Şimdi Ara

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: evrimci

İki gün önce seyrettim filmi. Güzel bir film ama müzikleri beni pek tatmin etmedi. Belki Johnny Depp ve Helena Bonham Carter'ın sesinin pek aman aman olmamasından kaynaklanıyordur ama en azından şarkı söylemediklerinde gayet güzel oyunculuk dersi veriyorlar.

Bu arada film biraz iğrenç olmuş, çocukların uzak tutulması ve filmden önce kıyma içeren bir şey yenmemesi tavsiye olunur. Açıkcası bu fimin Amerika'da nasıl Noel zamanına koyulduğunu anlayamadım şahsen.
    Sonuç olarak gayet karanlık bir film, 8 / 10 verdim.

10da 8 iyi bir not filmeme gitti bu not yoksa Jonny Depp e mi:=)

Orjinalden alıntı: sendenbenden

quote:

İki gün önce seyrettim filmi. Güzel bir film ama müzikleri beni pek tatmin etmedi. Belki Johnny Depp ve Helena Bonham Carter'ın sesinin pek aman aman olmamasından kaynaklanıyordur ama en azından şarkı söylemediklerinde gayet güzel oyunculuk dersi veriyorlar.

Bu arada film biraz iğrenç olmuş, çocukların uzak tutulması ve filmden önce kıyma içeren bir şey yenmemesi tavsiye olunur. Açıkcası bu fimin Amerika'da nasıl Noel zamanına koyulduğunu anlayamadım şahsen.
    Sonuç olarak gayet karanlık bir film, 8 / 10 verdim.

10da 8 iyi bir not filmeme gitti bu not yoksa Jonny Depp e mi:=)

Aslında film hakkında biraz daha düşününce notumu 7.5'a indirdim. Depp'ten çok karanlık atmosfere gitti not.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krethgar -- 16 Şubat 2008; 4:16:54 >

• quote:

Aslında film hakkında biraz daha düşününce notumu 7.5'a indirdim. Depp'ten çok karanlık atmosfere gitti not.

Tim Burton ın karanlık olmayan bir filmi yokki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D®èâM -- 16 Şubat 2008; 10:53:55 >

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • quote:

Orjinalden alıntı: microph

filmi izledim müzikal filmler den hoşlanmamama rağmen sırf johny depp için izledim memnun kaldım bekledigimden iyi cıktı johny gene döktürmüş çok karizma adam ya 10/8

Aynen..Birde Helena Bonham Carter için izledim..Ama gayet iyiydi film..
  • duyduğuma göre fazlaca vahşet sözkonusuymuş, izleyenler ne düşünüyor???

şahsen bu tarz filmleri sevmiyorum da, yorumlara göre izleyip izlemeyeceğime karar vereceğim

Orjinalden alıntı: antique

duyduğuma göre fazlaca vahşet sözkonusuymuş, izleyenler ne düşünüyor???

şahsen bu tarz filmleri sevmiyorum da, yorumlara göre izleyip izlemeyeceğime karar vereceğim

bak inan o hiç aklıma gelmedi yorum yapmaya zaten 18+ şartı konulmuş..yanımdaki teyze "ay ay yazık" deyip duruyordu:) ilkini gördüğünüzde biraz irkiliyor ya da korkuyorsunuz ama sonradan alışıyorsunuz diyeyim piskopatlık mı var ne:) ben kan görünce bayılan biri olarak fazla bir etkisi olmadı:)en azından sıkılmayacağınız bir film bekliyor filmde güzel johannaya dikkat önümüzdeki filmlerde sık sık görceğiz gibi..bu arada sacha baron da var şu ünlü "borat" filmin baş karakteri..
    iyi seyirler..

• Ustura'lar Çok Şekil :D
    Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.
  • Helena Bonham Carter Tim BURTON un hayat arkadaşı
    Jonhny Depp Le birlikte 4 tane daha filmde rol almıştı.
    Charlie ve Çikolata fabrikası
    Sweeney Todd
    Corpse Bride
    The Libertine(yapımcısı Tim Burton değildir)

Bu Filmlerde beraber oynadılar.

ama sonradan film güzelleşmeye başladı güzel film, tavsiye ederim
  • Film beklediğimden çok çok iyiydi öncelikle bunu belirteyim,usturalarla boyun kesme sahneleri harikaydı Johnny Depp baska söze gerek yok zaten,tavsiye ederim gitmek isteyceklere.

Aslında kötü adam rolünü çok iyi yapıyordu; bilmemne windows diye bi filmi vardı; süper bi filmdi; ben hep iyi adamların günü kurtarmasından bıktım, onda kötü adam karakterimiz kazanıyordu ve, bende sonunda nihohahahah diye kötü kahkahamı atıp mest olmuştum...Süper bir filmdi..

Kendisinden bu tarz filmler bekliyorum.

Christian Bale ve Russel Crowe iki baba adamı 3:10 to Yuma gibi mükemmel bir filmde gördük şimdi Johnny Depp le , Matt Damon iyi bir aksiyon filminde oynarsalar süper olur
    Apple Macbook Air 13-MD760TU/A-Apple Time Capsule-- SONY 55XE8505
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usturlab

quote:

Tim Burton ın karanlık olmayan bir filmi yokki.

dostum görmemiş olayım bu yazdığını :)

http://www.imdb.com/title/tt0319061/

ama konusu fln cok hosuma gitti ve de tabii ki johnny depp tek kelime ile super oynamıs bir kez daha hayran kaldm

Orjinalden alıntı: Emre A.

dün gittim filme, başta çok berbat geldi. hep şarkı sölüolardı

ama sonradan film güzelleşmeye başladı güzel film, tavsiye ederim

Bu yüzden bu filmlere müzikal diyolar Şaka bi yana beni de kastı bu şarkılar..Saga don şarkı sola dön şarkı..Bir de şarkıların bestesi bana hep aynı gibi geldi..Ama Johhny Depp'in sesini sevdim ben..Helena Bonham Carter için aynı şeyi soyleyemiyeceğim..Film de iyi sayılır 7/10 veririm.. Kan sahneleri epey fazla benim de ogh oldugum sahneler oldu...İzleyeceklere duyurulur..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.