Şimdi Ara

SVCHOST.EXE RAMDE YER KAPLIYO!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar svchost.exe diye bişey var ramde baya yer kaplıyo durduk yere. Forumda araştırdım şurdan burdan silebilirsiniz diyolar. Bakıyorum oralara bulamıyorum ama onlardaki gibi bendede yer kaplama sıkıntısı var lütfen yardım edin..

• aynısı bendede var dostum fakat bana bir sıkıntı vermiyor neden oluştuğurnu bilmiyorm ama benimki 161k götürüyor
  • Bu olay virüsten kaynaklanıyo diyolar o yüzden korkuyorum ve niye bukdr yer kaplasınki aklım almıyor..
  • dostum dosya konumu burda virus oldugunu dusunuyorsan taratabilrsn ama bence vürüs deil sistemin dosyası gereklıdır diye açıkdır belkide

• Buraya sormadan önce google gibi bir şeye sorabilirsiniz.

http://www.chip.com.tr/blog/erdioz/svchost.exe-nedir-ne-ise-yarar_5628.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı açtıktan sonra internet ile ilgili hiçbir şey yapmadan Kaynak İzleyecesi'ni açın. Ağ sekmesine tıklayıp internet kullanan programlara göz atın. İçlerinde System ve Svchost.exe (Network Service) olmalı. Bunun dışında farklı bir svchost.exe varsa -özelliklede (netsvc)- büyük ihtimalle virüstür. İnternet bağlantısını kesip tekrar Ağ sekmesine göz atın. Svchost.exe'ler çalışmayı durdurmuş olmalı. Görev Yöneticisi'ni açıp svchost.exe'nin kullandığı veriye bakıp bana bildirin. Bu şekilde size daha iyi yardımcı olabilirim.
  • windows çöktü formattan başka yapabilcek bişe kalmadı ama win 7 64 bit lazım nerden indirebilirim yardımcı olursanız (kben araştırdım sağlam bulamadım).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.