Şimdi Ara

SVCHOST İLE BAŞI DERTTE OLANLAR..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
5
Favori
69.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende o işlem cpu nun neredeyse hepsini kullanıyor hizmetlere gidiyorum 2 tane hizmet oluyor biri sonlandırılıyor diyerini sonlandır diyince hata veriyor ne yaptıysam sonlandıramadım windowsun içindede svchost yok system32 de var sadece lütfen yardım edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet değerli kardeşlerim. Beni saatlerce çileden çıkaran sorunu çözdüm ve sizi böyle görünce dayanamayıp yazmak istedim. Öncelikle bu şeye virüs bulaşmış olması ihtimali çok düşük ki eğer bulaşmışsa işiniz zor. Ben size sorununuzu büyük ihtimalle çözecek bir tavsiye vereceğim. Performans bölümünden Kaynak İzleyiciye girin. CPU bölümünden svchost un size sıkıntı çıkaranını tikleyin. Alt tarafta svchost tarafından filtrelendi diye bir yazı çıkar onun altındakilere bakın orada ''wuauserv'' adında bir zımbırtı var. Bu zımbırtı dediğim güncellemelerle ilgili bir şey. İşte bu konuya değinecektim gördüğünüz gibi CPU nuzu tüketen bu illet windows un tamamen update iyle ilgilidir. Çözüm çok basit. ''wuauserv'' in üzerine sağ tıklayıp hizmeti durdur diyorsunuz ve evet kurtuldunuz. Eğer bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda sorun devam ederse aynısını yapın. Yardımcı olmaya çalışan bütün arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum çünkü sorunu anlamamda bana çok yardımcı oldular.




  • ALLAH senden razı olsun başka bişey demiyorum çok teşekkürler !!! (İŞE YARIYOR)
  •  SVCHOST İLE BAŞI DERTTE OLANLAR.....

    Bendede bi süredir böyle bi problem var gördüğünüz gibi meşhur svchost 2GB ram + GPU kullanıyo görevini sonlandırıyorum hiç bir problem olmadan kapanıyo.

    Bu problemi 5 gün önce CS:GO oynarken fark ettim 144hz monitör kullanıyorum dikey eşitleme açık herşey full 144FPS alıyodum ve hiç 143 olmadan cok kaliteli şekilde oynarken hiç sebepsiz anlık fps düşmeleri yaşamaya başladım sonra problem dahada büyümeye başladı artık oynanmaz hale geldiğinde problemi araştırmaya karar verdim bunu yaparkende yapmadığım hiç bişey kalmadı kısaca özetle 2 gün önce gidip 120GB'LIK bi SSD aldım sistemimde SSD yokdu svchost exe'de bahane oldu sıfır SSD'ye windows'u kurdum diğer hard disk i takmadım bile herşeyin sonunda svchost.exe 2GB RAM kullanmaya devam ediyo problemi fotoğrafdaki gibi sürekli svchost.exe yi kontrol edip kaptarak cözüyorum windows'u yeniden başlatmadıkca 1 kere kapatıp huzura kavuşabiliyorum ama bundan kurtulamadım problemin cözümü yazılmış fakat GOOGLE de aratıp ulaşılacak herşeyi denedim kurtulamıyorum LÜTFEN YARDIM :)




  • arkadaşlar bende bu 20 mb kullanıyor sanırım normal bir değer
  • Bende de böyle bir sorun vardı. Ram %70 lere hatta %100 kadar çıkıyordu.

    İlk önce programdan"Advanced SystemCaredan"sandım baktım ki olmuyor sonrasında svchosta mouse ile sağ tık yapıp hizmetlere git dedim ve baktım hangisinin fazla kullandığına sonunda windows update den olduğunu gördüm. Kapatınca/durdurunca ram normal seviyeye geliyordu.Elle moduna çevirdim ve sorun halloldu.Eğer sorununuz varsa windows update yi kapatın veya devre dışı edin bir de bunu deneyin bakalım olacak mı
  • Bendede 10 tane svchost.exe var arda bilgisayar bi tuhaf oluyo ekran guvenli moda giriyo tekrar normale dönuyo sonra sağ alta beyaz kutu benzeri bişey çıkıyo kay boluyo kısacası svchost'ları 3 tanesini services.msc bulup kapatım ama tuhaf olan şu ki bilgisayarı bi kaç kapatma açması sonrası yine devreye giriyo kesin çözumu var mı yoksa formatmı atim ?
     SVCHOST İLE BAŞI DERTTE OLANLAR.....




  • Ne kadar enteresan:

    6 ay önce 1 mesajlı şahıs, "Güncellemeleri kapatın düzelir" demiş, yaklaşık 2 ay sonra arada mesaj yokken yine tek mesajlı şahıs "Allah razı olsun" demiş.

    Lütfen, Kaspersky, Bitdefender, Trend Micro vs. gibi Testlerde ilk sıralarda yer alan Internet Security programları kullanın ve:

    "İnterneti bilinçli kullanırsan hiç bir şey olmaz, bak ben antivirüs kullanmıyorum" adamlarına zerre kadar prim vermeyiniz, gençler ve genç kalmasını bilenler

    Öncelikle, "interneti bilinçli kullanmak" nedir?
    Mesela her gün sadece "abdurrezzakvirussuz.com" sitesinden başka bir yere girmiyoruz diyelim ve bu site paylaşımlı sunucuda yer alsın ve o sunucuda 500 site yayınlansın:
    İşte sadece o siteye değil ama sunucuya sokulan bir virüs sayesinde 500 sitenin tamamı virüsü yiyecektir.

    Netice olarak, Windows güncellemelerini ve antivirüsleri yok sayan bir zihniyete pabuç bırakmayınız.




  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    amaç ne ne tavsiye ediyosun pek açıklayıcı degil rica etsem biraz açık konuşurmuısunuz ?
  • asılsız.ihbar A kullanıcısına yanıt
    Neyi anlamayamadınız?

    Şair burada diyor ki:

    - Kaliteli bir Internet Security programı kullanın. (Uygun fiyatla veya 6 aylık bedava kampanyalar için DH Sıcak Fırsatlar takip edilebilir)
    - Bunun aksini iddia eden ergen veya kötü niyetlilere kulak asmayın. (Dünya Zombi bilgisayar liginde üst sıralardayız.)
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    iyi guzel diyorsunda orjinal wind 7 format atım yinede duzelmedi 2 ad virus programı var bende ikisinde lisan bittimlerine 450 gun var neredeyse çözum yolu yine format sanırım o şairede teşekur ederimn by ergen şair
  • Bendede 18 tane svchost.exe var. Ne yapabilirim?
  • adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    Bende de birden çok var sizi endişelendiriyorsa taşınabilir sürüm ile tarayabilirsiniz.
    https://www.zemana.com/tr-TR/download
  • Ejihov E kullanıcısına yanıt
    Bunu bir defa kullanmıştım, hemde sanırım keylisiydi (shareware gibi bir site bedava vermişti) bir şey bulamamıştı. Şimdi konumlarına baktım svchostların hepsi system32 içerisinde. Ama sayı fazla olunca insan şüpheleniyor, olmazsa bir daha taratayım.
  • Svchost dcom launch uygulama kaynaklı sorunun cevabı buldum. Tam bir günümü yedi ama.


    http://sinuzitforum.ecballium.com/konu-svchost-dcom-launch-cpu-100-kullanimi-pc-asiri-yavas.html

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.