Şimdi Ara

Swain Alıcam, Swain oynayanlar öneri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet swain alıp ustalaşmak istiyorum. Oyunlarda çok görmüyorum. Bana az oynanan herolar cazip geliyor. Swani seçtim.

Taktik, oynanış ve build hakkında tavsiyelere açığım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sürekli dürt ultisi falan baya op. ap tank kas ultisi de açıkken hem ölmessin hemde baya vurursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

sürekli dürt ultisi falan baya op. ap tank kas ultisi de açıkken hem ölmessin hemde baya vurursun.

Mana sıkıntısı için hangi itemleri kasıyım? Tanky çıkarsam sıkıntı olmaz mı mana, bi frozen hearth mi yoksa

• ceokızo kullanıcısına yanıt
    İstediğin item'ı çık mana sorunundan kurtulamazsın. Çünkü ultin ne kadar çok açık kalırsa o kadar çok mana harcıyorsun. Ama yine de Asırlık Sopa gibi eşyalar ile ve ultini zamanlamasını doğru ayarlayarak mana olarak sorun yaşamazsın. Swain'i ağır bir ani hasarı yok. O yüzden şu an top lane'de yarı tank olarak kullanılabilir. Liandry, Rylai, Asırlık Sopa gibi eşyalar çok gerekli.
  • Myowol kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,
    Stunu ani hasar açığını kapatıyo gibi. Bence tam bi takım herosu.

• Öncelikle iyi günler kendimi bildim bileli swain oynuyorum bu yıl ne kadar lol'e zaman ayıramasam da s3 de en fazla oynadığım şampiyondu .

Swain tanklaşan bir mage olduğu için diğer apc mid şampiyonlarından farklıdır . Özellikle oyun sonuna doğru tek yiyebilecek bir şampiyon kesinlikle değildir bu da onu diğer ap şampiyonlardan ayırıyor .

Swain ne kadar mana hungry bir şampiyon olsa da tecrübeli bir swain oyuncusu bu konu da çok fazla zorlanmaz , ayrıca mana ve health sustain'i olan tek şampiyondur . ultisi ve pasifi sayesinde mana ve hp değerlerini yükseltebilir ki bu onun uzun süre lane de kalabilmesini sağlar .

Swain oynarken ilk 3 level'e kadar rakip'i e ile dürtmeye bak skillerini boşa harcama çünkü swain ile 6 olmadan ganksiz zor kesersin , e ile dürtüp last hit ile pasifin sayesinde mananı geri kazan .

Mesela 6 oldun ve minyonların duruşu senden yana ve trade'e girmek istiyorsun ,

combona E ile başlıyorsun , E ile başlayamadıysan trade'e girme boş yere . Bunun temel nedeni E skilli attığın şampiyona %8/11/14/17/20 daha fazla hasar veriyor olman . Bu skill ile başladıktan sonra diğer skillerin daha fazla damage vuracaktır .

2. olarak da Q skillini kullanman gerekiyor , bunun temel nedeni ise Q attığın şampiyon %20/25/30/35/40 yavaşlıyor .

3. ve en kritik nokta E-Q yapıp adamı yavaşlattıktan sonra W skillimizi tutturmak . çünkü W tutarsa adamı 2 saniye boyunca yerine snare yapıcaz ve bu süre boyunca onu ultimiz sayesinde bildiğin sömürücez . W tutmazsa trade'i uzatıp mana kaybetme tekrardan uygun pozisyon arayıp e-q-w dene

Swain de kombo bu şekilde olur e-q-w yapamazsan veya sıralamayı farklı yaparsan swain'den damage bekleme .

+++++++ Swain ile trade girerken adamın minyonlarının arasında trade'e gir . Hem minyonlardan da can çekersin , hem creepler öldükçe mana yenilersin . Tabi ki de bunu duruma ( mana , can , minyon sayısı ve minyon canına ) göre ayarlaman gerekiyor . Bu da oyun oynaya oynaya kazacağın bir tecrübe

----- İtem sıralaması ----

İlk 2 itemin sıralaması her zaman aynıdır 3. item den sonrasını duruma göre çık

Öncelikle belli bir mana problemi var buna yok diyemeyiz bunu halletmek için de ROA ilk rush yapacağımız item . Hem HP değerimiz hem de mana değerimiz artacak . Dk 12-15 arası bitmiş olması gerekiyor bu süre daha da uzarsa durum bizim için çok kötü , çünkü bizim build biraz pahalı ve roa'nın pasifleri ne kadar erken dolarsa o kadar iyi

2. item olarak ise Zhonya rush yapacağız , bunun temel nedeni zhonya basılı iken ulti ile sömürebiliyor olmamız bir nevi fiddle gibi düşün .

