Şimdi Ara

Swatch Yas100g yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İskelet ve otomatik mekanizma saat araştırması yapıyorum ve en fazla 400 tl bütçem var. KaliteSiz çin malı saat almaktansa en azından bilinen bit marka olsun diyorum. Swatch ı canlı görme şansım olmadı. Gören veya kullanan arkadaşların yorumları benim için çok önemli.
    Birde 400 tl ye Alınabilecek kaliteli saat önerilerini de yazarsanız sevinirim. İskelet ve otomatik mekanizma olması şartıyla.
     Swatch Yas100g yorumları Swatch Yas100g yorumları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde bazı yerlerde çelik kasa ve kordon diyor. Bazı yerlerde ise plastik diyor. Veya iki farklı modeli mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İskelet ve otomatik bir saat istiyosanız Orient'e bakın bence çok güzel modelleri var.İnternet fiyatları 490sa nakitte 360-370lere inersiniz.Yani 500 liraya kadar bakabilirsiniz internetten
  • Bu saati yaklaşık 3 yıl önce aldım 6 ay kullandıktan sonra eşime verdim kasa çapı 38 mm yani baya küçük mekanizması fena değil sapma oranı çok yüksek değildi ama sonuçta sürekli takmadığımız için tam ölçüm yapmadık.eşim hala kullanıyor bozulmadı lakin arkadaşın dediği gibi orientlere bakmanızı öneririm bileğiniz çok ince değilse küçük gelecektir size.Ayrıca orient mekanizmaları daha kalitelidir. saatin kordonu çelik ama cam gözüken yer plastik
  • 400 TL Otomatik bir saat için yeterli bir bütçe.

Eğer solid kordon, safir cam, swiss made gibi beklentileriniz yoksa Seiko ve Orient alabilirsiniz o rakamlara.

Hatta saydığım özelliklerin belki hepsi bir arada olmaz ama Orient te bazılarını yakalayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orient- Tissot ( seiko ALINDI)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.