mrs.Lovett'in şarkılarının hemen hepsi yerindeydi,mükemmeldi.Zaten şarkı sözleri olmasa bile müzikler her yönüyle tam olmuştu yani.
    Todd dilenci kadının boğazını kesmeden evvel kadın seni tanıyormuyum dediğinde ben anladım olayı ama hemen sonra şoka uğradım.Aman diye bağırdığımı hatırlıyorum sanki.Neyse ki hemen sonra Johanna kurtuldu.
    Son sahneye gerçekten hayran oldum.O son kareyi wallpaper yaptım hemen Acaba dedim keşke Johanna'yı da hemen gösterseydi bitmeden diye düşündüm ama sonra böylesinin daha iyi olduğuna kanaat getirdim.

( Gelelim eksilerine )
    * Bir kere Todd ile Lovett dışında kim şarkı söylemeye çalıştıysa batırmış. Hele o küçük çocuk Toby yok mu.Aman aman ! Allahtan fazla söylemedi. Sonra Beadle da öyle.
    * Todd ile Lovett müşterilerini seçtikten sonra film de tempo biraz düşmeye başladı.Bu pek iyi olmadı. Ama sonlara doğru yine tavan yaptı.
    * Todd'un müşterileri teker teker kazan'a gönderdiği sahneler daha iyi olabilirdi sanki.

Sonuç olarak mükemmel açılış ve kapanış sahneleri ile çok güzel bir Burton filmi olmuş.Eğer dvd'ye saklmasaydım kendimi yarın gider tekrar izlerdim sinemada. Nasıl zayıf Burton filmi denilmiş pek anlamadım (ama zaten değişir kişiden kişiye.) En iyi 3-4 Burton filminden biri bence.Hatta ilk 3'üme girer benim.Big Fish,Edward,Todd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 2 Mart 2008; 1:19:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mydonose

amerikan kült korku filmi geleneğini sürdürüyor tim burton.
    kan değil resmen ketçaptı

Tim bilerek öyle yapmıştır.
  • Biraz daha fazla resimli bir başlık açtım.Burayı görmemiştim.Oraya da beklerim...

http://forum.donanimhaber.com/m_24300801/mpage_1/key_//tm.htm#24302710

Epiphany - My Friends - A Little Priest - Final Scene

Fantastic Four'um

fat1453,14 yaşındayım çocuk mu sayılıyorum?Zira çok beğendim de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilky01 -- 26 Haziran 2008; 19:47:40 >

Konuların bölünmemesi daha iyi linki kaldırırsan iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 26 Haziran 2008; 19:55:32 >

Orjinalden alıntı: OnuR

@oO_JuStiN_Oo
    Oraya da beklerim ne , rakip dükkan mı açtın rakip

Konuların bölünmemesi daha iyi linki kaldırırsan iyi olur.

Ne haddime! 2 sayfada aradım Sweeney Todd'u bulamayınca,olsaydı bu kadar aşağıda olmazdı dedim ve açtım...Resimlere bakmışsındır umarım!

• quote:

Orjinalden alıntı: oO_JuStiN_Oo

Biraz daha fazla resimli bir başlık açtım.Burayı görmemiştim.Oraya da beklerim...

http://forum.donanimhaber.com/m_24300801/mpage_1/key_//tm.htm#24302710

Epiphany - My Friends - A Little Priest - Final Scene

Fantastic Four'um

fat1453,14 yaşındayım çocuk mu sayılıyorum?Zira çok beğendim de...

Arkadaşın anlatmak istediği soğuk kanlı johnny depp
    Bünye,yapı meselesi tabi

edit:imla =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chev -- 26 Haziran 2008; 20:01:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Chev
    Arkadaşın anlatmak istediği soğuk kanlı johnny deep
    Bünye,yapı meselesi tabi

:olamazçokbüyükhata: Uyarmak geldi içimden,rahat edemedim gene...Deep demeyelim lütfen,tamam adam derin bi adam ama soyadı Depp

İzlenesi,arşivlerde bulundurulası bir film...Depp-Depp-Depp
    diyorum,başka birşey demiyorum...Depp bu filmle MTV'den "En İyi Kötü Adam Ödülü"nü aldı...Filmin şarkılarından "Epiphany,My Friends,Pretty Women,A Little Priest,Final Scene" tam dinlenmelik...

Filmden Resimler:
     Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)

• bu filmi sinemada iki kere izledim ve dvd sini alıp tekrara izledi.herhalde johnny depp ve tim burton ism, bile yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: mellon89

dvd si çıktı mı ya bekliyorduk bir türlü çıkmamıştı...izlememiz lazım hemen

Dvdsi geçenlerde çıktı, idefix'de görmüştüm.

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: mellon89

dvd si çıktı mı ya bekliyorduk bir türlü çıkmamıştı...izlememiz lazım hemen

Dvdsi geçenlerde çıktı, idefix'de görmüştüm.

gidip kiralayabilir miyiz yani

may the force be with you

nacizane yazı yazdığımız blog
    iltekin,eray,efe

Korku öfkeye; öfke nefrete; nefret ise acıya yol açar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.