Diğer itemlar olarak aşağıdıkileri öneririm duruma göre çıkarsın

Rabadon - Void - Liandry - Rylai

------------ Gelelim swain'in en zayıf kısmına tabi ki de last hit . Maalesef swain ile creep kesmek biraz zordur o yüzden ben

kırmızılar : ad
    sarı : can ( zed,yasuo,talonvarsa 2. sayfam olan zırh ile)
    mavi : magic res
    büyük : ap

Sorunların olursa sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 2 Eylül 2014; 19:02:25 >

• Ulti acikken zhonya basmayi unutma

En sevdigim sey swainde can yari fighta ulti acikken zhonya can full devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sup Önerisi?
    5 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkür ederim cidden baya kapsamlı anlatmışsınız. Elinize sağlık. Bi kaç oyun oyniyim, ona göre sorum olursa size sorarım

• quote:

Orijinalden alıntı: ceokızo

Çok teşekkür ederim cidden baya kapsamlı anlatmışsınız. Elinize sağlık. Bi kaç oyun oyniyim, ona göre sorum olursa size sorarım

estağfurullah efendim , tabi tabi oyun oynamadan ne anlatsak ne okusanız boş , swain tecrübe ile öğrenilen bir şampiyon . büyük ihtimalle ilk 3 - 4 maç feedlersiniz pes etmeyin swain late game'e de çok aşırı güçlüdür

Belki de en büyük artısı out of meta olması , bu yüzden swain karşısında insanlar ne yapması gerektiğini bilmiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

Öncelikle iyi günler kendimi bildim bileli swain oynuyorum bu yıl ne kadar lol'e zaman ayıramasam da s3 de en fazla oynadığım şampiyondu .

Swain tanklaşan bir mage olduğu için diğer apc mid şampiyonlarından farklıdır . Özellikle oyun sonuna doğru tek yiyebilecek bir şampiyon kesinlikle değildir bu da onu diğer ap şampiyonlardan ayırıyor .

Swain ne kadar mana hungry bir şampiyon olsa da tecrübeli bir swain oyuncusu bu konu da çok fazla zorlanmaz , ayrıca mana ve health sustain'i olan tek şampiyondur . ultisi ve pasifi sayesinde mana ve hp değerlerini yükseltebilir ki bu onun uzun süre lane de kalabilmesini sağlar .

Swain oynarken ilk 3 level'e kadar rakip'i e ile dürtmeye bak skillerini boşa harcama çünkü swain ile 6 olmadan ganksiz zor kesersin , e ile dürtüp last hit ile pasifin sayesinde mananı geri kazan .

combona E ile başlıyorsun , E ile başlayamadıysan trade'e girme boş yere . Bunun temel nedeni E skilli attığın şampiyona %8/11/14/17/20 daha fazla hasar veriyor olman . Bu skill ile başladıktan sonra diğer skillerin daha fazla damage vuracaktır .

2. olarak da Q skillini kullanman gerekiyor , bunun temel nedeni ise Q attığın şampiyon %20/25/30/35/40 yavaşlıyor .

3. ve en kritik nokta E-Q yapıp adamı yavaşlattıktan sonra W skillimizi tutturmak . çünkü W tutarsa adamı 2 saniye boyunca yerine snare yapıcaz ve bu süre boyunca onu ultimiz sayesinde bildiğin sömürücez . W tutmazsa trade'i uzatıp mana kaybetme tekrardan uygun pozisyon arayıp e-q-w dene

Swain de kombo bu şekilde olur e-q-w yapamazsan veya sıralamayı farklı yaparsan swain'den damage bekleme .

