Şimdi Ara

***''Swap'' Olayına Son Noktayı Koyuyoruz*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
8
Favori
17.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
23 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Konu yararlı hocam ve ayrıca ben iphone 5 swap almayı düşünüyorum sizce ne kadar verilir en fazla(kullanılmamış)

Vede 2. El 1.yıl garantili cihaz almakmı sağlıklı kullanılmamış swap cihazmı ?

Almışken 5s al kanka

Many ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Konu yararlı hocam ve ayrıca ben iphone 5 swap almayı düşünüyorum sizce ne kadar verilir en fazla(kullanılmamış)

Almışken 5s al kanka

Many ?

Boşver manyyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Almışken 5s al kanka

Many ?

Boşver manyyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 17:3:43 >

Orijinalden alıntı: gfbtt

Arkadaslar ozaman bi soru sorayim, konu baya hiddetli home ve power button arizasi nedeniyle media markttan aldigim iphone 5 i 21 ocakta tamir edilmesi icin geri götürdüm verdim. (Bu arada yurtdisinda yasiyorum) Bana cihazin tamirinin 3 ila 4 hafta sürebilecegini söylediler. Ve gecen cuma cihazin geri geldigini belirten sms gönderdiler. Neyse kalktim gittim bi de ne göreyim, benim cihaz gitmis yerine yeni bi cihaz gelmis. Kendi cihazim 7.0.4 dü ve alt tararinda düsürmemim sebep oldugu ezikler vardi. Gelen cihazin hem arka hemde ön tarafinda sifir alinan iphone da bulunan jelatinlerden vardi. Kendi kendime dedim 'oglum hadi sanslisin kasayida degistirmisler' diye. Ve asil büyük soku cihazi actiktan sonra yasadim. Cihaz hic aktive edilmemis ve ios 6 idi. Hemen eve kostum eski telefonumun kutusuna baktim imei, seri no vs kontrol ettim ve tamamen farkliydi. Simdi bu cihaz yeni sifir kullanilmamis yoksa konuda tartisilan toplama cihazlardanmi? (Bu arada ios 6 olmasina öyle sevindimki ister toplama ister sifir olsun hic sorun degil )

bence
    fabrikada arızalı olduğu anlaşılmış
    arızalı kısım değiştirilmiş
    değişim cihazları kısmına ayrılmış

• Gereksiz bir konu fakat emeğine sağlık hocam, teşekkürler.

Hastasına... Ortamlara çok takılmayan, 1981 model, boyası veya değişeni olmayan, bakımsız, 25 beygirlik performansıyla şehir içinde çok yakmayan, keyfe keder kişiyim.
  • Denizmax kullanıcısına yanıt
    Swap kelimesinin sadece değişim anlamına geldiğini ben de açıkladım zaten, başkasına Apple ı arayıp bilgi alma konusunda tavsiyede bulunmuşsunuz ancak önce sizin arayarak bilgi almaya ihtiyacınız var bence, hala olayı kavrayamamışsınız, değişimde verilen cihazlarla parasını ödeyerek aldığınız cihazları bir tutuyorsunuz....

Çok kararsızım açıkçası bir yandan swap mantıklı geliyor diğer yandan 2. El ne yapacaksam artık hayırlısı olsun.

5 alacağına hiç alma.Sorunlu.5c al

Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır.
    W.Heisenberg

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber
    binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

European Movement ★ Mouvement Européen
  • biri şu sitede de buradaki bilgiyi paylaşabilir mi?
    http://www.iphoneturkey.com/2014/04/zorlu-center-apple-store-ve-iphonelara-servis-ve-destek-konulari.html
    swap cihazlar tamamen sıfır diye belirtilmiş.
    yazılanları okudum. ben 17 martta 5S telefon aldım 3 gün sonra şebeke problemi çıkarttı hattı görmemeye başladı. Herşeyi denedik. Problem donanımsal olduğu anlaşıldı 2 kere genpaya gitti. 2. de değişim kararı çıktı. Şimdi ben 3 günlük telefonumu verip başkalarının kullandığı parçalarla birleşmiş yenilenmiş bir cihaz mı alacağım?
    Apple müşteri hizmetleri ile görüştüğümde Swap cihazların kutudaki sıfır cihazlardan bir fark olmadığını hiçbir parçasının kullanılmış olmadığını belirttiler. Kafam karıştı şimdi. Ben daha kullanamadan başkalarının kullandığı cihazlardan toplanmış ve yenilenmiş telefonu kullanmak zorunda mıyım?
    Bu çok saçma değil mi ?
    sonuçta benim gibi 3 gün kullanıpta gönderende vardır. 4 ay kullanıp gönderende.
    Hocam 3 gün olayı ayrı. Siz zaten cihazı servise göndermekle hata etmişsiniz. 7 gün içinde arızalı olduğu anlaşılan tüm ürünler satın aldığınız işletme tarafından yenisiyle değiştirilmek zorundadır. Bunu söyleseydiniz aldığınız yere zaten direk yeni bir cihazla değişim olacaktı. (Tüketici kanunları gereği)

Fakat cihazınızı servise gönderdiğiniz için normal prosedür işleyecektir. Bence genpayı arayarak durumu izah edin konuyla ilgili tüketici kanunu maddesinden bahsedin, hatta cihazı servisten alın ve satın aldığınız yere işk 7 gün içinde arızalandığını söyleyerek değişim istediğinizi bunun servisle ilgili olmadığını falan söyleyin. Eğer ben bu işle uğraşırım derseniz böyle yapın, olmazsa son olarak Tük. Hak. Hey. gidersiniz, süreç biraz uzar ancak sonunda hakkınızı alırsınız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babakedi -- 17 Nisan 2014; 0:01:49 >
    daha önceden bunları bilmediğim için servise gönderdiğim için hakem heyeti servise 4 kere daha gitmesi lazım dedi kutuyla birlikte değişmesi için. Bu yüzden bende swap cihaz bekleyeyim dedim. şimdi bana gelecek olan ürünün bütün herşeyi sıfır fabrika çıkışlı olacak değil mi ? yada kutularda üretilen cihazlardan hiçbir farkı olmayacak değil mi ?
    sadece cihaz gitti. Benim merak ettiğim gelcek olan cihazın bütün herşeyi sıfır kullanılmamış mı olacak ?
    birde sitede böyle yazıyor. bu ne demek oluyor .
    SWAP BEKLER BS. buradaki BS. ne demek oluyor .?
     ***''Swap'' Olayına Son Noktayı Koyuyoruz***

Orijinalden alıntı: echelon34

Swap için üretilen cihazların Model No ları ''TU'' yerine ''B'' ile biter genelde burdan kontrol edebilirsin....

Model No nerde yaZar

Orijinalden alıntı: anlygn

sadece cihaz gitti. Benim merak ettiğim gelcek olan cihazın bütün herşeyi sıfır kullanılmamış mı olacak ?
    birde sitede böyle yazıyor. bu ne demek oluyor .
    SWAP BEKLER BS. buradaki BS. ne demek oluyor .?
     ***''Swap'' Olayına Son Noktayı Koyuyoruz***

BS ne demek bilmiyorum maalesef. Swap yapılmak üzere hazırlanan cihazlardan alacağınız da kesin gibi bu duruma göre. Swap yapılarak verilen cihazların nne olduğunu yukarda açıkladım zaten, swap hakkında resmi bilgi istiyorsan o da var ancak ingilizce,

Buyrun : https://store.apple.com...es/apple_certified.html

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.