Arkadaşlar hemen soruma geçiyorum. 26 yaşındayım, bundan 3-4 sene evvel burnumda kocaman bir sivilce çıkmıştı. Normalde ergenlik dönemim dahil yağlı bir cildi olan sivilceli olan biri olmadım. Sadece burnum çok yağlı(ki hala öyle) o ara çıkmıştı bir iki defa kocaman bir sivilce. En sonda 3 sene önce çıktı. Böyle kocaman neredeyse burunda ayrı bağımsızlığını ilan edecek tarzda.
Neyse bu arakadaş zamanla geçti ama burnumda bir tümseklik kaldı. En başta kırmızımsıydı bu tümseklik zamanla kırmızılığı geçti ama aradan yıllar geçmesine rağmen geçmedi bu tümseklik.
Çok aşırı iri değil ama hafiften var. Yakından bakınca fena belli oluyor. Bu arkadaşın bıraktığı bu tümsekliğe sanırım sivilce izi diyorlar. Nasıl kurtulurum bundan bilen var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: san lorenzo
Arkadaşlar hemen soruma geçiyorum. 26 yaşındayım, bundan 3-4 sene evvel burnumda kocaman bir sivilce çıkmıştı. Normalde ergenlik dönemim dahil yağlı bir cildi olan sivilceli olan biri olmadım. Sadece burnum çok yağlı(ki hala öyle) o ara çıkmıştı bir iki defa kocaman bir sivilce. En sonda 3 sene önce çıktı. Böyle kocaman neredeyse burunda ayrı bağımsızlığını ilan edecek tarzda.
Neyse bu arakadaş zamanla geçti ama burnumda bir tümseklik kaldı. En başta kırmızımsıydı bu tümseklik zamanla kırmızılığı geçti ama aradan yıllar geçmesine rağmen geçmedi bu tümseklik.
Çok aşırı iri değil ama hafiften var. Yakından bakınca fena belli oluyor. Bu arkadaşın bıraktığı bu tümsekliğe sanırım sivilce izi diyorlar. Nasıl kurtulurum bundan bilen var mı acaba?
Bende de var o sıkıntı. Dermatoloji'ye gitmeyi düşünüyorum ne zamandır da fırsat olmuyor. Sana da aynısını tavsiye ederim.
Aslında araştırdım ama bulamadım İstanbul'da erkek cilt bakım merkezi var mı diye. Senin bildiğin bir yer var mı?
Yok, ben Ankara'dayım zaten.
Çevrende Forever Living distribütörü varsa propolis krem kullanmanı öneririm. Bende de vardı kırmızıdan mora çalan lekeler, çok faydasını gördüm. Hücre yenilenmesinde etkili bi krem, kesinlikle tavsiye ederim.
Bende sivilcelerden çok çektim sizlere bi link verecem bi inceleyin beğenmezseniz paranız iyade ediliyor denemekte fayda var ilaç değil krem değil tamamen doğal evde kendinizin uygulayabileceği tedavi deneyin derim Sivilce Tedavisi