Şimdi Ara

SWAT 4 YARDIMMMM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun ilk görevinde takıldım.
    sanırsam uyuşturucu satıcısını yakalamamız gerekiyor.
    restorandaki adamları yakalıyorum ama oyunu sonlandıramıyorum neler yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim?

• quote:

Orjinalden alıntı: rdyzlk44

Arkadaşlar oyunun ilk görevinde takıldım.
    sanırsam uyuşturucu satıcısını yakalamamız gerekiyor.
    restorandaki adamları yakalıyorum ama oyunu sonlandıramıyorum neler yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim?

Masadaki uzi yi aldın mı?
  • uzi yi alcaksın herşeyi rapor ediceksin ve menüye dönüp diğer bölüme geçeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratjan -- 8 Nisan 2007; 4:07:13 >
  • bu uzi üst katta mı?
  • uziyi aldım tüm görevleri tamamlıyorum ama bir türlü diğer bölüme geçemiyorum.

yardım...........
  • ya menüden geçiyosun diğer bölüme orda bütün görevler complate olduysa bitmişdir oyun uzi üst katta bu arada
  • HERKESE KELEPÇE TAK UZİYİ AL BÜTÜN OALARI DOLAŞ!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAWX 2 GÖREV 15 YARDIM...
    14 yıl önce açıldı
    LİNEAGE 2 YARDIM ACİL!!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratjan

uzi yi alcaksın herşeyi rapor ediceksin ve menüye dönüp diğer bölüme geçeceksin

Arkadaş gerekli açıklamayı yapmış
  • Oyunun Türkçe yamasını indir ... Daha rahat bitirebilirsin görevleri ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: walex666

Oyunun Türkçe yamasını indir ... Daha rahat bitirebilirsin görevleri ...

Aaaa varmıymış tr yaması???
  • AYIPTIR SÖYLEMESİ YAMA ARŞİVİ SİTESİNDEN ÜYE OLMADAN İNDİREBİLİRSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratjan -- 9 Nisan 2007; 18:37:30 >
  • beyler bende ikinci bolumde takıldım yardımcı olcak varmı bi eve giriyoz hanı girişte bal kabagı var arka tarafta bizim kamyonet var o bolumde herseyı yapıyom ama diger bolume geçmiyo takılıyo oylece duruyo bilen varmı
  • alt katta gizli biyer var rehin 2 kız ve pompalı silahı olan bi adam var 2.kız ise ordan sonraki kapıda olu bul bölüm biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratjan -- 22 Nisan 2007; 18:06:29 >
  • hişşt geçtinmi
  • kardeş sagolda ben oyunu açtım ne göreyim bölüm geçilmiş nasıl oldu bende bilmiyom artık takılırsam sorarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccimbomlu -- 6 Mayıs 2007; 20:00:12 >
  • banada oluyodu sinir bişey bu arada oyun çok tırt bitiyo onuda söyliyim
  • olsun ben kırk yılda bi oynuyom zaten
  • ya ilk bolumda zatun us katta masaların ustunu karıstır orda delıl olarak sılah var onu al yeter
  • onu yaptı yaw zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: genccimbomlu

kardeş sagolda ben oyunu açtım ne göreyim bölüm geçilmiş nasıl oldu bende bilmiyom artık takılırsam sorarım

hee sen başka bişey demişsin bende geçtiğim bölümler siliniyodu sanada o oldu zannettim yazıyı iyi okuyamamışım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.