+++++++ Swain ile trade girerken adamın minyonlarının arasında trade'e gir . Hem minyonlardan da can çekersin , hem creepler öldükçe mana yenilersin . Tabi ki de bunu duruma ( mana , can , minyon sayısı ve minyon canına ) göre ayarlaman gerekiyor . Bu da oyun oynaya oynaya kazacağın bir tecrübe

Öncelikle belli bir mana problemi var buna yok diyemeyiz bunu halletmek için de ROA ilk rush yapacağımız item . Hem HP değerimiz hem de mana değerimiz artacak . Dk 12-15 arası bitmiş olması gerekiyor bu süre daha da uzarsa durum bizim için çok kötü , çünkü bizim build biraz pahalı ve roa'nın pasifleri ne kadar erken dolarsa o kadar iyi

2. item olarak ise Zhonya rush yapacağız , bunun temel nedeni zhonya basılı iken ulti ile sömürebiliyor olmamız bir nevi fiddle gibi düşün .

------------ Gelelim swain'in en zayıf kısmına tabi ki de last hit . Maalesef swain ile creep kesmek biraz zordur o yüzden ben

Hocam mana ve health sustaini deyince aklıma Cho'Gath de geldi. Orda bi yanlışınız var sanırım.

• Swain latede aşırı güçlü falan değil, yeterince burst u ve buna dayalı olarak da tankyness arzetmiyor. Ne a ne b yani, ikisinin ortasında kalmış bir hero olduğundan, swain mid game de ezicidir. Late de çöpe yakın bişey oluyo, early de keza yine late e göre iyi olsa da bi mid game deki swain değil...
  • Redlere ad koymak cidden iyi olmuş fakat bir şey sorucam matarayla mı başlıyorsun yoksa doran yüzüğüyle mi ?Bir arkadaşım rünleri ap yapıp doranın kılıcı ile başlıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

Öncelikle iyi günler kendimi bildim bileli swain oynuyorum bu yıl ne kadar lol'e zaman ayıramasam da s3 de en fazla oynadığım şampiyondu .

Adam ugrasmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Swain'in stun'u var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Actuallydatte

Redlere ad koymak cidden iyi olmuş fakat bir şey sorucam matarayla mı başlıyorsun yoksa doran yüzüğüyle mi ?Bir arkadaşım rünleri ap yapıp doranın kılıcı ile başlıyordu.

Aslında doranın kılıcı da farmlamak adına iyi bir tercih, lakin ben kırmızılardan magic peneti kaybedip , doran ring'den mana regen + hp + 15 ap almayı daha yeğliyorum ayrıca doran ring'in pasifi ile swain'in pasifi çok uyumlu belki de bu en büyük artı benim için. Farmı bu kadar zor olan bir şampiyona da doran blade ile de başlanırsa şaşırmam , swain'in zayıf noktasını bilenler hep lane'i itip 3 level'e kadar wave'lerden cs almasını engelliyor .

Matara belki top için olabilir lane'de kalma süresini uzatmak adına ama bence mid de oynayacaksanız doran daha iyi , eğer karşınız da doran ile başlayan bir apc varsa early game de hem ap hem de hp den geri kalmak adeta levelde 1 level geri de olma etkisi yaratıyor ben açıkça söylemek gerekirse daha zorlanıyorum

benim hatam üstad aklıma cho gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 2 Eylül 2014; 23:36:08 >

• Melee karakterlere karşı tam bir baş belası. Arkadaş yukarıda skilllerden bahsetmiş ilave olarak önce e sonra w fullenir genelde. (e skili ignite in hasarını da artırır. Build olaraksa ne alsa yakışıyor diyebilirim ^^
    Core item roa'dir gerisini istediğin gibi şekillendirebilirsin.

Rabadon-Zhonya-Void
    Wota-S.V
    Liandry-Rylai gibi dizilimlere yönetebilirsin. Duruma göre a.scepter da eklenebilir builde.
    Ama Rylai bence Swain için çok önemli bir eşya. E skili ile beraber w tutturmayi çok kolaylastiriyor. Ve tf de ultisiyle rakibi mobility anlamında ciddi zarara uğratıyor.

• Bende smurfe alicam canim istedi simdi only swain
  • rune leri mutlaka sarilari hp per lvl mavileri ap ler lvl yap swain zaten lvl 6 oncesi adami kesemez o yuzden pasif oynarsin per lvl rune lerde lvl6 dan sonra gucunu gosterir late game de fazladan 220 hp 27 ap tam swainin istedigi statlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.