Şimdi Ara

Sven Co-op Hamachi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sven coopu bilmeyenler olabilir o yüzden kısa bir tanıtım yapmak istiyorum :)

Sven coop bir half life modudur. bu modu diğer half life modlarından ayıran en önemli özelliği başka oyuncularla birlikte half life evrenindeki yaratık ve askerlere karşı mücadele veriyor olmanız. bir çok ödül almıştır ve şu an moddb.com sitesinde 750 kişinin verdiği oy ortalaması 10 üzerinden 9.6 dır. gerisini siz düşünün :)
    oyundaki en önemli kural bana göre takım oyunudur. zaten oynadıktan sonra buna mecbur olduğunuzu anlayacaksınız çünkü önümüze çıkan düşmanların gücü normalin üstünde. ayrıca nişan alma kabiliyetleri çok iyi. mod hakkında daha çok bilgi almak istiyorsanız http://www.moddb.com/mods/sven-co-opv adresine bakının derim. bide youtube daki videolarıda izlerseniz gerçekten çok zevkli bir oyun olduğunu anlarsınız :)

son olarak hamachi hakkında da bilgi vereyim. hamachi lan game özelliği olan bütn oyunları online olarak başkalarıyla oynamamıza olanak verir. eğer sven coopu oynamak isteyen olursa ve hamachi hakkında bilgisi yoksa burada belirtsin ben kendisine yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi googlecan -- 29 Ağustos 2011; 10:07:23 >

• bu arada şimdi bi ağ açtım
    ağ adı: svencoop_45
    şifre: 123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi googlecan -- 1 Eylül 2011; 15:11:20 >
  • güncellendi
  • güncel
  • up
  • Half-Life linki verirsen yardımcı olurum,hamachi olmazsa farklı bir programla deneriz.Bir ara source için sven co-op modu yapıyorlardı ne oldu bilmiyorum.Tunngle'da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 1 Eylül 2011; 15:27:04 >
  • biz şu an 2 arkadaş gireblyorz hamaçiden. oyunu torrent olarak indireblrsn http://****.eu/search?f=half+life
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dota team fight lag
    geçen yıl açıldı
    Red Dead Redemption Co-op Oynama
    15 yıl önce açıldı
    orginsight.co
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.