Bildirim
SVCHOST.EXE RAMDE YER KAPLIYO!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
aynısı bendede var dostum fakat bana bir sıkıntı vermiyor neden oluştuğurnu bilmiyorm ama benimki 161k götürüyor -
Bu olay virüsten kaynaklanıyo diyolar o yüzden korkuyorum ve niye bukdr yer kaplasınki aklım almıyor.. -
-
Buraya sormadan önce google gibi bir şeye sorabilirsiniz.
http://www.chip.com.tr/blog/erdioz/svchost.exe-nedir-ne-ise-yarar_5628.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayarı açtıktan sonra internet ile ilgili hiçbir şey yapmadan Kaynak İzleyecesi'ni açın. Ağ sekmesine tıklayıp internet kullanan programlara göz atın. İçlerinde System ve Svchost.exe (Network Service) olmalı. Bunun dışında farklı bir svchost.exe varsa -özelliklede (netsvc)- büyük ihtimalle virüstür. İnternet bağlantısını kesip tekrar Ağ sekmesine göz atın. Svchost.exe'ler çalışmayı durdurmuş olmalı. Görev Yöneticisi'ni açıp svchost.exe'nin kullandığı veriye bakıp bana bildirin. Bu şekilde size daha iyi yardımcı olabilirim. -
windows çöktü formattan başka yapabilcek bişe kalmadı ama win 7 64 bit lazım nerden indirebilirim yardımcı olursanız (kben araştırdım sağlam bulamadım).
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X