Beyler bu swat 4 te bazı sivillerin ellerini kelepçeleyemiyorum, bana karşı geliyorlar , böyle olunca da ya bölüm bitmiyor, ya da eksik bitiyor. Televizyonda emirlere uymayanlara silahın kabzası ile vurabiliyorlardı. Bunun nasıl yapıldığını bilen bir arkadaş var mı?
onlari ikna etmen lazim. sende bi tane biber gazi gibi bisi olmasi lazim ondan sik. veya sis bombasi at yanina. olmayinca ben ayagindan falan yaraliyodum
Swat 4 ün ek paketinde yumruk atabiliyorsun ya da teaser gun ile shock ver bak hemen nasıl da my eyes my eyes diye ağlıyorlar
tabanca yerıne elektrık soku uygulayan bır sılah var ondan al o zaman kımsa sana karsı gelemez
ben sinir olup direk vuruyorum öle bişi olunca
biber gazı var ..kendine oyun başlamdan önce bi ane al ...baktın vız vız ediyo siviller sık hemen teslim oluyorlar o zmaan
Teşekkürler beyler, Biber gazı sanırım işe yarıyor
onlari ikna etmen lazim. sende bi tane biber gazi gibi bisi olmasi lazim ondan sik. veya sis bombasi at yanina. olmayinca ben ayagindan falan yaraliyodum
arkadaşımız haklı biber gazı flaş bank gibi şeyleri atınca adam tamam diyip yere çömeliyo
oyun harika bi şey ama forumda farkındaysanız hiç bahsedilmio nedense acaba sorunsuz bi oynanış veya çok kolay olması mı sizce....bu arada online oynamak dehşet güzel bi şey di mi?
en kralı teaser gun derim. çakıcan kafaya bak nasıl bızzzzzzzzzzzzzz edio
Ben o tazerı seri katilin anasına çaktım, yaşlı kadın ne güzel yapıştı yere. psikopatlık içimde var heralde.
quote:
Orjinalden alıntı: lycantrophic
Ben o tazerı seri katilin anasına çaktım, yaşlı kadın ne güzel yapıştı yere. psikopatlık içimde var heralde.
aynen
biber gazı favorim kelepçeleme işi için...
mutlaka sok cihazı yada biber gazı al. onları ancak boyle etkisiz hale getirirsin. ayrıca düsmanlarıda bu yolla etkisiz hale getir. puanın artıyor .oldurmeden.
Oyunu single player oynarken ekibin yarısına pepper gun, yarısına lesslethal gun veriyorum. Böylece kimseyi öldürmüyorlar sadece uyuşturuyorlar :) Oyun sonunda da yüksek skor alabiliyorum. (oyun içerisinde öldürdüğünüz her kişi puanınızdan düşer. Suçlu olsa bile) Böyle inat eden olunca da inat edenin üzerine sağ tıklayıp deploy lesslethal veya deploy pepper gun ı seçince adamlar sersemletiyor. Sonra sağ tıklayıp arrest i seçiyorum. Hiç bir işi kendim yapmam . Hatta ilk bölümü binanın girmeden sadece komut vererek bitirmek eğlenceli oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: |MYT|YoK
Oyunu single player oynarken ekibin yarısına pepper gun, yarısına lesslethal gun veriyorum. Böylece kimseyi öldürmüyorlar sadece uyuşturuyorlar :) Oyun sonunda da yüksek skor alabiliyorum. (oyun içerisinde öldürdüğünüz her kişi puanınızdan düşer. Suçlu olsa bile) Böyle inat eden olunca da inat edenin üzerine sağ tıklayıp deploy lesslethal veya deploy pepper gun ı seçince adamlar sersemletiyor. Sonra sağ tıklayıp arrest i seçiyorum. Hiç bir işi kendim yapmam . Hatta ilk bölümü binanın girmeden sadece komut vererek bitirmek eğlenceli oluyor.
sucluları oldurmeden de swatmı oynanır yaw ben teslım olanları bıle ındırıorum pıskopat mıyım neyım
kırmızı takımda şok cihazı var taser onu kafasına attınmı iş tamamdır
ya beyler takımımızdaki adamların 2. silahlarını nasıl kulklandırıosunuz acaba ben bi türlü beceremedim
adamlrına emır verıosunda nıye adamlara tabanca kullandıracan kı
beyler bişi sorcam swatta siz elektro şop silahını nasıl alıyosun we nasıl kullanıcaz yardımcı olurmusunuz