Şimdi Ara

Swap üretim bandı videosu (!) Liam geri dönüşüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gordugumuz gibi parçaları tek tek ayıran cihazın videosunu Apple yayınlamış. Geri dönüşüm yapıyormuş. Falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim çok düzgün kullandığım ve başka herhangi bir yerinde problemi olmayan telefonum ekranındaki ve bataryasındaki probleminden ötürü değiştirildi.
    Şimdi adam bu telefonun ekranını, arka kasasını, bataryasını geri dönüşüme gönderip, çalışır durumdaki diğer yüzlerce bileşeni, işlemcisini, ramini, wifi çipini, bluetooth çipini, nfc çipini, tabiki problemli olup olmadıklarını ve kullanım ömrünü vs. denetleyip bir sakınca görmediyse, böyle başarılı bir robot ile yeni bir cihazda buluşturmasının ne gibi bir sakıncası olabilir benim için?
    Kaldı ki bütün bileşenler bir araya geldiğinde de hem fiziksel hem yazılımsal kontrolleri yapılıp o şekilde piyasaya çıkıyordur. Bunu tahmin etmek zor değil. Sıfır cihazlarda ne problemler çıkıyorsa aynıları swap cihazda da çıkabiliyor. Zaten sıfır cihazlarda problem çıkmıyor olsa cihaz değiştirme konusunu, swap konusunu konuşmuyor olurduk.

Düzgün çalışan parçaların tespit edilip, ayrıştırılıp, yeni bir cihazda birleşmesinin yanı sıra geri dönüşüm ile ilgili olarak da, dünya üzerindeki kaynakları kullanarak bir kere meydana getirdiği ekranı, arka kasayı ve bataryayı, bir daha dünyadan bu kaynakları çekmeye gerek duymadan geri dönüşümün nimetleri ile yeniden üretip onları da başka cihazlarda kullansın.
    Swap olmayan kutulu sıfır cihazdaki bileşenlerin bazıları da daha önceden geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak ortaya çıkartılmış olabilir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 25 Mart 2016; 19:05:18 >

• ortaya konuyu atıp siz kapışın der gibi konuyu açmışsın :)

liam dan sonra iPhone SE için de o kadar aldıkları iPhone 5-5s swap telefonlardan üretilmiş telefon diye düşünmedim değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: shake06

ortaya konuyu atıp siz kapışın der gibi konuyu açmışsın :)

liam dan sonra iPhone SE için de o kadar aldıkları iPhone 5-5s swap telefonlardan üretilmiş telefon diye düşünmedim değil..

Yanliz kasa ayni degil kenarlari parlak degil se nin 5/s gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Götterfunken kullanıcısına yanıt
    farkındayım fakat apple da sütten çıkmış ak kaşık değil :) belki de bize bunu dedirtmek için azcık kenarlarıyla bataryasıyla oynadı.. telefona diyecek laf yok, yaptığını da kötülemiyorum hatta iyi eleştiri yapıyorum çok çevreci ve tam yerinde bi hamle..

• küm dedi bu videoda swapların üretildiğini söylüyor. adamlar ne kadar çevreci olduğunu dike getirmeye çalışmış. her parçayı geri dönüşüme çeviriyorlar. yani bunları yeni telefonda kullandıkları ile ilgili birşey gördünüz mü ?

• Parantez içi ünlem koydum şaka amaçlı oldugu belli olsun. Ama her şakanında bi gercek tarafi varki aklimiza geliyor.
    Ben 6s aldim. Ve bu aldigim cihazi değiştirmek zorunda kaldilar. Simdi dusunuyorum. Ben tam 4 tane kapali kutu s6 edge alsaydim. Onlarda bunlar gibi bozuk mu cikacakti %^*... Her seferinde baska bisey yuzunden tamire mi gidecektim.

4. Swaptayım. Ekran jelatini kullanmiyorum cunku ayda bi telefonu sifirliyorlar 😂😂😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackernofear1 -- 25 Mart 2016; 18:42:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.